Spóźnienie @, a negatywny test
-
Dysia115 wrote:Czy miałyście tak kiedyś? Powinnam dostać @ trzy dni temu, normalnie zawsze miałam jak w zegarku, nigdy nie spóźnioną... dzisiaj zrobiłam test i wyszedł negatywny...
-
Cześć,
Mam do Was spraw, bo sama już nie wiem co robić
10.06 miałam coś jakby plamienie implementacyjne, krople na bieliźnie - już wtedy @ spóźniał się 3 dni.
Wczoraj zrobiłam test - wynik negatywny, a dzisiaj @ spóźnia się już 6 dni.
Mam jakieś objawy (mdłości, powiększone i tkliwe piersi), ale są to u mnie również oznaki PMS.
Czy zrobiłam test za wcześnie?1 Lamette
2 Lamette + ovitrelle + utrogestan -
Hej, u mnie teraz szalony miesiąc.
Ostatnia @19.05 , owulacja 09.06 miesiączki dalej brak testy negatywne. Byłam u gina 20.06 stwierdził na USG że widzi z tego ciążę nie okres. Dziś zrobiłam betę wynik<0.2 ale wydaje mi się że miałam dziś plamienie implantacyjne. Jutro kolejna wizyta u gina zobaczymy co zaproponuje.. -
kamcia18 wrote:Hej, u mnie teraz szalony miesiąc.
Ostatnia @19.05 , owulacja 09.06 miesiączki dalej brak testy negatywne. Byłam u gina 20.06 stwierdził na USG że widzi z tego ciążę nie okres. Dziś zrobiłam betę wynik<0.2 ale wydaje mi się że miałam dziś plamienie implantacyjne. Jutro kolejna wizyta u gina zobaczymy co zaproponuje..Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Agata98 wrote:Tyle dni po owulacji to beta już powinna być pozytywna więc albo coś się przestawiło i owu wystąpiła później i beta przez to negatywna albo po prostu okres się spóźnia i jest to spowodowane problemami z hormonami
Dziś miesiączka przyszła, trudno. Zaczynamy walkę na nowo ☺ -
kamcia18 wrote:Dziś miesiączka przyszła, trudno. Zaczynamy walkę na nowo ☺Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Basia1234 wrote:Hej spóźnia mi się okres 3 dzień . Brzuch mnie lekko po boluje jak na okres , mam tkliwe piersi . Test wychodzi negatywny . Sama nie wiem co myśleć o tym 🤔Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Basia1234 wrote:Okres dziś dostałam cykl miałam 31 według kalendarza zawsze mam 28-29Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️: