Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Spóźnienie @, a negatywny test
Odpowiedz

Spóźnienie @, a negatywny test

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Dysia115 Znajoma

Wysłany: 10 czerwca 2023, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy miałyście tak kiedyś? Powinnam dostać @ trzy dni temu, normalnie zawsze miałam jak w zegarku, nigdy nie spóźnioną... dzisiaj zrobiłam test i wyszedł negatywny...

• Aga.f Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2023, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dysia115 wrote:
    Czy miałyście tak kiedyś? Powinnam dostać @ trzy dni temu, normalnie zawsze miałam jak w zegarku, nigdy nie spóźnioną... dzisiaj zrobiłam test i wyszedł negatywny...
    Hej, wystarczy lekki stres, zmiana klimatu i spóźnienie miesiaczki gwarantowane :) no albo druga opcja przesunięta owulacja i cały cykl

• KwiatKlau Koleżanka

Wysłany: 13 czerwca 2023, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Mam do Was spraw, bo sama już nie wiem co robić :/

10.06 miałam coś jakby plamienie implementacyjne, krople na bieliźnie - już wtedy @ spóźniał się 3 dni.
    Wczoraj zrobiłam test - wynik negatywny, a dzisiaj @ spóźnia się już 6 dni.

Mam jakieś objawy (mdłości, powiększone i tkliwe piersi), ale są to u mnie również oznaki PMS.

Czy zrobiłam test za wcześnie?

1 Lamette
    2 Lamette + ovitrelle + utrogestan
  • Aga.f Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2023, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak miałam oznaki implantacji to na teście coś by już wyszło tak myślę. Możesz zrobić betę I być pewna na 100%

• kamcia18 Nowa

Wysłany: 22 czerwca 2023, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, u mnie teraz szalony miesiąc.
    Ostatnia @19.05 , owulacja 09.06 miesiączki dalej brak testy negatywne. Byłam u gina 20.06 stwierdził na USG że widzi z tego ciążę nie okres. Dziś zrobiłam betę wynik<0.2 ale wydaje mi się że miałam dziś plamienie implantacyjne. Jutro kolejna wizyta u gina zobaczymy co zaproponuje..

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2023, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia18 wrote:
    Hej, u mnie teraz szalony miesiąc.
    Ostatnia @19.05 , owulacja 09.06 miesiączki dalej brak testy negatywne. Byłam u gina 20.06 stwierdził na USG że widzi z tego ciążę nie okres. Dziś zrobiłam betę wynik<0.2 ale wydaje mi się że miałam dziś plamienie implantacyjne. Jutro kolejna wizyta u gina zobaczymy co zaproponuje..
    Tyle dni po owulacji to beta już powinna być pozytywna więc albo coś się przestawiło i owu wystąpiła później i beta przez to negatywna albo po prostu okres się spóźnia i jest to spowodowane problemami z hormonami

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
    -badania podstawowe w normie

On♂️:
    -wszystkie badania w normie

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • kamcia18 Nowa

Wysłany: 23 czerwca 2023, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Tyle dni po owulacji to beta już powinna być pozytywna więc albo coś się przestawiło i owu wystąpiła później i beta przez to negatywna albo po prostu okres się spóźnia i jest to spowodowane problemami z hormonami

Dziś miesiączka przyszła, trudno. Zaczynamy walkę na nowo ☺

• Basia1234 Znajoma

Wysłany: 24 czerwca 2023, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej spóźnia mi się okres 3 dzień . Brzuch mnie lekko po boluje jak na okres , mam tkliwe piersi . Test wychodzi negatywny . Sama nie wiem co myśleć o tym 🤔

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2023, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia18 wrote:
    Dziś miesiączka przyszła, trudno. Zaczynamy walkę na nowo ☺
    Ja mimo wszystko na twoim miejscu zrobiłabym badania. Będziesz miała czarno na białym czy wszystko jest okej ❤️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9

On♂️:

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2023, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia1234 wrote:
    Hej spóźnia mi się okres 3 dzień . Brzuch mnie lekko po boluje jak na okres , mam tkliwe piersi . Test wychodzi negatywny . Sama nie wiem co myśleć o tym 🤔
    Betę zrób najlepiej. Jeśli też wyjdzie negatywna to do lekarza i na badania leć. Być może miałaś później owulację bo w końcu testy owulacyjne pokazują tylko pik LH i informują że do owulacji może dojść w przeciągu 24-36 godzin ale nie zawsze do niej dochodzi a dwa że nawet jak test pozytywny to owulacji może nie być w ogóle a cykl jak jest bezowulacyjny to może się skrócić lub wydłużyć. Mówię ci w poniedziałek najlepiej zrób bęte jeśli okresu nie będzie dalej. Jeśli ta będzie negatywna to idź do lekarza🥰

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Basia1234 Znajoma

Wysłany: 24 czerwca 2023, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okres dziś dostałam cykl miałam 31 według kalendarza zawsze mam 28-29

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2023, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia1234 wrote:
    Okres dziś dostałam cykl miałam 31 według kalendarza zawsze mam 28-29
    Być może miałaś później owulację a to wiąże się z późniejszym terminem miesiączki. Mimo wszystko trzymam kciuki za kolejny cykl ❤️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ