X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Spozniony okres, test negatywny
Odpowiedz

Spozniony okres, test negatywny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kinga23 Nowa

Wysłany: 16 listopada 2020, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny spóźnia mi się okres 4 dzień, zawsze miałam regularne miesiączki i nigdy mi się nie spóźnił nawet o 1 dzień. Od 4 miesięcy staramy się z mężem o dziecko. Wczoraj robiłam test i wyszedł negatywny. Myślicie, że to za szybko na wykrycie ciąży czy czekać dalej?

• Wiolala Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2020, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczekaj 😉mogła Ci się owu przesunąć albo zarodek jeszcze się nie zagnieździł

Zapominamy o tym co było złe bo jesteś już z nami Synku ♥️♥️♥️

age.png
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2020, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takiej sytuacji najlepiej iść na betę - będzie wiarygodna. Równie dobrze mógł Ci się okres przesunąć że względu na infekcje, stres itd.

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ