X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Spozniony okres, test negatywny
Odpowiedz

Spozniony okres, test negatywny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kinga23 Nowa

Wysłany: 16 listopada 2020, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny spóźnia mi się okres 4 dzień, zawsze miałam regularne miesiączki i nigdy mi się nie spóźnił nawet o 1 dzień. Od 4 miesięcy staramy się z mężem o dziecko. Wczoraj robiłam test i wyszedł negatywny. Myślicie, że to za szybko na wykrycie ciąży czy czekać dalej?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2020, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczekaj 😉mogła Ci się owu przesunąć albo zarodek jeszcze się nie zagnieździł

• Księgowa Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2020, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takiej sytuacji najlepiej iść na betę - będzie wiarygodna. Równie dobrze mógł Ci się okres przesunąć że względu na infekcje, stres itd.

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia, hipoglikemia reaktywna.
    Atrofia endometrium.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ