X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Spozniony okres, test negatywny
Odpowiedz

Spozniony okres, test negatywny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kinga23 Nowa

Wysłany: 16 listopada 2020, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny spóźnia mi się okres 4 dzień, zawsze miałam regularne miesiączki i nigdy mi się nie spóźnił nawet o 1 dzień. Od 4 miesięcy staramy się z mężem o dziecko. Wczoraj robiłam test i wyszedł negatywny. Myślicie, że to za szybko na wykrycie ciąży czy czekać dalej?

• Wiolala Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2020, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczekaj 😉mogła Ci się owu przesunąć albo zarodek jeszcze się nie zagnieździł

Zapominamy o tym co było złe bo jesteś już z nami Synku ♥️♥️♥️

age.png
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2020, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takiej sytuacji najlepiej iść na betę - będzie wiarygodna. Równie dobrze mógł Ci się okres przesunąć że względu na infekcje, stres itd.

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ