X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Spozniony okres, test negatywny
Odpowiedz

Spozniony okres, test negatywny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kinga23 Nowa

Wysłany: 16 listopada 2020, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny spóźnia mi się okres 4 dzień, zawsze miałam regularne miesiączki i nigdy mi się nie spóźnił nawet o 1 dzień. Od 4 miesięcy staramy się z mężem o dziecko. Wczoraj robiłam test i wyszedł negatywny. Myślicie, że to za szybko na wykrycie ciąży czy czekać dalej?

• Wiolala Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2020, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczekaj 😉mogła Ci się owu przesunąć albo zarodek jeszcze się nie zagnieździł

Zapominamy o tym co było złe bo jesteś już z nami Synku ♥️♥️♥️

age.png
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2020, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takiej sytuacji najlepiej iść na betę - będzie wiarygodna. Równie dobrze mógł Ci się okres przesunąć że względu na infekcje, stres itd.

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia, hipoglikemia reaktywna.
    Atrofia endometrium.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ