X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Spozniony okres, test negatywny
Odpowiedz

Spozniony okres, test negatywny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kinga23 Nowa

Wysłany: 16 listopada 2020, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny spóźnia mi się okres 4 dzień, zawsze miałam regularne miesiączki i nigdy mi się nie spóźnił nawet o 1 dzień. Od 4 miesięcy staramy się z mężem o dziecko. Wczoraj robiłam test i wyszedł negatywny. Myślicie, że to za szybko na wykrycie ciąży czy czekać dalej?

• Wiolala Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2020, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczekaj 😉mogła Ci się owu przesunąć albo zarodek jeszcze się nie zagnieździł

Zapominamy o tym co było złe bo jesteś już z nami Synku ♥️♥️♥️

age.png
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2020, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takiej sytuacji najlepiej iść na betę - będzie wiarygodna. Równie dobrze mógł Ci się okres przesunąć że względu na infekcje, stres itd.

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ