X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Staraczki mieszkajace w Londynie
Odpowiedz

Staraczki mieszkajace w Londynie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • tapir19 Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Sa tu jakies staraczki, ktore mieszkaja w Londynie? Piszcie jak chcecie sie wymienic doswiadczeniami :)

ganndqk3s0oeyp3v.png
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej nie mieszkam w Londynie ale też w UK ;) Długo się starasz?

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, ja tez w londynie :D

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • Katiesz16 Przyjaciółka

Wysłany: 22 lutego 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ja tez UK

Widzę ze jest nas trochę więcej po kilka na innych forach z wysp ale sie jakoś solidnie zebrać nie możemy.
    A jak każdy wie mamy trochę mniej pomocy ze strony medycznej niż reszta rodaczek w Polsce wiec fajnie by było sie zebrać razem :)
    Znalazłam jeszcze 2 z wysp ale po kilka dziewczyn do tego jakiś czas temu założyłam forum
    Londyn, UK staramy sie, ale tez trochę ucichło wiec dalej szukam :)

Pozdrawiam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 23:16

w4sqvfxmrcz0kbtk.png

gann90bvdh315n97.png
  • tapir19 Koleżanka

Wysłany: 26 lutego 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tutaj troche nam trudniej,mniej wsparcia.My dopiero trzeci cykl sie staramy.Ale fajnie by bylo zebrac nas chociaz pare :)

ganndqk3s0oeyp3v.png
  • Katiesz16 Przyjaciółka

Wysłany: 26 lutego 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tapir 19
    My Juz 8 cykl teraz.
    Juz w sumie nie wiem czy sie zabrac za badania u GP.
    W polsce w GRUDNIU wszystko mielismy razem z meze ok wiec aż mi sie nie chce zaczynać badań z GP wiem ze będę sie za bardzo denerwować

w4sqvfxmrcz0kbtk.png

gann90bvdh315n97.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ