Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Staraczki mieszkajace w Londynie
Odpowiedz

Staraczki mieszkajace w Londynie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • tapir19 Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Sa tu jakies staraczki, ktore mieszkaja w Londynie? Piszcie jak chcecie sie wymienic doswiadczeniami :)

ganndqk3s0oeyp3v.png
  • Mania1718 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej nie mieszkam w Londynie ale też w UK ;) Długo się starasz?

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, ja tez w londynie :D

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • Katiesz16 Przyjaciółka

Wysłany: 22 lutego 2015, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ja tez UK

Widzę ze jest nas trochę więcej po kilka na innych forach z wysp ale sie jakoś solidnie zebrać nie możemy.
    A jak każdy wie mamy trochę mniej pomocy ze strony medycznej niż reszta rodaczek w Polsce wiec fajnie by było sie zebrać razem :)
    Znalazłam jeszcze 2 z wysp ale po kilka dziewczyn do tego jakiś czas temu założyłam forum
    Londyn, UK staramy sie, ale tez trochę ucichło wiec dalej szukam :)

Pozdrawiam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 23:16

w4sqvfxmrcz0kbtk.png

gann90bvdh315n97.png
  • tapir19 Koleżanka

Wysłany: 26 lutego 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tutaj troche nam trudniej,mniej wsparcia.My dopiero trzeci cykl sie staramy.Ale fajnie by bylo zebrac nas chociaz pare :)

ganndqk3s0oeyp3v.png
  • Katiesz16 Przyjaciółka

Wysłany: 26 lutego 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tapir 19
    My Juz 8 cykl teraz.
    Juz w sumie nie wiem czy sie zabrac za badania u GP.
    W polsce w GRUDNIU wszystko mielismy razem z meze ok wiec aż mi sie nie chce zaczynać badań z GP wiem ze będę sie za bardzo denerwować

w4sqvfxmrcz0kbtk.png

gann90bvdh315n97.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ