Starania o 2 maluszka
-
Hejka
Ok jakiegoś czasu staramy się z mężem o rodzeństwo dla naszej córeczki. Czy są tu mamy które też są w takiej sytuacji ? Lub są już w ciąży? Jakie są wasze objawy ? Ja wczoraj miałam teoretycznie dostać @ ale póki co nie ma.
Czy są jakieś różnice w objawach "wczesnej ciąży" czymś w 1 A 2 ciąży? Czy może objawy wczesnej ciąży były wcześniej/później;)
Zachecam do dyskusji -
Pierwszym objawem w pierwszej ciąży była senność. Wystąpiła w okolicach miesiączki. Początkowo nie zwróciłam na to uwagi, bo myślałam, że to przez stres w pracy. Później doszła straszna ochota na mięso a ja nie jestem fanką mięsa. W przypadku drugiej ciąży miałam lekkie bóle brzucha jak na okres i uczucie jakbym miała być chora - osłabienie i uczucie gorączki przy czym temperatura była prawidłowa. Dopiero jak u teścia rzuciłam się na kiełbasę to mnie tknęło i zrobiłam test.12.09.2016 Łucja 💔 31 tc - nowotwór, stan przedrzucawkowy, cukrzyca
12.03.2018 Marcel 💙 -
Właśnie zastanawiam się jak to będzie u mnie. Okres miałam dostać wczoraj i z objawów mam: bol piersi ale nie jakiś ogromny
Bóle brzucha okresowe (trwają chwilę i myślę że "oho idę założyć podpaske bo @ się zbliża" i nagle to się wycisza i okresu nadal nie ma.
Przed dwa dni miałam zgage, taki jakby refleks
Zobaczymy -
Zrób test. W drugiej ciąży też takie bóle miałam. Nawet tampon założyłam, bo byłam pewna, że zaraz okres przyjdzie. W 1 ciąży piersi bolały mnie w okolicach miesiączki i się powiększyły. W drugiej dlugo nie miałam bólu czy jakiś zmian w piersiach. Zgaga to dopiero w 3 trymestrze mnie dopadła.12.09.2016 Łucja 💔 31 tc - nowotwór, stan przedrzucawkowy, cukrzyca
12.03.2018 Marcel 💙 -