STYCZEŃ 2019 - NOWY ROK NOWE NADZIEJE
-
WIADOMOŚĆ
-
Scarlet88 wrote:Haha witaj w klubie... ja też się czuje starsza niż jestem... do tego dochodzą zmarszczki więc patrzenie w lustro też nie pomaga
Nie mów nic o zmarszczkach... I cieniach pod oczami. Przyszedł czas, że nie można wyjść bez makijażu na zakupy, bo gdy ktoś mnie spotka to od razu "Co, chora jesteś?"
Magda_Lena, damy radę musiałam trochę, inaczej bym zwariowała już dawno, choć zawsze mam nadzieje do końca.Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
moni05 wrote:Nie mów nic o zmarszczkach... I cieniach pod oczami. Przyszedł czas, że nie można wyjść bez makijażu na zakupy, bo gdy ktoś mnie spotka to od razu "Co, chora jesteś?"
Magda_Lena, damy radę musiałam trochę, inaczej bym zwariowała już dawno, choć zawsze mam nadzieje do końca.
Hahahaha ja raz przyszłam w DELIKATNYM MAKIJAŻU (bez pudru, z lekką kreską) do pracy to każda osoba z którą się widziałam pytała czy chora nie jestem bo źle wyglądam!
U mnie w listopadzie wybiła 30 więc zmiana kodu chyba robi swoje bo jeszcze ze dwa lata temu jak szłam po fajki do sklepu o dowód się mnie pytalimoni05, MonikA_89! lubią tę wiadomość
Tomeczek 02.07.2012 godz. 20:15
3850g/61cm - Naszego Szczęścia
Aniołek 22/11/2016 r. [6tc]
"Bose Aniołki siedzą na chmurkach,
A każdy lekko jak piórko fruwa
I każdy czuwa, cichutko czuwa,
Nad tatą, który płakać nie umie,
Nad siostrą, która nic nie rozumie,
Nad dziadkiem, babcią smutną czasami,
i swoją mamą - osnutą łzami,
I każdy woła cichutko z daleka:
mamo już nie płacz... mamo ja czekam..." -
nick nieaktualnyOj tam laski. Ja w tym roku skoncze 37lat. Wypieram to oczywiście ze świadomości. Urodziny skonczylam świętować na 35 ale na 30 mogę się zamienić. Siwe włosy, zmarszczki. Cellulit wiekszy niz fale dunaju hemoroid po ciąży i porodzie. Takze ten...
Ja już leżę na oddziale. Czekam na rozmowę z lekarzemWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 10:33
Emmainthegarden, Malgonia, moni05, aeiouy, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
My rzadko. W tygodniu tylko w okresie okołoowulacyjnym częściej w weekend, bo wtedy mąż nocuje w domu.
Teraz będę miała wolne, więc jak zaczną się dni płodne, mamy zamiar działać co 2 dni mniej więcej -
Mi ciężko określić kiedy mam płodne tak naprawdę bo jakby są dwa podejścia... a temperatury nie mierze... więc na razie tak 5.01 miałam @ po 45 dniach!!!! i bzykaliśmy się 10,12,14,17,19,22.01 mam nadzieje że to coś da dla mnie to duża intensywność
agge, Niecierpliwa..., aeiouy, MonikA_89! lubią tę wiadomość
Tomeczek 02.07.2012 godz. 20:15
3850g/61cm - Naszego Szczęścia
Aniołek 22/11/2016 r. [6tc]
"Bose Aniołki siedzą na chmurkach,
A każdy lekko jak piórko fruwa
I każdy czuwa, cichutko czuwa,
Nad tatą, który płakać nie umie,
Nad siostrą, która nic nie rozumie,
Nad dziadkiem, babcią smutną czasami,
i swoją mamą - osnutą łzami,
I każdy woła cichutko z daleka:
mamo już nie płacz... mamo ja czekam..." -
Scarlet88 wrote:Mi ciężko określić kiedy mam płodne tak naprawdę bo jakby są dwa podejścia... a temperatury nie mierze... więc na razie tak 5.01 miałam @ po 45 dniach!!!! i bzykaliśmy się 10,12,14,17,19,22.01 mam nadzieje że to coś da dla mnie to duża intensywność
PowodzeniaScarlet88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoni05 wrote:Nie mów nic o zmarszczkach... I cieniach pod oczami. Przyszedł czas, że nie można wyjść bez makijażu na zakupy, bo gdy ktoś mnie spotka to od razu "Co, chora jesteś?"
Magda_Lena, damy radę musiałam trochę, inaczej bym zwariowała już dawno, choć zawsze mam nadzieje do końca.
Ja mam wrodzone cienie pod oczami nic nie pomaga
na ślub to nawet super kosmetyczka nie pomogła specjalnie dobrze że istnieje coś takiego jak retusz -
nick nieaktualnySzczesliwa_mamusia wrote:Oj tam laski. Ja w tym roku skoncze 37lat. Wypieram to oczywiście ze świadomości. Urodziny skonczylam świętować na 35 ale na 30 mogę się zamienić. Siwe włosy, zmarszczki. Cellulit wiekszy niz fale dunaju hemoroid po ciąży i porodzie. Takze ten...
Ja już leżę na oddziale. Czekam na rozmowę z lekarzem
Powodzenia tam -
Haha cienie pod oczami? Ja mam super kombo zapisane w genach czyli cienie i worki pod oczami nie wychodzę z domu bez korektora pod oczami mniej więcej od 16 roku życia Do tego mam tendencję do nocnego siedzenia przy komputerze i zarywania nocek, więc efekty na mojej twarzy są spektakularne.
Dziewczyny 31dc, wczorajszy test którego zdjęcie tu wklejałam jeszcze raz dziś obejrzałam i tam nic nie ma. chyba za dużo kropli wkropliłam i się tak przebarwił. Dzisiejszy pięknie... biały Testy mam o czułości 20 jakieś apteo care, myślicie że testować dalej innymi czy czekać spokojnie na @? Dziś 13-14 dpo, więc kreska jakby miała być to raczej już powinna się pokazać no nie? Wkurzają mnie te długie cykle, strata czasu 27-28 było lepsze!
A co do przytulanek to ja mam niskie libido, teraz ostatnio było w piątek i pewnie dopiero w ten piątek powtórzymy. Wczoraj mąż zachęcał ale przez to testowanie zupełnie nie miałam ochoty. W okresie okołoowulacyjnym działamy co 2 dni, próbowaliśmy codziennie, ale nie dajemy rady i też słyszałam o tych za młodych plemnikach. Poza okresem okołoowulacyjnym co 3-4 dni a około @ dłuższa przerwa regeneracyjnaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 11:37
🙋🏻♀️ 37.
👦🏼 7.11.2017 - zdrowy, kochany syn❣️4380 g, 62 cm, 10/10, CC - brak postępu porodu
👼🏻 26.09.2019 - ur. 37 tc. Przepuklina mózgowa, CC planowa
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Holibka- ppczekaj do dnia @ i powtorz test powinno Ci juz prawde pokazać. Przez diagnostyke,nam w tym cyklu nie mozna,ale oczywiście mam zamiar zlamac ten zakaz
Dziś dzień @ i dlatego się wkurzam bo ani @ ani drugiej kreski no strata czasu totalna...🙋🏻♀️ 37.
👦🏼 7.11.2017 - zdrowy, kochany syn❣️4380 g, 62 cm, 10/10, CC - brak postępu porodu
-
Holibka jak masz testy czułości 20 to spokojnie poczekaj do @. Trzymam kciuki
Dziewczyny, jak to dobrze, że nie jestem sama w tym swoim genetycznym przekleństwie zawsze raźniej.Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Szczesliwa_mamusia wrote:Holibka- ppczekaj do dnia @ i powtorz test powinno Ci juz prawde pokazać. Przez diagnostyke,nam w tym cyklu nie mozna,ale oczywiście mam zamiar zlamac ten zakaz
Właśnie taki bunt najlepiej wychodzi zakazany owoc najbardziej smakujeagge, Szczesliwa_mamusia lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Niecierpliwa... wrote:Ja mam wrodzone cienie pod oczami nic nie pomaga
na ślub to nawet super kosmetyczka nie pomogła specjalnie dobrze że istnieje coś takiego jak retusz
Ale aż tak się tym nie przejmuje, maluje się tylko jak mam dobry humor.
Zwłaszcza po migrenie, gdy już przejdzie, by nie wyglądać jak z krzyża zdjęta
Co do libido to też mam raczej niskie, czasem mam przebłysk, że musi być tu i teraz, ale częściej mi się zwyczajnie nie chce... a możliwość tylko w nocy jak już nam dziecko zaśnie o tej 23... nie mam wtedy siły...
-
Holibka wrote:Dziś dzień @ i dlatego się wkurzam bo ani @ ani drugiej kreski no strata czasu totalna...
Widzę, że nie jestem sama. Ani drugiej kreski, ani @. W myślach już cykl przekreślony, ale @ nie przychodzi więc jakaś nadzieja jest
A jaka czułością test robiłaś? Ja robiłam 10. Niby już 14 dzień. Powinno coś być, chociaż cień cienia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 12:11
Staramy się...
7 cykl starań...
AMH 6,30 ng/ml
TSH 0,615 uIU/ml -
Magda_Lena0801 wrote:Widzę, że nie jestem sama. Ani drugiej kreski, ani @. W myślach już cykl przekreślony, ale @ nie przychodzi więc jakaś nadzieja jest
A jaka czułością test robiłaś? Ja robiłam 10. Niby już 14 dzień. Powinno coś być, chociaż cień cienia...
Mam to samo - niby przekreślony cykl, ale gdzieś z tyłu głowy tli się nadzieja. Kto ma tak samo łapka w górę!
Test czułości 20 jakiś apteo care. Dziś kupię słynny facelle z rossmana a jak dalej nic nie będzie to w piątek idę na betę.🙋🏻♀️ 37.
-
Przykro mi, zawsze czekam na same pozytywy od Was eh, walczymy dalej.
Ja mam wrażenie, że moje siuśki wybielają jeszcze bardziej te testy. Byle do 25.01 jakoś dożyć.
A co do współżycia, to u nas co dwa dni. Po porodzie było długo celibat, bo miałam mdłości na samą myśl o, ale teraz na szczęście lepiej.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]