Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Heja ho moje kochane. Ja melduję, ze @ chyba się powoli kończy, a ledwo co się rozkręciła. Jakbym nie musiała ze względów higienicznych, to jedna podpaska na całą noc i cały dzień by wystarczyła. W sumie to krwawienie niezbyt wielkie, jak na dwa pierwsze dni. Obawiam się, że może endometrium mi za mało przyrasta podczas cyklu i dlatego mam takie mało obfite @. W ogóle tak mnie dzisiaj dziwni zakuło w macicy po prawej stronie jakby mi się tam jakiś osobnik rozwijał, ale przecież @ jest z normalnym krwawieniem, więc bez przesady.
W sobotę idę do nowej pani gin. Idę do babeczki poleconej przez koleżankę tez z Krakowa Może coś więcej mi powie
Aga, na razie nie umawiałam się do twojego lekarza, ale bardzo ci dziękuję za polecenie. Jak będę miała jakieś większe problemy, to wtedy na pewno do niego uderzę.
We czwartek idę też sprawdzić jak moje TSH się miewa i mam nadzieję, ze znowu poszło w dół.
Uwielbiam fryzjera i mizianie po głowie, a że mój małż nie jest zbyt chętny do miziania mnie po czaszce, to fryzjerskie wizyty mam obowiązkowe. Z resztą tak jak kosmetyczka. Uwielbiam jak ktoś koło mnie chodzi i robi mnie na piękność Dlatego czas przed ślubem miałam najlepszy pod słońcem: maseczki, paznokcie, fryzjer, wizażystka... żyć nie umieraćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 10:40
Karolina90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOluchna nie ma problemu :p
Co do miziania to kocham mizianie po stopkach a M ma juz dosc miziania stopek non stop :p
Co do robienia przy sobie to jestem z zawodu i kursow kosmetyczka w zawodzie nie pracuje ale wiekszosc kolo siebie i mamuski robie sama tylko fryzjer wyrecza mnie z wlosami :p -
nick nieaktualny
-
kotek87 wrote:może zatestuje jutro? cz za wcześnie teoretycznie będzie 11 dpo 24dc
Może poczekaj do czwartku lub piątek:) w piątek ma być 13 - może akurat będzie szczęśliwy dla Ciebie!kotek87 lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
kaha wrote:Kurde pochwalilam sie przed czasem krew dalej zalewa.. zastanawia mnie czego sie bede pozbywac podczas @ skoro tyle krwi przez 8 dni juz poszło...
A nie próbowałaś pójśc do lekarza w czasie tych krawien? Kurde wiem, że masz to badanie 26.01 ale może do tego czasu coś poradzi, przecież to można oszaleć z takim długim krawieniem
Tulę👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Oluchna - masz niemal identycznie jak ja. Gdyby nie większe krwawienie w pierwszym dniu @ to bym pomyślała, że to może jednak nie @.
Tylko później jeszcze plamienia się ciągnęły.
kaha - z Twoim odbiciem w lustrze nie jest pewnie tak źle
Ja często siedzę na fotelu u fryzjera z zamkniętymi oczamiOluchna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina90 wrote:A nie próbowałaś pójśc do lekarza w czasie tych krawien? Kurde wiem, że masz to badanie 26.01 ale może do tego czasu coś poradzi, przecież to można oszaleć z takim długim krawieniem
Tulę
Oluchna- moje odbicie jest znosne, z reszta mojemu mezowi sie bardzo podobam, ale ja od dziecka mam zanizona samoocene i czuje sie niekomfortowo wsrod tylu swoich odbic -
Hej dziewczyny ❤ mnie w nocy grypa żołądkowa dopadła. ledwo żyje. Jeszcze @ dzis ma przyjśc. O dziwo żadnych plamień jeszcze nie ma a co do fryzjerów nienawidzę ! Mam bardzo długie włosy i zawsze mnie tak ciągną ze odechciewa mi sie wszystkiego
Katik lubi tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Kaczorka wrote:Oluchna - masz niemal identycznie jak ja. Gdyby nie większe krwawienie w pierwszym dniu @ to bym pomyślała, że to może jednak nie @.
Tylko później jeszcze plamienia się ciągnęły.
kaha - z Twoim odbiciem w lustrze nie jest pewnie tak źle
Ja często siedzę na fotelu u fryzjera z zamkniętymi oczami
Kaha, ja też kiedyś uważałam że nie wyglądam zbyt spoko. Ale później jak już jesteś doceniona przez tego jedynego, to na prawdę wszystkie kompleksy znikają. Przynajmniej ja tak miałam. I od razu +100 do pewności siebie.
Zaczął mnie boleć lewy jajnik. O co chodzi w ogóle? -
nick nieaktualnyOluchna wrote:No dokładnie. W ogóle to w pierwszy dzień na początku były tylko plamienia i się zastanawiałam, czy przypadkiem coś się nie mości. No ale jednak.
Kaha, ja też kiedyś uważałam że nie wyglądam zbyt spoko. Ale później jak już jesteś doceniona przez tego jedynego, to na prawdę wszystkie kompleksy znikają. Przynajmniej ja tak miałam. I od razu +100 do pewności siebie.
Zaczął mnie boleć lewy jajnik. O co chodzi w ogóle?
A co do pewności siebie- w porównaniu z czasem kiedy zaczęliśmy się spotykać- to jest 11 lat temu, to i tak teraz świetnie się czuję ze sobą Dawniej nie potrafiłam nawet komplementu przyjąćPrincesska lubi tę wiadomość
-
Oluchna wrote:We czwartek idę też sprawdzić jak moje TSH się miewa i mam nadzieję, ze znowu poszło w dół.
A jakie masz TSH? I zbijasz lekami?
Dziewczyny a są może jakieś naturalne sposoby/wspomagacze poprawić wynik TSH? Muszę przyznać,że muszę poszukać informacji bo zupełnie się nie znam, nigdy nie miałam żadnych "odbiegających" od normy wyników badań -
nick nieaktualnyCameline wrote:A jakie masz TSH? I zbijasz lekami?
Dziewczyny a są może jakieś naturalne sposoby/wspomagacze poprawić wynik TSH? Muszę przyznać,że muszę poszukać informacji bo zupełnie się nie znam, nigdy nie miałam żadnych "odbiegających" od normy wyników badań -
hej dziewczyny jestem tu nowa i chciałabym Was poprosic o opinie. czy mi juz padło na oczy czy jak.
https://zapodaj.net/94bae349a3777.jpg.html
bladzioch czy zwid ?
moj drugi cykl staran po poronieniu w 8 tygodniu
powód puste jajo płodowe
teraz mamy 10 dpo cykle 28 dniowe
-
kaha wrote:Powiem Ci, że z tym pobolewaniem jajników to nie ma co aż tak się zastanawiać. Ja już przestałam zwracać uwagę na takie drobne ukłócia itp, bo wydaje mi się, że to jakieś bzdury, które osoby niestarające się nawet nie zauważą
A co do pewności siebie- w porównaniu z czasem kiedy zaczęliśmy się spotykać- to jest 11 lat temu, to i tak teraz świetnie się czuję ze sobą Dawniej nie potrafiłam nawet komplementu przyjąć
Ja tak samo - mnie jajnik bolal jeszcze w drugi dzien @. A krwawienie mialam w miare dlugie bo jeszcze 5 dnia plamienia. Czyli endometrium spaslam. Sebie tez spaslam, wiec od wczoraj jestem na diecie, na ktorej bylam przed smiercia mamy, czyli rozsadnej ulozonej przez dietetyka )
A no i moje 10 testow kasetowych z allegro doszlo ^^ z przesylka cale 22zl. Takze w lutym sobie zalowac nie bede ^^Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 11:46
kaha lubi tę wiadomość
-
paullla wrote:hej dziewczyny jestem tu nowa i chciałabym Was poprosic o opinie. czy mi juz padło na oczy czy jak.
https://zapodaj.net/94bae349a3777.jpg.html
bladzioch czy zwid ?
moj drugi cykl staran po poronieniu w 8 tygodniu
powód puste jajo płodowe
teraz mamy 10 dpo cykle 28 dniowe
Paulla w sumie to nie wiem może powtórz test jutro rano?👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Kaha dzięki. Ale będzie to dość trudne bo mieszkam na Śląsku. Czytam na szybko i niedobór wit. b12 też może powodować rozchwiania tarczycowe. No nic, zrobię listę badań do wykonania i muszę zrobić cały panel tarczycowy w każdym razie. Bo ta anemia też może być powiązana coś czuję. Właściwie to chciałam tylko progesteron zrobić a coś przy kłuciu już podpowiedziało mi (chochlik), żeby TSH też