Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oluchna - dzieki kochana! Ale u Ciebie spokojna ta temperarura. U mnie jakis dzikus ale idzie w dol.
Obstawiam ze owulka bedzie znowu z prawego jajnika bo mam podejrzenie ze z lewego mam w okolicy 14 dnia, a z prawgo w okolicy 16. Chociaz juz spisuje cykl na straty bo jest tyle niewiadomych ze watpie zebysmy sie mieli wstrzelic.
Rozwalil mnie ten sen psychicznie i sie czuje rozbita - a misze sie ogarnac przed praca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 07:50
-
kaha wrote:A mi sie snilo, ze moja gin podkupila nam dom, do ktorego mamy sie niedlugo przeprowadzac i, ze prawie wszystkie znajome w kolo byly w ciazy (w tym moja gin) tylko nie ja coz za absurd
Absurd totalny!
Jak się czujesz?👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
Kaczorka wrote:Oluchna - przestawiasz się z prawa na marketing? Ciekawe
Mycha - tulę mocno! :* takie rzeczy nie powinny się śnić..
Kaha - u Ciebie absurdalne sny to efekt ciąży.
U mnie to chyba świr drugiej fazy..
Zdecydowanie nie. Ale moja wina bo myslalam przed snem ze w tym tygodniu minoe pol roku..... -
Kaczorka wrote:Oluchna - przestawiasz się z prawa na marketing? Ciekawe
Mycha - tulę mocno! :* takie rzeczy nie powinny się śnić..
Kaha - u Ciebie absurdalne sny to efekt ciąży.
U mnie to chyba świr drugiej fazy.. -
Oluchna wrote:Nie z prawa. Do tej pory pracowałam w taki projekcie, wiecie dotacje, szkolenia staże. Ale studiowałam zarządzanie, dziennikarstwo i komunikację społeczną i zawsze chciałam pracować w marketingu i promocji, no może jeszcze w radio. Wiec że tak powiem spełniłam w końcu marzenie,a i studia do czegoś się przydadzą
No praca w zawodzie jest jednak fajna, ja sama jestem po marketingu i marketingu politycznym a prowadzę obecnie szkolenia i przygotowuje materiały reklamowe i odpowiadam za komunikację międzydziałową więc też jestem w sumie spełniona👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Oluchna - to mi się gdzieś coś chyba pomyliło, że Ty coś z prawem masz wspólnego
Ja miałam marketing na studiach i nawet to ciekawe było, ale ja za mało przebojowa jestem do tego zawodu
Lepiej się w cyferkach odnajduję :p
Mycha - tak jest, że nasze myśli często kształtują nasze sny. Może dlatego ja wiecznie mam ciążowe :p
Ale mi się dziś pracować nie chce.. głowa mi ciąży! -
Kaczorka wrote:Oluchna - to mi się gdzieś coś chyba pomyliło, że Ty coś z prawem masz wspólnego
Ja miałam marketing na studiach i nawet to ciekawe było, ale ja za mało przebojowa jestem do tego zawodu
Lepiej się w cyferkach odnajduję :p
Mycha - tak jest, że nasze myśli często kształtują nasze sny. Może dlatego ja wiecznie mam ciążowe :p
Ale mi się dziś pracować nie chce.. głowa mi ciąży!
A mi się nawet chce w ogóle o dziwo, mam końcówkę II fazy a moja twarz wygląda dobrze zawsze miałam jakie pojedyncze krosteczki, a teraz gładziutko i jakoś tak promieniście👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOluchna wrote:Dziewczęta, jestem obecna. Dużo pracy w weekend i dlatego mnie nie było Odwiedziłam nową panią gin, na USG wszystko super, na dodatek TSH spadło do 1,58 Także jestem mega, mega zadowolona. To był jeden z tych piątków 13, który po raz kolejny był szczęśliwy Na dodatek znalazłam pracę i w końcu będę robić to co uwielbiam, więc szczęście jest podwójne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 08:44
-
-Monika- wrote:Nie ma aluzji, po prostu ochote mialam na takie jabłko jak u Ciebie w profilu
Termin owulacji mi się przesunął
a heheh
ale i tak w okresie okołoowulacyjnym, wiec jak ma zaskoczyć to zaskoczy👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
-Monika- wrote:Nie ma aluzji, po prostu ochote mialam na takie jabłko jak u Ciebie w profilu
Termin owulacji mi się przesunął
To już chyba kolejny raz
Mi wczoraj przestawiło, ale na szczęście tylko o jeden dzień.
A dziś mnie w krzyżu łupie.. Ciężko mi się siedzi. Poszłabym już sobie :pzubii lubi tę wiadomość
-
Melduję @, powodzenia dziewczyny, oby kazda z Was doczekała cudu macierzynstwa, nie w tym cyklu to kolejnym, pamiętajcie to nie wyści szczurów Z moich przemyśleń na wszystko przyjdzie czas, a wpływ na to kiedy to nastapi ma wiele czynników. Tak więc kochajcie siebie i swoich bliskich, cieszcie się życiem a reszta przyjdzie w najmniej spodziewanym momencie.
Oczywiście wszystkim mamusia gratuluję i życzę wspanialych i spokojnych 9 miesięcyEwi28 lubi tę wiadomość
Misia 09.2013
Misio 08.2018 -
nick nieaktualnyKaczorka wrote:To już chyba kolejny raz
Mi wczoraj przestawiło, ale na szczęście tylko o jeden dzień.
A dziś mnie w krzyżu łupie.. Ciężko mi się siedzi. Poszłabym już sobie :p -
nick nieaktualny
-
Kurcze dziewczyny jestem trochę zła. W sobotę byłam zrobić bete, wyniki miałby być w ten sam dzień. Dziś dzwonię no i mają być dopiero dzisiaj. Bez sensu bo bym sobie równie dobrze mogła dzisiaj ta bete zrobić. Wynik pewnie byłby zupełnie inny.
Pociesza mnie tylko fakt, że jak beta z soboty bedzie dobra to dzisiaj już poziom hormonów jest wyższy i nic się nie podziało.
Kaha głowa do góry, niech następny cykl będzie dla Ciebie owocny ! :*Starania od 03.2020
09.2021 👼🏼 Agatka - trisomia 22.
ONA
Hormony OK
Wymazy OK
ON
Mofrologia 3%
HBA 21%
fDNA 11%