Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:A co to wasi męzowie wojskowi, czy w SW pracuja?
Nie no mój nadzoruje chłopaków na budowach. Ale czasem jak coś źle zrobią np. Źle postawią ścianę to on musi strzepic nerwy i się tłumaczyć szefom.👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
Kochane moje czy w II fazie też Wam tak gorąco Ja nigdy tak nie miałam ale dzisija to mam wrażenie że się zaraz ugotuje Najlepiej byłoby mi włożyć głowę do lodówki
Co do mężczyzn nie bez kozery mówi się że są z innej planety Jedakże pamiętajmy że każdy inaczej reaguje na stratę stres Musicie dać sobie czas -
zubii wrote:Laura tak wygląda cień cienia w ciąży jeżeli widzisz na teście poświatę kreski to nie jest to ciąża ! Test ma być widoczny gołym okiem a nie szukamy pod różnym kątem ! I to 2 dni po domniemanym zagniezdzeniu !
https://zapodaj.net/0b3925ca2c636.jpg.html
Dziewczyny brak objawów to też objaw
Jak jest maleństwo to nie ucieknie przez kilka dni wytrzymamKasiulka03, zubii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co do temperatury to umnie raczej w druga stronę w ogóle jaak teraz zmierzylam po godzinie czytania to temp mam nizsza niż rano o 0,1 stopniaTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
wrazliwaa wrote:Tak wojskowy. Dodatkowo w zagranicznym państwie i w sekcji specjalnej więc mam wielkiego twardziela
Ja mam juz noedlugo pelnoprawnego adwokata. Tez czasami zapomni wyskoczyc z garnitu i bycia kuta....kania85, wrazliwaa lubią tę wiadomość
-
-Laura- wrote:Ja kochana właśnie taki miałam ten bardziej czuły co wstawiałam fotę... Właśnie była u mnie koleżanka i doradziła jaki test kupić, tylko poradziła żebym odczekała. Więc cierpliwie zaczekam kilka dni i dopiero wtedy zrobię żeby mieć 100% pewności
Jak jest maleństwo to nie ucieknie przez kilka dni wytrzymam
Mi sciemnial po 2 dniach od tego co wstawiłam fotkę to trzymam kciuki i daj znać co i jak -
gg88 wrote:Co do temperatury to umnie raczej w druga stronę w ogóle jaak teraz zmierzylam po godzinie czytania to temp mam nizsza niż rano o 0,1 stopnia
Wykres masz ładny a jedyną tempka jaka jest miarodajne to ta z rana :)myślę, że już za kilka dni będzie u ciebie zielono ! -
Witam was
Jestem tu nowa i chciałabym się wpisać na testowanie na 25 stycznia :)Wprawdzie termin @ mam na 20, ale jeśli się udało to te kilka dni poczekam, a jak nie to nie będę tracić testu. No i 25 stycznia mój najkochańszy Synuś kończy roczek
W pierwszą ciążę zaszłam bez specjalnych starań, a teraz jest to 4 cykl. Nie bawię się w mierzenie temperatury, ale wiem kiedy mam dni płodne i wspomagam się testami owulacyjnymi.
W cyklu, w którym zaszłam w ciążę nie miałam za bardzo żadnych objawów przed terminem @, za to w cyklach kiedy nawet zajście w ciążę byłoby baardzo mało prawdopodobne wmawiałam sobie, że to zakłucie w podbrzuszu, wzdęcie czy cokolwiek innego to na pewno ciąża, dlatego teraz nie zwracam na to uwagi. Jedyne co pamiętam to, że mi zimno było ciągle
Czasem postaram się odezwać, ale nie mam zbyt wiele czasu na kompa w ciągu dnia, bo Prezes jest wymagający, a jak w końcu idzie spać to już nie mam siły
Dobrej nocy życzę -
Jejku, ale macie "groźnych" mężów! Mój to taki kochany Kaczorek bardziej wrażliwy i uczuciowy niż ja :p
Jak miałam mieć rok temu operację to ja go pocieszałam z tej okazji a nie on mnie :p
Kaha - trzymaj się i nie daj się mężowi. Uspokoi się, przemyśli co powiedział i będzie mu głupio.
Heh, śniło mi się, że gadałam o czymś z koleżanką w pracy i nadeszła moja główna czarownica (naczelnik). Coś tam usłyszała, ale nie za wiele. A jak wróciłam do kompa to na poczcie miałam wiadomość o jakimś lekarzu i że moje dziecko się z pewnością dobrze rozwija :p-Laura- lubi tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Wiesz co takie twarde Jablko bym zjadla
Chyba nie zrozumiałam aluzji.👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Kaczorka Ty to nasz te sny mi się chyba dzisiaj nic nie śniło a już prawie jestem w pracy i znów poniedziałek👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
22dpt ❤️ -
Dziewczęta, jestem obecna. Dużo pracy w weekend i dlatego mnie nie było Odwiedziłam nową panią gin, na USG wszystko super, na dodatek TSH spadło do 1,58 Także jestem mega, mega zadowolona. To był jeden z tych piątków 13, który po raz kolejny był szczęśliwy Na dodatek znalazłam pracę i w końcu będę robić to co uwielbiam, więc szczęście jest podwójne.
Bocianiątko, zubii lubią tę wiadomość
-
Karolina90 wrote:Kaczorka Ty to nasz te sny mi się chyba dzisiaj nic nie śniło a już prawie jestem w pracy i znów poniedziałek
No moje sny są zawsze genialne :p i zawsze jest ich duuuuużo!!
Też już jestem w pracy. Ale pracować mi się nie chce :p
Oluchna - dobrze, że wróciłaś gratuluję nowej pracy! A co będziesz robić? -
Kaczorka wrote:No moje sny są zawsze genialne :p i zawsze jest ich duuuuużo!!
Też już jestem w pracy. Ale pracować mi się nie chce :p
Oluchna - dobrze, że wróciłaś gratuluję nowej pracy! A co będziesz robić?
A propos słodkości, to powiem wam, że właśnie praca będzie w takiej coś branży Więc dieta obrotowa mnie czeka: Gdzie się nie odwrócę, tam coś zeżręBocianiątko, beatka_c lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny