Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bocianiątko wrote:Gratulacje dla zafasolkowanych!!! Ściskam i gratuluję z całego serca!
A teraz pytanie czym jutro testować... Pink test super czuły płytkowy czy strumieniowy Bobo-test? Oba o czułości 10? Mam dylematBocianiątko lubi tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Princesska wrote:Mycha91 ja podobnie co miesiąc inne objawy przed @. Juz olewam to ze cycek zakuje, jajnik boli, śluz taki czy owaki. Kiedy testujesz ??
Jutro- ale to duzo za wczesnie wiec tylko dla spokoju serca ^^ a potem dopiero jesli 5.01 nie dostane @ -
Bocianiątko wrote:Gratulacje dla zafasolkowanych!!! Ściskam i gratuluję z całego serca!
A teraz pytanie czym jutro testować... Pink test super czuły płytkowy czy strumieniowy Bobo-test? Oba o czułości 10? Mam dylematBocianiątko lubi tę wiadomość
-
Princesska wrote:Ja 8 stycznia. Ale czuje ze długi tydzien przede mną. W takim razie trzymam kciuki
Princesska lubi tę wiadomość
-
Ja w nowym roku odliczam 11 rok jak sie staram o dzidzie chyba sylwestra przepłacze już nie mam siły. Chyba tu jestem weteranem i kiepską perspektywą. Odliczam ostatnie 12 mies na starania i pasuje, tyle sobie jeszcze daje czasu.
Ogarnia mnie otchłań rozpaczy i niemocy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 23:50
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer aż nie wiem co powiedziec i nawet nie umiem sobie wyobrazić co czujesz. Ciezko miec nadzieje po tak długim okresie starań ale nie mozna jej nigdy stracić pamiętaj. Cuda sie zdarzają i trzeba w to mocno wierzyć. Moze zaprzestan starań na kilka miesięcy. Odpoczniesz przede wszystkim psychicznie. Spojrzysz na to od nowa.
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Princesska wrote:Flowwer aż nie wiem co powiedziec i nawet nie umiem sobie wyobrazić co czujesz. Ciezko miec nadzieje po tak długim okresie starań ale nie mozna jej nigdy stracić pamiętaj. Cuda sie zdarzają i trzeba w to mocno wierzyć. Moze zaprzestan starań na kilka miesięcy. Odpoczniesz przede wszystkim psychicznie. Spojrzysz na to od nowa.
Aktualnie "zaliczam" trzecią klinike i jestem po 4 latach przerwy. Od sierpnia wróciłam na front ale bez wiekszych złudzeń na fasolke.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Ja tez testuje 8 jesli wytrzymam
Klaudiia87, Maniaaa lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Kaczorka wrote:Temperatura w dół, na teście biel..
Czyli czułam dobrze, że nic z tego.
Przykro mi ale nowy rok i nowe nadzieje. Choć póki nie ma @ jest nadziejaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2016, 06:25
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Kaczorka według mnie jestes dopiero w 12 a nie 13d wiec moze jeszcze nic straconego
Ja po wczorajszym plamieniu oznaczylam progesteron w 5dniu po i jest b ladny bo 16.82 ; biore dupka, ale podobno on nie falszuje wyniku?? -
karola_aa wrote:Kaczorka według mnie jestes dopiero w 12 a nie 13d wiec moze jeszcze nic straconego
Ja po wczorajszym plamieniu oznaczylam progesteron w 5dniu po i jest b ladny bo 16.82 ; biore dupka, ale podobno on nie falszuje wyniku??
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
u mnie temp zupełnie nie ciążowa:(