Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
buka03 wrote:zrobiłam test dzisiaj od rana, nie mam pojęcia dlaczego, zwykle jak robie test i jest nagatywny to dostaje potem od razu @ wiec pomysłałam że a co mi szkodzi, i szok, wyszła bladziutka kreska,ale widoczna, tego się nie spodziewałam! jutro znowu zatestuję, na wizytę sięjuż umowiłam bo najblizszy termon dopiero na 23 stycznia wiec szybko go zaklepałam w razie czego
ps. ale wy tu dużo piszecie, cieżko nadążyć
Gratulację dajesz Nam nadzieję
-
Kciuki zubii za jutrzejszy test!!
zubii, Bocianiątko lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Jestem wpisana na testowanie na pocz. stycznia, ale już nie muszę, bo... jestem w ciąży! Dzielę się z Wami radością, wysyłam furę wirusków, też Wam się uda!!
zubii, Kasiulka03, kotek87, Oluchna, karola_aa, Princesska, Flowwer, Klaudiia87, Bocianiątko, Maniaaa, kaha, Maja84, Kaczorka, buka03 lubią tę wiadomość
-
florida wrote:Jestem wpisana na testowanie na pocz. stycznia, ale już nie muszę, bo... jestem w ciąży! Dzielę się z Wami radością, wysyłam furę wirusków, też Wam się uda!!
Całego serca.
Maiłaś jakieś objawy Test robiłaś w który dniu
-
florida wrote:Jestem wpisana na testowanie na pocz. stycznia, ale już nie muszę, bo... jestem w ciąży! Dzielę się z Wami radością, wysyłam furę wirusków, też Wam się uda!!
Ale tu juz wysyp kresek !!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
W trzecim miesiącu się udało. A test zrobiłam... w 40 dpo! A wcześniej testy sikacze robiłam w 12,14 i 16 dpo i nic! @ wciąż się spóźniała, więc zrobiłam betę w 19 dpo. Wynik - 0,46! Kicha! Mijały dni, @ nie było, a tempka wysoka. W międzyczasie zaczęłam mieć mdłości, bolała mnie głowa, ale jako że test z krwi jest w 100% wiarygodny, nie myślałam o ciąży. W końcu poszłam do lekarza, gdyż czułam się masakrycznie (wymioty i straszny ból głowy). Lekarka poleciła zrobić ponownie test z moczu. I 2 grubaśne kreski! Dopiero teraz wiem, że beta, którą robiłam, nie była "tą" betą, tylko był to współczynnik "wolne beta HCG", co jak się okazuje nie jest tym samym, co beta HCG - gonadotropina kosmówkowa. Taka to nasza kochana służba zdrowia, że jak poszłam na pobranie krwi, to pielęgniarka 15 min szukała w komputerze i jakimś zeszyciku, co to ja za badanie sobie zażyczyłam. No i zrobiła nie to co chciałam! No i tak wyszło, że o ciąży dowiedziałam się w 40 dpo, czyli w 7 tc! Beta z wczoraj 72700. Ech, dziewczyny, już nie miałam siły wkurzać się na tę babę-pielęgniarę, bo żyję teraz radością.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2016, 22:12
Klaudiia87, summer86, zubii, Kasiulka03, kaha, bertha, Oluchna lubią tę wiadomość
-
Ale super sie zaczęło testowanie !!! Laski gratuluje II kreseczek pochwalcue sie testami i wykresami z zielonym końcem
Mi nospa nie pomogła nadal ciągnie mnie w podbrzuszu szyjka nisko twarda i chyba zamknięta... niewiem czy to dobrze bo pierwszy cykl zapisuje obserwacjebuka03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Gratuluje!!!!
Dziewczyny zaczynam sie bac, bac, ze o 4 temp bedzie niższa a ja sie załamie jeszcze w tym starym roku
Kochana! Tylko spokoj nas moze uratowac! Widzialam juz wykresy ze spadek byl 2 dni z rzedu a na trzeci zielony kropek! Nie poddawaj sie i nie zalamuj!
Mnie ciagnie to podbrzusze jakbym sobie ponaciagala....i okurynie mnie swedzi....uwaga....wzgorek lonowy! Jak na swiezo odrastajace wloski a odrost mam spory bo czasu nie bylo! Prosze walnac mnie w leb bo zaczynam swirki przedtestowe a tak mi pieknie szlo prawda?zubii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Princesska wrote:A ja byłam taka pełna nadziei ze sobie nic nie wkręcam i jestem wyluzowana. A juz sie zaczyna
Ja tez....czy moja macica nie moze byc co mieisac taka sama a nie mnie w bambuko robic??? -
Gratulacje dla zafasolkowanych!!! Ściskam i gratuluję z całego serca!
A teraz pytanie czym jutro testować... Pink test super czuły płytkowy czy strumieniowy Bobo-test? Oba o czułości 10? Mam dylemat
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy