Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Suri, zubii a nie mowilam gratuluje i iczywiscie zazdroszcze rosnijcie zdrowo inie zapomnijcie o mnie
Zastanawia mnie u Ciebie taka niska temeratura w drugiej fazie cuklu wiesz możę czy to jest spowodowane, pytałas ginekologa? -
nick nieaktualny-Monika- wrote:Helołłł ja też tu jestem i inne dziewczyny również
Zastanawia mnie u Ciebie taka niska temeratura w drugiej fazie cuklu wiesz możę czy to jest spowodowane, pytałas ginekologa?
Jestem zimno skorna taka moja uroda, poza tym temp mierze w ustachOluchna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga, proszę szorować do apteki albo rossmanna po test i dopełnić formalności przejścia na fioletową stronę mocy z Suri. Bo tylko tego podpisu jednego ci brakuje
Princesska, suri2016 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny jestem tu nowa, termin mam na 08.01.2017 i nie wiem czy wytrzymam do tego czasu... Jestem teraz teoretycznie w 5dpo. Ehh ale ten czas się dłuży.2 cs- szczęśliwy !!! 08.01.2017 beta 42,4, 10.01.17 beta 131,1
Synek czeka na rodzeństwo
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:Musisz przerzucić się na dowcipne Nawet mi do glowy przyszło że może spisz z otwarta buzią i wyziębiasz
Jak się czujesz?
Przexucam sie od nowego cyklu na pewmo a tak mi sie dzis cos wydawalo o 4 ze taka przemarznieta jestem ale nie chce sie pocieszac :p
Czuje sie ok tylko sutki strasznie boląWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 12:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny doradźcie jak się poratować , od rana dokucza mi częste oddawanie moczu i lekkie swędzenie tam na dole ....czym się ratować żeby ewentualnej fasolce nie zaszkodzić ?? Wcześniej zawsze furagina pomagała ale przy wczesnej ciąży napewno niedopuszczalna...
-
nick nieaktualnyAsiek1214 wrote:Dziewczyny doradźcie jak się poratować , od rana dokucza mi częste oddawanie moczu i lekkie swędzenie tam na dole ....czym się ratować żeby ewentualnej fasolce nie zaszkodzić ?? Wcześniej zawsze furagina pomagała ale przy wczesnej ciąży napewno niedopuszczalna...
Zurawina -
Asiek1214 wrote:Dziewczyny doradźcie jak się poratować , od rana dokucza mi częste oddawanie moczu i lekkie swędzenie tam na dole ....czym się ratować żeby ewentualnej fasolce nie zaszkodzić ?? Wcześniej zawsze furagina pomagała ale przy wczesnej ciąży napewno niedopuszczalna...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Przexucam sie od nowego cyklu na pewmo a tak mi sie dzis cos wydawalo o 4 ze taka przemarznieta jestem ale nie chce sie pocieszac :p
Czuje sie ok tylko sutki strasznie bolą -
nick nieaktualny