X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Styczniowe testowanie (na dobry początek)
Odpowiedz

Styczniowe testowanie (na dobry początek)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2017, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    suri2016 wrote:
    Kochana czekam na Ciebie, miałyśmy razem iść na fioletową stronę, więc rób test i miejmy formalności za sobą :)

Kocgana jestes :) bardzo hym chciala ale okaze sie :)

• zubii Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno będę tu zaglądać ! Za każdą trzymam mocno kciuki

Wysyłam wiruski dla każdej po równo !

Bocianiątko, Maja84, Princesska, Katik, Flowwer lubią tę wiadomość

wniddf9hp6rxkcqu.png
    n59yi09ken86ewr0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2017, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Suri, zubii a nie mowilam :) gratuluje i iczywiscie zazdroszcze :) rosnijcie zdrowo inie zapomnijcie o mnie :)
    Helołłł ja też tu jestem i inne dziewczyny również :P :-)
    Zastanawia mnie u Ciebie taka niska temeratura w drugiej fazie cuklu wiesz możę czy to jest spowodowane, pytałas ginekologa?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2017, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Helołłł ja też tu jestem i inne dziewczyny również :P :-)
    Zastanawia mnie u Ciebie taka niska temeratura w drugiej fazie cuklu wiesz możę czy to jest spowodowane, pytałas ginekologa?

Jestem zimno skorna :) taka moja uroda, poza tym temp mierze w ustach :)

Oluchna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2017, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Jestem zimno skorna :) taka moja uroda, poza tym temp mierze w ustach :)
    Musisz przerzucić się na dowcipne :P Nawet mi do glowy przyszło że może spisz z otwarta buzią i wyziębiasz :P :D :P

Jak się czujesz?

• coccolino Przyjaciółka

Wysłany: 2 stycznia 2017, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj 6dpo i mocny spadek temp. niestety mierzyłam godz. później, więc nie wiem czy to miarodajne...

3jgx3e3kvup8iows.png
  • Oluchna Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, proszę szorować do apteki albo rossmanna po test i dopełnić formalności przejścia na fioletową stronę mocy z Suri. Bo tylko tego podpisu jednego ci brakuje :D

Princesska, suri2016 lubią tę wiadomość

5 cykl starań w oczekiwaniu na małego Tic-Tac'ka :)

629a9f03b8017f7d26ef25c33863a9f1.png
  • Katrina17 Znajoma

Wysłany: 2 stycznia 2017, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny jestem tu nowa, termin mam na 08.01.2017 i nie wiem czy wytrzymam do tego czasu... Jestem teraz teoretycznie w 5dpo. Ehh ale ten czas się dłuży.

2 cs- szczęśliwy !!! 08.01.2017 beta 42,4, 10.01.17 beta 131,1

Synek czeka na rodzeństwo :)
  • Klaudiia87 Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2017, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katrina17 wrote:
    Cześć dziewczyny jestem tu nowa, termin mam na 08.01.2017 i nie wiem czy wytrzymam do tego czasu... Jestem teraz teoretycznie w 5dpo. Ehh ale ten czas się dłuży.
    Witaj! Jak na 8 to będziemy razem testować ;-)

p19ucsqvnm5skatr.png
  • Maniaaa Znajoma

Wysłany: 2 stycznia 2017, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny na chwilę Was zostawić i tyyyleee się dzieje! :))) mi dzisiaj od rana niedobrze i głowa mnie boli ale to raczej za wcześnie na objawy - jestem 9dni po. Ale te objawy to przez Wss zafasolkowane dziewczyny - każda chce do Was dołączyć :)))

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2017, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Musisz przerzucić się na dowcipne :P Nawet mi do glowy przyszło że może spisz z otwarta buzią i wyziębiasz :P :D :P

Jak się czujesz?

Przexucam sie od nowego cyklu na pewmo :) a tak mi sie dzis cos wydawalo o 4 ze taka przemarznieta jestem ale nie chce sie pocieszac :p

Czuje sie ok tylko sutki strasznie bolą :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 12:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2017, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluchna wrote:
    Aga, proszę szorować do apteki albo rossmanna po test i dopełnić formalności przejścia na fioletową stronę mocy z Suri. Bo tylko tego podpisu jednego ci brakuje :D

Zaraz kupie jutro zrobie najwyzej popsuje se urodziny :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2017, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny doradźcie jak się poratować , od rana dokucza mi częste oddawanie moczu i lekkie swędzenie tam na dole ....czym się ratować żeby ewentualnej fasolce nie zaszkodzić ?? Wcześniej zawsze furagina pomagała ale przy wczesnej ciąży napewno niedopuszczalna...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2017, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiek1214 wrote:
    Dziewczyny doradźcie jak się poratować , od rana dokucza mi częste oddawanie moczu i lekkie swędzenie tam na dole ....czym się ratować żeby ewentualnej fasolce nie zaszkodzić ?? Wcześniej zawsze furagina pomagała ale przy wczesnej ciąży napewno niedopuszczalna...

Zurawina

• Katik Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiek1214 wrote:
    Żurawina pod każdą postacią.

p19ucsqvbtkflok9.png
  • sara9555 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto to mówił, że mierzy tempkę pod językiem? Ja mierzyłam dziś tam z ciekawości i prawie 39 stopni o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2017, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:

Jak się czujesz?
    Spadek w tym czasie bardzo dobrze zapowiada, jutro powinien byc drugi skok, trzymam kciuki :D

• Oluchna Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga jak popsujesz urodziny, skoro będzie pozytywny test :) Zobaczysz. :*

5 cykl starań w oczekiwaniu na małego Tic-Tac'ka :)

629a9f03b8017f7d26ef25c33863a9f1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2017, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Przexucam sie od nowego cyklu na pewmo :) a tak mi sie dzis cos wydawalo o 4 ze taka przemarznieta jestem ale nie chce sie pocieszac :p

Czuje sie ok tylko sutki strasznie bolą :/
    A Ty z tymi sutkami nie miałaś tak w poprzednim cyklu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2017, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara9555 wrote:
    Kto to mówił, że mierzy tempkę pod językiem? Ja mierzyłam dziś tam z ciekawości i prawie 39 stopni o.O

Ja mierze i zobacz na moj wykres :p

Monia, oluchna jak macie racje to oglosze Was wrozbitami ovufiend :D

suri2016 lubi tę wiadomość

‹‹ 56 57 58 59 60 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ