Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję bardzo dziewczyny, jeszcze nieśmiało wieczorem dam znać jak wynik bety
Z moich objawów, nic oryginalnego, tak jak na @:
-ból podbrzusza
-ból piersi (najbardziej w okolicach pach)
-uczucie obrzmienia w pochwie (tak jakby krew tam napływała, ale mam tak również przed @)
-wypieki i uczucie gorąca na policzkach
-ból krzyża
Princesska, OjMaryś, zubii, kaha lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Kaczorka wrote:Grudzień się zaczął, więc czas na wątek styczniowy Jeśli ktoś właśnie od tego miesiąca zapragnął się starać o bobasa lub też z jakiegoś innego powodu dotarł tutaj, to zapraszam
Będziemy czarować, żeby nikt nie opuścił tego wątku bez II pięknych kreseczek
I postaram się na bieżąco aktualizować listę
1. innamorata88, Ośmiorniczka, Kaczorka, Kasiulka03 - @, Kendra Balwanera, Coccolina
2. Camie, suri2016, Gdziejestmieszko
3. florida, melonek, Agniechaaaa, aaniluap, mycha91
4. Malus9393, Arleta, Bocianiątko, karola_aa
5. Maja84, Bardolka, Marribell, malka
6. Madzia_, Justyna85, MamaFabianka, Justa87, Niesia86
7. annana88, coccolino
8. Klaudiia87, bertha, Maniaaa, Princesska
9. moni91, lilka1984, kascok, Asiek1214
10. Oluchna, Natikka123
11. Mama Sowa
12. KasiaHaBe
13. beatka_c, Zgredek
14. Minerva, mothylek
15. kotek87
16. kuki123
17. Anna Stesia
18.
19. Izape91, Ewi28
20. gg88, A może by..., -Monika-
21. Tusiek86
22.
23.
24.
25. sylvia94, FreshMm
26. Mada92
27. Lola83, UlaFalka
28.
29. Szyszuunia, inka_89
30. summer86
31. Kasiulka03
Do dzieła!
Kobietki szyjka tak wysoko ze ledwo siegam, zamknieta normalnie dala mi nadzieje temp taka sobie ale jest delikatny przyrost...
Śluz mam tyko taki wodnisto-rozciągliwy i strasznie go dużo pamiętam że wcześniej w ciąży też tak miałam ale nie na samym początku... Co myślicie? -
Princesska wrote:Suri2016 koniecznie pisz jak wyszły ale to musi byc cudowne uczucie zobaczyc || . Zazdroszczę ! Oczywiście pozytywnie
Princesska staram się uspokoić teraz, bo jak zobaczyłam II wyraźne kreski to dostałam prawie palpitacji serca i cała się trzęsę z nerwów Jestem pewna, że niedługo wszystkie przeniesiemy się na fioletową stronę Mi cały czas coś się tam działo w brzuchu, ale też nie przywiązywałam do tego aż tak bardzo uwagi, bo to mój pierwszy cykl z luteiną i nie wiedziałam jak mój organizm się po niej zachowuje..OjMaryś, Kasiulka03 lubią tę wiadomość
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:Dziękuję bardzo dziewczyny, jeszcze nieśmiało wieczorem dam znać jak wynik bety
Z moich objawów, nic oryginalnego, tak jak na @:
-ból podbrzusza
-ból piersi (najbardziej w okolicach pach)
-uczucie obrzmienia w pochwie (tak jakby krew tam napływała, ale mam tak również przed @)
-wypieki i uczucie gorąca na policzkach
-ból krzyża
Zubi gratulacje!
Ja testuję prawie w środku, więc nadzieje marneOjMaryś, suri2016 lubią tę wiadomość
-
OjMaryś wrote:Ja proszę na 7
Kobietki szyjka tak wysoko ze ledwo siegam, zamknieta normalnie dala mi nadzieje temp taka sobie ale jest delikatny przyrost...
Śluz mam tyko taki wodnisto-rozciągliwy i strasznie go dużo pamiętam że wcześniej w ciąży też tak miałam ale nie na samym początku... Co myślicie?
OjMaryś mam to samo! Ta szyjka jedynie trzyma mnie przy nadziei :p Trzymam za nas kciuki! I postaram się wytrzymać z testem do 6 bo jednak myslę, że ta owu była później niż OF wyznaczył...
OjMaryś lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualny
-
Oluchna wrote:A taką byłaś pesymistką A ja mówiłam
Zubi gratulacje!
Ja testuję prawie w środku, więc nadzieje marne
Lepiej się pozytywnie zaskoczyć Najgorsze, że przez tą luteinę dopochwową przypałętała mi się jakaś infekcja dzisiaj wieczorem mam konsultację telefoniczną z moim lekarzem, więc zobaczymy co wymyśli Kochana przesyłam Ci moc wirusków i nie Proszę mi nie pisać, że szanse marne3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
Princesska wrote:Zubii a sutki same z siebie bolą czy raczej przy dotyku ? I naprawdę żadnych kłuć, rozpychań itp w jajnikach ??
No właśnie przy mietoszeniu :p ale są !
Wiecie co mnie wczoraj przy prztulankach zastanowiło jak tz na mnie leżał bolał mnie prawy jajnik dziwne...
No właśnie ją w pierwszej ciąży czułam rozpychanie itd a tu nic...Więc myślałam, że przyjdzie @ i nie wierzyłam w ciążę baa dalej nie wierzę ! Mam jeszcze 2 testy będę jutro testować i dalej mierzyć tempke. Na wizytę pójdę za 3 tygodnie.kotek87 lubi tę wiadomość
-
zubii wrote:No właśnie przy mietoszeniu :p ale są !
Wiecie co mnie wczoraj przy prztulankach zastanowiło jak tz na mnie leżał bolał mnie prawy jajnik dziwne...
No właśnie ją w pierwszej ciąży czułam rozpychanie itd a tu nic...Więc myślałam, że przyjdzie @ i nie wierzyłam w ciążę baa dalej nie wierzę ! Mam jeszcze 2 testy będę jutro testować i dalej mierzyć tempke. Na wizytę pójdę za 3 tygodnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 11:41
zubii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Suri, zubii a nie mowilam gratuluje i iczywiscie zazdroszcze rosnijcie zdrowo inie zapomnijcie o mnie
Kochana czekam na Ciebie, miałyśmy razem iść na fioletową stronę, więc rób test i miejmy formalności za sobązubii, Oluchna lubią tę wiadomość
Czekamy na córeczkę