Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Planowalam testowac jutro. Moze kupie dzis test i jesli temp ruszy w gorena @ nie przyjdzie to sikne na patyk...
Jak do mnie jutro @ nie zawita to też będę sikać ale kupię inny test bo na tych paskowych z allegro nawet nie widać gdzie powinna być drugą kreska...kotek87 lubi tę wiadomość
-
Aga, Suri ma rację. nie załamuje się temperatura. :* żadna @do ciebie nie przyjdzie! Mówię ci to ja, jasnowidz ciążowy. dzisiaj na 10 do pracy, a ja dopiero wstałam. Dziewczynki miłego dnia :*
kotek87 lubi tę wiadomość
-
kotek87 wrote:ja już nie wiem co u mnie z ta tempka i kiedy ta owu
wczoraj tet owu znowu był pozytywny..
https://zapodaj.net/ce0e0c229f661.jpg.html
suri jak dziesiejszy test?
Jeżeli dzis będzie negatywny to pewnie dziś owu max jutro.kotek87 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyn w Nowym Roku:) Nie wiem czemu ale dla mnie dobrze się zaczął. Z M zaczęliśmy rozmawiać coś o potomku i niema nerwów w rozmowach.
Wczoraj miałam dziwny sen i bardzo bym chciała żeby proroczy: śniło mi się, że moje dziecko powiedziało pierwsze słowo "mama", ogromne emocje to we mnie wzbudziło. Tak chcę żeby w tym cyklu się udało.
Jutro do gin aż nie mogę się doczekać, ustalimy plan działania i jedziemy:)
Żeby ten Rok był dla Nas wszystkich wyjątkowy. -
Co do snów w tej ciazy co stracilam w piatek zrobilam test i byl ledwo ledwo widoczny a beta wyszla 3 wiec nie mowilam mamie nic a ona w sobote rano sie mnie pyta, czy przypadkiem nie jesyem w ciazy bo jej sie snilo, xe widziala mnie na porodowce
A slyszalyscie cos, ze mozna z oczu ciaze wyczytac ? -
karola_aa wrote:Co do snów w tej ciazy co stracilam w piatek zrobilam test i byl ledwo ledwo widoczny a beta wyszla 3 wiec nie mowilam mamie nic a ona w sobote rano sie mnie pyta, czy przypadkiem nie jesyem w ciazy bo jej sie snilo, xe widziala mnie na porodowce
A slyszalyscie cos, ze mozna z oczu ciaze wyczytac ?
Mi też się coraz częściej śnią dzieciaczki. Czasami, ze moj, bo jestem w ciąży, czasami czyjeś. Zawsze malutkieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 10:08
-
Dziewczyny ! Jestem w ciąży ! Na drugim teście jest wyraźna kreska !
MamaFabianka, Maniaaa, Bocianiątko, Oluchna, suri2016, kaha, karola_aa, Klaudiia87, Princesska, OjMaryś, mycha91, gosiek25, Kaczorka, Agniechaaaa, Flowwer, Ewi28, Kasiulka03, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOluchna wrote:Słyszałam, słyszałam. Ja mam tak, że jak widzę jakąś dziewczynę, to mam takiego czuja, że wiem po prostu wiem, że jest w ciąży. Po sobie to poznać nie potrafię.
U mnie pewnie i tak teraz nic nie wywnioskujesz bo jak na razie przed owulacją -
Witajcie w nowym roku!
Testowałam wczoraj rano, cień cienia cienia cienia .... oczywiście widoczny tylko dla mnie . To był chyba 13 dpo ale pewności nie mam, mógł być 11 dpo bo owulację mam między 20 a 22 dc. W pierwszej ciąży sikaniec wyszedł w 38 dc, wcześniej nie robiłam. Wciąż mam nadzieję. Zaczekam jeszcze kilka dni i znowu zrobię. Jak znowu nie wyjzie ewidentny pozytyw to odpuszczę, bo już napewno będzie za późno. Póki co cycki trochę bolą i są dużo większe ( jak nigdy ), nie czuję, żeby okres miał przyjść, nic mnie nie boli, wczoraj przespałam cały dzień Szyjka poszła do góry i zamknięta.
No kto tam jeszcze testował ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 10:24
-
Dziękuje nie mogę w to uwierzyć....
Moje objawy w pierwszej ciąży:
-Uczucie w pochwie jakby łapała mnie infekcja
-Placzliwosc i nerwowość
-Kremowy śluz
-Szyjka rozpulchniona
-Bole od owu jak na @ i bóle jajnikow
W tej:
-Wrazliwe sutki (zawsze po 7 dpo przedstawiały)
-Wysoka tempka
-Szyjka twarda wysoko (nie czuję rozpulchnienia)
Także zobaczcie brak objawów a ciąża !bertha, Kasiulka03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzubii wrote:Dziewczyny ! Jestem w ciąży ! Na drugim teście jest wyraźna kreska !