Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki ale nie poddajemy się!
Ja.dzis mam wolne tylko Mój Mąż się już właśnie szykuje do pracy cały dzień będę leniuchować👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualnyA ja muszę isc do pracy co oznacza płacz w samochodzie przez 8h i dopisanie sie dla czego jestem tak beznadziejna, Żr nie potrafię nawet zajść w ciaze... juz mam dość. Ten rok miał być inny a zaczął sie juz mega Chujowo. Po prostu straciłam nadzieje
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaa, nie jesteś beznadziejna, nie wolno Ci tak myśleć. Jesteś młodziutka, na pewno w końcu Wam się uda. Jesteś pod dobrą opieką. Pamiętaj, że IUI zaleca się 4-6 prób, bardzo rzadko udaje się za pierwszym razem.
Poza tym spadek jest jednodniowy, może jutro tempka odbije i wcale @ nie przyjdzie. -
Agniechaaaa wrote:A wiecie co jest najgorsze??? Ze serio miałam nadzieje Ze sie udało, sutki okropnie bolą, żyły na piersiach wyszły dokładnie tak jak wtedy gdy byłam w ciazy a ta rabana temp nie mogła dać nadzieji No nic pewnie @sie dzis pojawi
Aguś - a może u Ciebie to nie jest spadek na @? Poczekaj jeszcze ze smutaniem może to taki kaprys organizmu!
A ja się muszę do swojej ginekolog zapisać na luty. Pal licho z jej paskudną położną! Jakoś nie mam zaufania do innych ginekologów.. A mocno mnie rwie prawy jajnik. Muszę sprawdzić czy cholerna endometrioza się na nim nie rozsiadła -
nick nieaktualnysummer86 wrote:Agniechaaa, nie jesteś beznadziejna, nie wolno Ci tak myśleć. Jesteś młodziutka, na pewno w końcu Wam się uda. Jesteś pod dobrą opieką. Pamiętaj, że IUI zaleca się 4-6 prób, bardzo rzadko udaje się za pierwszym razem.
Poza tym spadek jest jednodniowy, może jutro tempka odbije i wcale @ nie przyjdzie.
Sumer dzieki za dobre słowa ale jakos nie chce mi sie juz w to wszystko wierzyć, ilekroć uwierzę w cokolwiek to przekorny los daje mi kopa w tylek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Aguś - a może u Ciebie to nie jest spadek na @? Poczekaj jeszcze ze smutaniem może to taki kaprys organizmu!
A ja się muszę do swojej ginekolog zapisać na luty. Pal licho z jej paskudną położną! Jakoś nie mam zaufania do innych ginekologów.. A mocno mnie rwie prawy jajnik. Muszę sprawdzić czy cholerna endometrioza się na nim nie rozsiadła
Kochana chciała bym, aż ze smutku mierzyłem teraz temp i jest 36,51... ale nie bede sie tym pocieszać. Myśle ze dzis ta zołza przejdzie -
Agniechaaaa wrote:Kochana chciała bym, aż ze smutku mierzyłem teraz temp i jest 36,51... ale nie bede sie tym pocieszać. Myśle ze dzis ta zołza przejdzie
Aguś kochana, proszę się nie stresować! @ póki co się nie zapowiada i nie ma żadnych jej objawów. na niejednym wykresie dziewczyn, którym się udało widziałam spadki temp, ba nawet sama miałam spadki we wrześniu i nic to nie oznacza. przestałaś brać duphaston i temp może chwilowo wskoczyła na inny tor. trzeba być dobrej myśli kochana tym razem to ja mam ochotę wskoczyć do pendolino! poza tym, jakoś mam wrażenie, że mierzenie temp w buzi jest takie jakieś niemiarodajne. inaczej się termometr ułoży i już inna temp. skarbie wiem, że będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 07:22
zubii lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Dzieki za slowa wsparcia, ale ja stracilam serio nadzieje moja fasol zgubil do mnie droge
Kochana nie mów takich rzeczy, ja wiem, że się uda nie załamuj się jeszcze dobrze? spadki na prawdę się zdarzają...3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Melonek - tule! Aale chwila przerwy i dalej do walki!
Agniechaaa ja juz Ci mowilam - widzialam wykresy ze spadkiem i zielonym kropkiem na tym spadku! Takze do momentu jak nie bedziesz miala @, to masz sie trzymac w kupie! Takze spokojnie kochana - to tylko powrot do pracy Cie tak zastraja.
Damy rade dziewczyny! -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:A wiecie co jest najgorsze??? Ze serio miałam nadzieje Ze sie udało, sutki okropnie bolą, żyły na piersiach wyszły dokładnie tak jak wtedy gdy byłam w ciazy a ta rabana temp nie mogła dać nadzieji No nic pewnie @sie dzis pojawi
Zobacz na mój wykres co z tego że tempka jest wysoko jak dziś kolejny test negatywny...Tempka nic nie znaczy... -
nick nieaktualny
-
Allleee mi sie nie chce wracac do pracy... jeszcze dzisiaj siedzenie do pozna i rady pedagogiczne - ah.... a obok B. sobie tak slodko pochrapuje, cieplutki i zatopiony we snie, to lozko ma moc przyciagania.
Juz mnie wkurza ten wykres i to wszystko. Niczego nie mozna wyczytac. Ani to spadek na @, ani wzrost na ciąże. Czekam juz na @, niech przyjdzie i przestanie mnie dreczyc. No i oczywiscie nie mam zadnego prezentu dla B....Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 08:16
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:A wiecie co jest najgorsze??? Ze serio miałam nadzieje Ze sie udało, sutki okropnie bolą, żyły na piersiach wyszły dokładnie tak jak wtedy gdy byłam w ciazy a ta rabana temp nie mogła dać nadzieji No nic pewnie @sie dzis pojawi
mycha91, zubii lubią tę wiadomość