Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Styczniowe testowanie (na dobry początek)
Odpowiedz

Styczniowe testowanie (na dobry początek)

Oceń ten wątek:
  • Karolina90 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki :-( <3 ale nie poddajemy się! ;-)

Ja.dzis mam wolne tylko Mój Mąż się już właśnie szykuje do pracy :-) cały dzień będę leniuchować :-)

👶 1.03.2023 synek 💓
    VIII - FET 4.2.1
    💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
    27 dpt ❤️

👶 30.05.2021 synek 💓
    IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
    💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
    22dpt ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2017, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja muszę isc do pracy co oznacza płacz w samochodzie przez 8h i dopisanie sie dla czego jestem tak beznadziejna, Żr nie potrafię nawet zajść w ciaze... juz mam dość. Ten rok miał być inny a zaczął sie juz mega Chujowo. Po prostu straciłam nadzieje

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2017, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie co jest najgorsze??? Ze serio miałam nadzieje Ze sie udało, sutki okropnie bolą, żyły na piersiach wyszły dokładnie tak jak wtedy gdy byłam w ciazy a ta rabana temp nie mogła dać nadzieji :/ No nic pewnie @sie dzis pojawi

• summer86 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaa, nie jesteś beznadziejna, nie wolno Ci tak myśleć. Jesteś młodziutka, na pewno w końcu Wam się uda. Jesteś pod dobrą opieką. Pamiętaj, że IUI zaleca się 4-6 prób, bardzo rzadko udaje się za pierwszym razem.
    Poza tym spadek jest jednodniowy, może jutro tempka odbije i wcale @ nie przyjdzie.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    A wiecie co jest najgorsze??? Ze serio miałam nadzieje Ze sie udało, sutki okropnie bolą, żyły na piersiach wyszły dokładnie tak jak wtedy gdy byłam w ciazy a ta rabana temp nie mogła dać nadzieji :/ No nic pewnie @sie dzis pojawi

Aguś - a może u Ciebie to nie jest spadek na @? Poczekaj jeszcze ze smutaniem :) może to taki kaprys organizmu!

A ja się muszę do swojej ginekolog zapisać na luty. Pal licho z jej paskudną położną! Jakoś nie mam zaufania do innych ginekologów.. A mocno mnie rwie prawy jajnik. Muszę sprawdzić czy cholerna endometrioza się na nim nie rozsiadła :/

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2017, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Agniechaaa, nie jesteś beznadziejna, nie wolno Ci tak myśleć. Jesteś młodziutka, na pewno w końcu Wam się uda. Jesteś pod dobrą opieką. Pamiętaj, że IUI zaleca się 4-6 prób, bardzo rzadko udaje się za pierwszym razem.
    Poza tym spadek jest jednodniowy, może jutro tempka odbije i wcale @ nie przyjdzie.

Sumer dzieki za dobre słowa ale jakos nie chce mi sie juz w to wszystko wierzyć, ilekroć uwierzę w cokolwiek to przekorny los daje mi kopa w tylek

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2017, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 13:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2017, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    Aguś - a może u Ciebie to nie jest spadek na @? Poczekaj jeszcze ze smutaniem :) może to taki kaprys organizmu!

A ja się muszę do swojej ginekolog zapisać na luty. Pal licho z jej paskudną położną! Jakoś nie mam zaufania do innych ginekologów.. A mocno mnie rwie prawy jajnik. Muszę sprawdzić czy cholerna endometrioza się na nim nie rozsiadła :/

Kochana chciała bym, aż ze smutku mierzyłem teraz temp i jest 36,51... ale nie bede sie tym pocieszać. Myśle ze dzis ta zołza przejdzie

• suri2016 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Kochana chciała bym, aż ze smutku mierzyłem teraz temp i jest 36,51... ale nie bede sie tym pocieszać. Myśle ze dzis ta zołza przejdzie

Aguś kochana, proszę się nie stresować! @ póki co się nie zapowiada i nie ma żadnych jej objawów. na niejednym wykresie dziewczyn, którym się udało widziałam spadki temp, ba nawet sama miałam spadki we wrześniu i nic to nie oznacza. przestałaś brać duphaston i temp może chwilowo wskoczyła na inny tor. trzeba być dobrej myśli kochana <3 tym razem to ja mam ochotę wskoczyć do pendolino! poza tym, jakoś mam wrażenie, że mierzenie temp w buzi jest takie jakieś niemiarodajne. inaczej się termometr ułoży i już inna temp. skarbie wiem, że będzie dobrze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 07:22

zubii lubi tę wiadomość

3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
    HSG- prawy jajowód drożny
    Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • melonek Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, u mnie już po wszystkim, dziś @ przyszła. Jakoś mi smutno.

thgf9n73vx4bobyi.png
    56505fea16.png
  • melonek Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, u Ciebie jeszcze nic nie przesądzone. Trzymam za Ciebie kciuki, nawet jeśli teraz się nie udało to nic, kolejny cykl już na pewno będzie nasz! musi :)

thgf9n73vx4bobyi.png
    56505fea16.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2017, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za slowa wsparcia, ale ja stracilam serio nadzieje :( moja fasol zgubil do mnie droge

• suri2016 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Dzieki za slowa wsparcia, ale ja stracilam serio nadzieje :( moja fasol zgubil do mnie droge

Kochana nie mów takich rzeczy, ja wiem, że się uda <3 nie załamuj się jeszcze dobrze? spadki na prawdę się zdarzają...

3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
    HSG- prawy jajowód drożny
    Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • mycha91 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melonek - tule! Aale chwila przerwy i dalej do walki!

Agniechaaa ja juz Ci mowilam - widzialam wykresy ze spadkiem i zielonym kropkiem na tym spadku! Takze do momentu jak nie bedziesz miala @, to masz sie trzymac w kupie! Takze spokojnie kochana - to tylko powrot do pracy Cie tak zastraja.

Damy rade dziewczyny!

p19udqk3k1omz18g.png

25 tc 870 g Uleczki <3
    19tc 290g ! Kawał - no właśnie.Kogo?
    7tc, 0.62 cm kropka i bijace serduszko <3
    5CS 12dpo - beta 99.47! 15 dpo - 361.62!!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2017, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki jestescie kochane!!! Staram sie zrbrac w calosc, trudno co mi pisane to mnie nie minie

• melonek Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha, dzięki :)

Ja może nie mam co się wypowiadać bo jestem jeszcze "swieża" ale no musi nam się wszystkim udać, nie ma innej opcji! Chociaż smutno mi dziś strasznie ;/

thgf9n73vx4bobyi.png
    56505fea16.png
  • zubii Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:

Zobacz na mój wykres co z tego że tempka jest wysoko jak dziś kolejny test negatywny...Tempka nic nie znaczy...

wniddf9hp6rxkcqu.png
    n59yi09ken86ewr0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2017, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zubii jestem pewna ze u Ciebie bedzie kropek!!!

zubii lubi tę wiadomość

• mycha91 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2017, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Allleee mi sie nie chce wracac do pracy... jeszcze dzisiaj siedzenie do pozna i rady pedagogiczne - ah.... a obok B. sobie tak slodko pochrapuje, cieplutki i zatopiony we snie, to lozko ma moc przyciagania.
    Juz mnie wkurza ten wykres i to wszystko. Niczego nie mozna wyczytac. Ani to spadek na @, ani wzrost na ciąże. Czekam juz na @, niech przyjdzie i przestanie mnie dreczyc. No i oczywiscie nie mam zadnego prezentu dla B....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 08:16

p19udqk3k1omz18g.png

25 tc 870 g Uleczki <3
    19tc 290g ! Kawał - no właśnie.Kogo?
    7tc, 0.62 cm kropka i bijace serduszko <3
    5CS 12dpo - beta 99.47! 15 dpo - 361.62!!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2017, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Zrób test ciążowy i nie sugeruj się temperaturą.

mycha91, zubii lubią tę wiadomość

‹‹ 52 53 54 55 56 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ