Styczniowe testowanie (na dobry początek)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyManiaaaa wrote:Dziewczyny może Wy mi pomożecie? Czy któraś z Was mogłaby zerknąć na mój wykres? Ten dziwny spadek temperatury mnie niepokoi i ten dodatni test owu po raz drugi. Nie nakręcam się bo co ma być to będzie, ale nie powiem dziwnie to wygląda. I jeszcze jedno pytanko. Bo z tym też jest dość dziwnie, śluz niby rozciągliwy, ale i kleisty. Niby przeźroczysty, ale zdarzają się dziś i białe odbarwienia i nie wiem co wpisać do wykresu.
-
Dziewczyny zrobiłam to na co pewnie częsć z was wpadła wczesniej a mianowicie zamówiłam testy owulacyjne i ciążowe na Allegro i czuje taką radochę ze bede mogła sikać ile tylko bede chciała na te testy a nie po 8 zł kupować jeden Ahaha mogłam dodatkowo zamówić zapas husteczek na łzy bo @ naprwno przyjdzie
A i patrzyłam kto testuje ze mną 8 stycznia. Wychodzi na to ze 4 dziewczyny. Czyli statystycznie napewno jedna z nas ujrzy ||.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2017, 22:08
zubii, Bocianiątko, Anna Stesia, Maja84, Klaudiia87 lubią tę wiadomość
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Hej ale od rana stron doszło:) widzialam pozytywne testy Gratulejszyn !!! ja w dobrym humorze bo szyjka zamknieta i z dnia na dzien coraz wyzej wiec nie na @ licze sie jednak z tym ze moze zmienic sie jej położenie ja na 7 nadal nie wpisana haha
tez mam ochotw kupic te testy z allegroAnna Stesia lubi tę wiadomość
-
Gratulacje wszystkim dziewczynom z pozytywnymi testami. Ja jak na razie mogę się pochwalić pozytywnym testem owulacyjnym. Wczoraj zrobiłam wieczorem, ale zamiast popatrzec o 5 minutach popatrzyłam tak po 7-8 i kreski były tego samego koloru, dzisiaj zrobiłam raz jeszcze i kreska na owulację była nawet nieco grubsza i ciemniejsza niż ta kontrolna. Bardzo się cieszę, bo jeszcze nigdy jak do tej pory testy owulacyjne mi niczego nie pokazały (to jest 4 cykl z testami). Współzyliśmy wczoraj w nocy, dzisiaj niestety nie możemy, może się jutro uda. Rozumiem, że testy pokazują, że owulacja sie dopiero zbliża, prawda? Dzisiaj po południu miałam takie mocne jednorazowe ukłucie w lewym jajniku i nie wiem, czy to nie jajo. Potem bolało mnie, ale inaczej, po prawej. Zobaczymy, co z tego wyniknie.
A to mój test z dzisiaj:
https://zapodaj.net/e8557939a3ffc.jpg.htmlzubii lubi tę wiadomość
-
Princesska wrote:Dziewczyny zrobiłam to na co pewnie częsć z was wpadła wczesniej a mianowicie zamówiłam testy owulacyjne i ciążowe na Allegro i czuje taką radochę ze bede mogła sikać ile tylko bede chciała na te testy a nie po 8 zł kupować jeden Ahaha mogłam dodatkowo zamówić zapas husteczek na łzy bo @ naprwno przyjdzie
A i patrzyłam kto testuje ze mną 8 stycznia. Wychodzi na to ze 4 dziewczyny. Czyli statystycznie napewno jedna z nas ujrzy ||.Princesska lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny strasznie się zdenerwowałam parę minut temu sprawdzałam śluz i przeżyłam szok, okazał się... z krwią, jakby mi się okres zaczynał, boli mnie lewy jajnik, ale podbrzusze jak na @ jeszcze nie. Wszystko by było dobrze, gdyby nie to, że to za wcześnie, dziś jest mój 22dc a @ powinnam dostać najwcześniej 25dc. Mam krótkie cykle ale nie miałam aż tak! Na implantację też mi to nie wygląda, bo wtedy podobno temp. spada, a ja mam w pochwie 37,2 a pod pachą 37,1. Martwię się i płakać mi się chce, że coś ze mną nie tak
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Dziewczyny strasznie się zdenerwowałam parę minut temu sprawdzałam śluz i przeżyłam szok, okazał się... z krwią, jakby mi się okres zaczynał, boli mnie lewy jajnik, ale podbrzusze jak na @ jeszcze nie. Wszystko by było dobrze, gdyby nie to, że to za wcześnie, dziś jest mój 22dc a @ powinnam dostać najwcześniej 25dc. Mam krótkie cykle ale nie miałam aż tak! Na implantację też mi to nie wygląda, bo wtedy podobno temp. spada, a ja mam w pochwie 37,2 a pod pachą 37,1. Martwię się i płakać mi się chce, że coś ze mną nie tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2017, 00:16
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Wiem wiem, zwykle nie jestem panikarą, ale totalnie się nie spodziewałam i tak jakoś się zdenerwowałam i płakać mi się zachciało, bo 22 dniowy cykl jeszcze mi się nie zdarzył i taki przykrótki trochę by był. Pewnie to już napięcie przedmiesiączkowe emocje u mnie wyzwala Na razie się @ nie rozkręciła bardziej, więc biorę głębokie wdechy i czekam na rozwój sytuacji.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 nie dziwie Ci sie. Ja sie czuje troche wykończona psychicznie szczególnie po owu, wiec każda nagła nietypowa sytuacja moze wyprowadzać z równowagi. Ale napewno nic złego sie nie dzieje mam nadzieje ze to lokator wlasnie znalazł swoje miejsce na 9 miesięcy
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-
Oj tak może wyprowadzić tym bardziej, że w tym cyklu czułam się inaczej niż zwykle bywało. Można się wykończyć naprawdę. Ale obiecuję sobie, że jeśli @ się rozkręci to w przyszłym cyklu zrobię wszystko żeby nie zwracać uwagi na żadne objawy. To strasznie męczy i doprowadza do paniki ehh
Princesska lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Swoją drogą jak ja się cieszę, że tu trafiłam na forum Działacie jak tabletki uspakajające hihi
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki tulę Was! :*
Mnie już od 3 brzuch i jajniki napieprzają.. temperatura poleciała całkiem w dół. Już mi OF chciało owulkę cofnąć na tej podstawie. Ale w rezultacie zaczynam nowy cykl, bo i krwawienie się pojawiło.
Jest szansa na testy 31.01.