Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

sutki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • starawyga Przyjaciółka

Wysłany: 31 stycznia 2018, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, pytanie do świeżo zaciążonych mam. Chodzi o sutki. Piersi mam ciężkie i lekko obolałe chociaż nie strasznie ale są pełne i ciepłe. Jednak na sutkach dostałam jakby wysypki i ta wysypka drobniusich cosiek sięga tak na ok 3mm wokół sutka. 2lutego okres mam mieć. Od jakiegoś czasu odłożyłam starania ale w połowie cyklu trafił nam się taki okres spontanu. Nie miałam objawów implantacji tylko macica ciągła chwile jakieś 3dni temu. Teraz ani śluzu nie mam ani nic tylko te sutki takie dziwne. Moze to być choroba ich czy mam sie martwić? Troszkę nie w porę ta ciąża by była. Chyba nie mam co panikować w końcu starałam sie obliczałam mierzyłam i nic.

Ninka-2009 po 12cs i wspomaganiem clo i duphaston
    TSH-1,22
    Pierwszy cykl z wiesiołkiem i w ogóle ;)
    Prolaktyna kiedys zbijana bromergonem a obecnie nie mam pojęcia czy mam z nią problem... próbujemy naturalnie
    http://ovufriend.pl/graph/31aca3d8bbd64a4cdfc149ffc57a5afc
  • Malinka23x Ekspertka

Wysłany: 7 lutego 2018, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    starawyga wrote:
    Cześć, pytanie do świeżo zaciążonych mam. Chodzi o sutki. Piersi mam ciężkie i lekko obolałe chociaż nie strasznie ale są pełne i ciepłe. Jednak na sutkach dostałam jakby wysypki i ta wysypka drobniusich cosiek sięga tak na ok 3mm wokół sutka. 2lutego okres mam mieć. Od jakiegoś czasu odłożyłam starania ale w połowie cyklu trafił nam się taki okres spontanu. Nie miałam objawów implantacji tylko macica ciągła chwile jakieś 3dni temu. Teraz ani śluzu nie mam ani nic tylko te sutki takie dziwne. Moze to być choroba ich czy mam sie martwić? Troszkę nie w porę ta ciąża by była. Chyba nie mam co panikować w końcu starałam sie obliczałam mierzyłam i nic.
    wiesz co mam tak samo..
    i bolą mnie sutki.. jestem 10dpo.
    jak to sie u Ciebie rozwiazało?

4de4da5bbbe6e996e17a2a8aaf94d399.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ