sutki
-
Cześć, pytanie do świeżo zaciążonych mam. Chodzi o sutki. Piersi mam ciężkie i lekko obolałe chociaż nie strasznie ale są pełne i ciepłe. Jednak na sutkach dostałam jakby wysypki i ta wysypka drobniusich cosiek sięga tak na ok 3mm wokół sutka. 2lutego okres mam mieć. Od jakiegoś czasu odłożyłam starania ale w połowie cyklu trafił nam się taki okres spontanu. Nie miałam objawów implantacji tylko macica ciągła chwile jakieś 3dni temu. Teraz ani śluzu nie mam ani nic tylko te sutki takie dziwne. Moze to być choroba ich czy mam sie martwić? Troszkę nie w porę ta ciąża by była. Chyba nie mam co panikować w końcu starałam sie obliczałam mierzyłam i nic.Ninka-2009 po 12cs i wspomaganiem clo i duphaston
TSH-1,22
Pierwszy cykl z wiesiołkiem i w ogóle
Prolaktyna kiedys zbijana bromergonem a obecnie nie mam pojęcia czy mam z nią problem... próbujemy naturalnie
http://ovufriend.pl/graph/31aca3d8bbd64a4cdfc149ffc57a5afc -
starawyga wrote:Cześć, pytanie do świeżo zaciążonych mam. Chodzi o sutki. Piersi mam ciężkie i lekko obolałe chociaż nie strasznie ale są pełne i ciepłe. Jednak na sutkach dostałam jakby wysypki i ta wysypka drobniusich cosiek sięga tak na ok 3mm wokół sutka. 2lutego okres mam mieć. Od jakiegoś czasu odłożyłam starania ale w połowie cyklu trafił nam się taki okres spontanu. Nie miałam objawów implantacji tylko macica ciągła chwile jakieś 3dni temu. Teraz ani śluzu nie mam ani nic tylko te sutki takie dziwne. Moze to być choroba ich czy mam sie martwić? Troszkę nie w porę ta ciąża by była. Chyba nie mam co panikować w końcu starałam sie obliczałam mierzyłam i nic.
i bolą mnie sutki.. jestem 10dpo.
jak to sie u Ciebie rozwiazało? -