X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Swędzenie skóry jako objaw ciąży
Odpowiedz

Swędzenie skóry jako objaw ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • olaaa Debiutantka

Wysłany: 7 grudnia 2019, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam was, piszę tutaj po raz pierwszy, wraz z mężem staramy się o bobasa i teraz pytanie, jestem w 10dpo, temperatura od 3 dni ok 37st i dziś okrutnie swedzi mnie dekolt, okolice szyi i ramiona, czy może w jakimś stopniu być to objaw ciąży?? Czy któraś z was miała podobnie?

• Natarla Znajoma

Wysłany: 31 grudnia 2019, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam dokładnie to samo, @ powinna przyjść za 4 dni (oby nie). Swędzenie miałam już w 20dc teraz 28 i tak samo jak Panią dekolt,szyja ramiona i temperatura 37. Pozostało tylko czekać 😪

• Natarla Znajoma

Wysłany: 31 grudnia 2019, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak u Pani aktualnie?

• olaaa Debiutantka

Wysłany: 4 stycznia 2020, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie niestety się nic nie i wydarzyło, nowy cykl i zobaczymy 😊

• Niki Ekspertka

Wysłany: 10 stycznia 2020, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja jestem w 21 DC . Swędzą mnie przed ramiona, mam takie suche i dekolt i otoczki sutków 🤔 smaruję bephantenem narazie. Za 10dni okres.

Początek starań - październik 2018
    Hiperprolaktynemia- opanowana
    Podwyższone TSH-euthyox
    Podwyższony cukier-glucophage
    Niski progesteron-duphaston

Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ