X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Szansa na fasolke?
Odpowiedz

Szansa na fasolke?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Zgubiona Nowa

Wysłany: 27 listopada 2017, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Mam pytanko. Dzis mija 33 dzien cyklu a tu dalej@ brak a zawsze regularne co 28 dni. Mam mdlosci i wzdecia brzuch jak bym polknela pilke ogolnie czuje sie jak bym byla chora. Do tego jestem strasznie rozdrazniona przybralam troche na wdzei od 10 dni temp pod pacha 37,7. Na piersiach mam widoczne zylki i bola a sutki drazliwe i wzmorzony apetyt. Co o tym myslicie? Czas juz na test?

Daja
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2017, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgubiona wrote:
    Hej dziewczyny. Mam pytanko. Dzis mija 33 dzien cyklu a tu dalej@ brak a zawsze regularne co 28 dni. Mam mdlosci i wzdecia brzuch jak bym polknela pilke ogolnie czuje sie jak bym byla chora. Do tego jestem strasznie rozdrazniona przybralam troche na wdzei od 10 dni temp pod pacha 37,7. Na piersiach mam widoczne zylki i bola a sutki drazliwe i wzmorzony apetyt. Co o tym myslicie? Czas juz na test?

Rob test

f2w3k0s3plke7odf.png
  • kamayya Znajoma

Wysłany: 30 listopada 2017, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak zrobiłaś test?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ