Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Szansa na fasolke?
Odpowiedz

Szansa na fasolke?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Zgubiona Nowa

Wysłany: 27 listopada 2017, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Mam pytanko. Dzis mija 33 dzien cyklu a tu dalej@ brak a zawsze regularne co 28 dni. Mam mdlosci i wzdecia brzuch jak bym polknela pilke ogolnie czuje sie jak bym byla chora. Do tego jestem strasznie rozdrazniona przybralam troche na wdzei od 10 dni temp pod pacha 37,7. Na piersiach mam widoczne zylki i bola a sutki drazliwe i wzmorzony apetyt. Co o tym myslicie? Czas juz na test?

Daja
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2017, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgubiona wrote:
    Hej dziewczyny. Mam pytanko. Dzis mija 33 dzien cyklu a tu dalej@ brak a zawsze regularne co 28 dni. Mam mdlosci i wzdecia brzuch jak bym polknela pilke ogolnie czuje sie jak bym byla chora. Do tego jestem strasznie rozdrazniona przybralam troche na wdzei od 10 dni temp pod pacha 37,7. Na piersiach mam widoczne zylki i bola a sutki drazliwe i wzmorzony apetyt. Co o tym myslicie? Czas juz na test?

Rob test

f2w3k0s3plke7odf.png
  • kamayya Znajoma

Wysłany: 30 listopada 2017, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak zrobiłaś test?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ