Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Szansa na fasolke?
Odpowiedz

Szansa na fasolke?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Zgubiona Nowa

Wysłany: 27 listopada 2017, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Mam pytanko. Dzis mija 33 dzien cyklu a tu dalej@ brak a zawsze regularne co 28 dni. Mam mdlosci i wzdecia brzuch jak bym polknela pilke ogolnie czuje sie jak bym byla chora. Do tego jestem strasznie rozdrazniona przybralam troche na wdzei od 10 dni temp pod pacha 37,7. Na piersiach mam widoczne zylki i bola a sutki drazliwe i wzmorzony apetyt. Co o tym myslicie? Czas juz na test?

Daja
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2017, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgubiona wrote:
    Hej dziewczyny. Mam pytanko. Dzis mija 33 dzien cyklu a tu dalej@ brak a zawsze regularne co 28 dni. Mam mdlosci i wzdecia brzuch jak bym polknela pilke ogolnie czuje sie jak bym byla chora. Do tego jestem strasznie rozdrazniona przybralam troche na wdzei od 10 dni temp pod pacha 37,7. Na piersiach mam widoczne zylki i bola a sutki drazliwe i wzmorzony apetyt. Co o tym myslicie? Czas juz na test?

Rob test

f2w3k0s3plke7odf.png
  • kamayya Znajoma

Wysłany: 30 listopada 2017, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak zrobiłaś test?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ