Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Szyjka macicy, nisko, długa?
Odpowiedz

Szyjka macicy, nisko, długa?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • summersun Przyjaciółka

Wysłany: 13 lutego 2017, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nurtuje mnie sprawa szyjki. Jeśli ledwo dosiegam palcem ujścia szyjki to oznacza, że jest wysoko? Moja jest długa, ledwo dosiegam palcem, ale odczuwam, że jest nisko. To możliwe? I kolejne pytanie, czy mi za pomylić otwartość szyjki z nadzerka?

B-hcg 9 dpo = 24,6 <3 11 dpo = 78,0 <3 13 dpo = 196,0 <3 <3 48 dpo = 36349,7 !!! <3 <3 <3
    7u22hgqsxf3v4gg4.png
  • summersun Przyjaciółka

Wysłany: 13 lutego 2017, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy można*

B-hcg 9 dpo = 24,6 <3 11 dpo = 78,0 <3 13 dpo = 196,0 <3 <3 48 dpo = 36349,7 !!! <3 <3 <3
    7u22hgqsxf3v4gg4.png
  • bertha Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli ledwo dosięgasz palcem, to oznacza że jest wysoko.
    Twoje drugie zdanie jest dla mnie zaprzeczeniem, bo jesli ledwo dosięgasz, to skad wiesz ze jest długa? I jesli ledwo dosięgasz, to nie moze byc nisko, bo jesli bylaby nisko, to bys z łatwością dosięgała.

Z otwartoscią szyjki i nadzerką to nie wiem...

https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
    Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
    Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
    2xiui, 3xivf (2 zarodki)
  • LilyEvans Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba rozuiem bo sama mam teraz taki problem.
    Szyjka ma swoe ujscie na tyle wysoko ze nie moge jej dokladnie zbadac, nie wiem czy jest otwarta itp ale czuje ja na calej dlugosci na sciance, jeszcze nigdy jej tak nie czulam.
    Summersun jak to sie u Ciebie skonczylo?

Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
    PCOS
    Endometrioza
    9cs
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ