Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Szyjka macicy po owulacji, a na początku ciąży...
Odpowiedz

Szyjka macicy po owulacji, a na początku ciąży...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w tytule- jaką miałyście szyjkę zaraz po zapłodnieniu????? Każda kobieta jest inna, więc wypowiedzi pewnie będą różne:) Ale chciała bym wiedzieć, jak to u Was było, bądź jest??? Aaaaa, i jeszcze ciekawi Mnie pytanie odnośnie zasinienia warg? Czy tylko wargi sromowe, czy też wejście do pochwy... I jak dosłownie interpretować "ZASINIONE"... Chodzi o kolor???

• mrth666 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie przed chwilą stworzyłam podobny wątek. Też mam bardzo dziwną szyjkę inną niż w poprzednich cyklach. Ok tydz przed miesiączką była wyraźnie zamknięta i twarda. A teraz jak badam jest otwarta a do okresu jeszcze kilka dni mi zostało (co najmniej 6 dni)

w57vkrntb2ql331t.png[/link]1usa15nmbx89ymoj.png
    20120421560114.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ