X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Szyjka macicy po owulacji, a na początku ciąży...
Odpowiedz

Szyjka macicy po owulacji, a na początku ciąży...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w tytule- jaką miałyście szyjkę zaraz po zapłodnieniu????? Każda kobieta jest inna, więc wypowiedzi pewnie będą różne:) Ale chciała bym wiedzieć, jak to u Was było, bądź jest??? Aaaaa, i jeszcze ciekawi Mnie pytanie odnośnie zasinienia warg? Czy tylko wargi sromowe, czy też wejście do pochwy... I jak dosłownie interpretować "ZASINIONE"... Chodzi o kolor???

• mrth666 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie przed chwilą stworzyłam podobny wątek. Też mam bardzo dziwną szyjkę inną niż w poprzednich cyklach. Ok tydz przed miesiączką była wyraźnie zamknięta i twarda. A teraz jak badam jest otwarta a do okresu jeszcze kilka dni mi zostało (co najmniej 6 dni)

w57vkrntb2ql331t.png[/link]1usa15nmbx89ymoj.png
    20120421560114.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ