X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Szyjka macicy po owulacji, a na początku ciąży...
Odpowiedz

Szyjka macicy po owulacji, a na początku ciąży...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w tytule- jaką miałyście szyjkę zaraz po zapłodnieniu????? Każda kobieta jest inna, więc wypowiedzi pewnie będą różne:) Ale chciała bym wiedzieć, jak to u Was było, bądź jest??? Aaaaa, i jeszcze ciekawi Mnie pytanie odnośnie zasinienia warg? Czy tylko wargi sromowe, czy też wejście do pochwy... I jak dosłownie interpretować "ZASINIONE"... Chodzi o kolor???

• mrth666 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie przed chwilą stworzyłam podobny wątek. Też mam bardzo dziwną szyjkę inną niż w poprzednich cyklach. Ok tydz przed miesiączką była wyraźnie zamknięta i twarda. A teraz jak badam jest otwarta a do okresu jeszcze kilka dni mi zostało (co najmniej 6 dni)

w57vkrntb2ql331t.png[/link]1usa15nmbx89ymoj.png
    20120421560114.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ