X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie szyjka w ciąży
Odpowiedz

szyjka w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pierwszej ciazy od terminu miesiaczki mialam szyjke nisko, duza, twarda i zamknieta...jak kamien doslownie. Nawet M stweirdzil ze czuje ja bardzo w trakcie seksiku, staral sie byc bardzo delikatny...kochany. Takze mysle, ze powinna byc w nastepnej ciazy podobna u mnie. Mysle ze to sprawa indywidualna. ja mam przed sama miesiaczka szyjke wosoka, twarda i zamknieta...zniza sie dopiero w 2-3 dniu krwawienia...w ciazy musi byc nisko, twarda i zamknieta tylko u jednej babki robi sie taka od razu po zagniezdzeniu a u innych nawet do 8 tygodnia ciazy. Widac sprawa indywidualna.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, że temat martwy od dawna, ale mam pytanie.. Jestem w 24 dniu cyklu i po raz pierwszy od kiedy się badam (4ty cykl), mam nisko położoną, mocno rozpulchniona szyjke i dosyć obfity wypływ kremowo-przezroczysty. Zawsze przed okresem szyjke mam, książkowo, jak czubek nosa ;) Ciąża byłaby wręcz niepokalanym poczeciem, gdyż partnera nie było i kochalismy się może ze dwa razy w pierwszej połowie cyklu ;) Pomóżcie w interpretacji.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ