Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie szyjka w ciąży
Odpowiedz

szyjka w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pierwszej ciazy od terminu miesiaczki mialam szyjke nisko, duza, twarda i zamknieta...jak kamien doslownie. Nawet M stweirdzil ze czuje ja bardzo w trakcie seksiku, staral sie byc bardzo delikatny...kochany. Takze mysle, ze powinna byc w nastepnej ciazy podobna u mnie. Mysle ze to sprawa indywidualna. ja mam przed sama miesiaczka szyjke wosoka, twarda i zamknieta...zniza sie dopiero w 2-3 dniu krwawienia...w ciazy musi byc nisko, twarda i zamknieta tylko u jednej babki robi sie taka od razu po zagniezdzeniu a u innych nawet do 8 tygodnia ciazy. Widac sprawa indywidualna.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 sierpnia 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, że temat martwy od dawna, ale mam pytanie.. Jestem w 24 dniu cyklu i po raz pierwszy od kiedy się badam (4ty cykl), mam nisko położoną, mocno rozpulchniona szyjke i dosyć obfity wypływ kremowo-przezroczysty. Zawsze przed okresem szyjke mam, książkowo, jak czubek nosa ;) Ciąża byłaby wręcz niepokalanym poczeciem, gdyż partnera nie było i kochalismy się może ze dwa razy w pierwszej połowie cyklu ;) Pomóżcie w interpretacji.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ