szyjka w ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w pierwszej ciazy od terminu miesiaczki mialam szyjke nisko, duza, twarda i zamknieta...jak kamien doslownie. Nawet M stweirdzil ze czuje ja bardzo w trakcie seksiku, staral sie byc bardzo delikatny...kochany. Takze mysle, ze powinna byc w nastepnej ciazy podobna u mnie. Mysle ze to sprawa indywidualna. ja mam przed sama miesiaczka szyjke wosoka, twarda i zamknieta...zniza sie dopiero w 2-3 dniu krwawienia...w ciazy musi byc nisko, twarda i zamknieta tylko u jednej babki robi sie taka od razu po zagniezdzeniu a u innych nawet do 8 tygodnia ciazy. Widac sprawa indywidualna.
-
nick nieaktualnyWiem, że temat martwy od dawna, ale mam pytanie.. Jestem w 24 dniu cyklu i po raz pierwszy od kiedy się badam (4ty cykl), mam nisko położoną, mocno rozpulchniona szyjke i dosyć obfity wypływ kremowo-przezroczysty. Zawsze przed okresem szyjke mam, książkowo, jak czubek nosa Ciąża byłaby wręcz niepokalanym poczeciem, gdyż partnera nie było i kochalismy się może ze dwa razy w pierwszej połowie cyklu Pomóżcie w interpretacji.
-