X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Temperatura 4 dni po owulacji
Odpowiedz

Temperatura 4 dni po owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Czarna1001 Znajoma

Wysłany: 22 października 2022, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mam udostępniony wykres co myślicie ? W zeszłym cyklu bolały mnie piersi po owu były wrażliwe a w tym nic, w tym cyklu boli mnie strasznie brzuch jakbym miała okres ciagle sprawdzam czy aby nie przyszedł ale ten spadek z 36,67 na 36,1 już nie wiem co myśleć

• Bialeekk Autorytet

Wysłany: 31 października 2022, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! I jak tam zadziało się coś?
    Mnie od wczoraj tez boli brzuch jak na miesiączkę, w pachwinach mnie dziś ciągnęło jak chodziłam🤔
    Temperatura spadła wczoraj (możliwe, że błąd bo zmierzyłam o wiele szybciej niż zwykle) dziś zaś skok w górę😅

👩🏽 +👱🏽‍♂️+🐈+🍍=❤️

19 cykl siania 🍍

🍼 27.03.2024- MAMY TO!⏸️🍍
    🍼 27.11.2024, godzina 10:10
    3940g wymarzonego synka 🥹👶🏼

07.2025 Biochem 💔
    04.12.2025 7tc 💔👼🏽
    event.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ