X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Temperatura po owu i w czasie @
Odpowiedz

Temperatura po owu i w czasie @

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kakusiaa Koleżanka

Wysłany: 6 marca 2022, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny. Od owu mam tem ok 37-37.4
    Zazwyczaj przed @ spadała temp do 36.6-36.8 i tak się utrzymywała do owu a teraz nawet w czasie @ (która przyszła spóźniona o 2 dni) temperatura nadal wysoka. Co o tym myślicie? Miałyście tak kiedyś?

• Talalalaaa Znajoma

Wysłany: 6 marca 2022, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakusiaa wrote:
    Dziewczyny. Od owu mam tem ok 37-37.4
    Zazwyczaj przed @ spadała temp do 36.6-36.8 i tak się utrzymywała do owu a teraz nawet w czasie @ (która przyszła spóźniona o 2 dni) temperatura nadal wysoka. Co o tym myślicie? Miałyście tak kiedyś?

A czy krwawienie jest u Ciebie takie jak zwykle? Czy to może bardziej plamienie?

• Kakusiaa Koleżanka

Wysłany: 7 marca 2022, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Talalalaaa wrote:
    A czy krwawienie jest u Ciebie takie jak zwykle? Czy to może bardziej plamienie?
    Pierwsze 2 dni było plamienie różowe
    3 dzień było krwawienie a 4 dzień znowu plamienie

• Talalalaaa Znajoma

Wysłany: 7 marca 2022, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może jakiś stan zapalny w organizmie skoro utrzymuje się temperatura? Próbowałaś testować?

• Kakusiaa Koleżanka

Wysłany: 7 marca 2022, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Talalalaaa wrote:
    Może jakiś stan zapalny w organizmie skoro utrzymuje się temperatura? Próbowałaś testować?
    Testowałam w pierwszy dzień opóźnienia i biel
    Czuje się dobrze, nic mnie nie boli, żadnych zmian nie mam w życiu, śpię tyle samo

• Talalalaaa Znajoma

Wysłany: 7 marca 2022, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To albo termometr albo delikatna infekcja (można zrobić crp). Ja bym dla świetego spokoju spróbowała jeszcze zrobić test :)

• Kakusiaa Koleżanka

Wysłany: 7 marca 2022, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Talalalaaa wrote:
    To albo termometr albo delikatna infekcja (można zrobić crp). Ja bym dla świetego spokoju spróbowała jeszcze zrobić test :)
    Jakąś infekcji musi być bo beta dziś <2.3

• Talalalaaa Znajoma

Wysłany: 8 marca 2022, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo mi przykro :(

• Brealistka Nowa

Wysłany: 2 czerwca 2022, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w drugiej fazie cyklu, po bardzo późnej owulacji potwierdzonej temperaturami i testem owulacyjnym. Zastanawiają mnie niskie temperatury w tej fazie - max. 36,6. Teoretycznie jest różnica, bo przed owulacją miewam nawet 35,9 - 36,3. Zastanawiam się czy w takiej sytuacji jest mimo wszystko szansa, aby z tego cyklu była ciąża.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ