Temperatura, pomiar,kiedy
-
Obudzilam sie z reka w nocniku, za pozno stwierdzilam ze bede ja mierzyc, jestem w fazie chyba owulacyjnej,wczesniej nie mierzylam,ale rano postanowilam zrobic pomiar pod jezykiem, wyszlo 36,8,wiem ze powinnam to robic codziennie po miesiaczce. Teraz sobie tak z ciekawiosci zmierzylam i wyszlo 37,25 🙄 myslisz ze jest szansa 🤔
-
Lolka kolka wrote:Obudzilam sie z reka w nocniku, za pozno stwierdzilam ze bede ja mierzyc, jestem w fazie chyba owulacyjnej,wczesniej nie mierzylam,ale rano postanowilam zrobic pomiar pod jezykiem, wyszlo 36,8,wiem ze powinnam to robic codziennie po miesiaczce. Teraz sobie tak z ciekawiosci zmierzylam i wyszlo 37,25 🙄 myslisz ze jest szansa 🤔[/QUOTE
Liczy się ta pierwsza temp., Ponieważ po wstaniu temp ciała automatycznie staje się większą. Ta pierwsza temp Wskazywała by na to że owulacja się odbyła, aczkolwiek ciężko stwierdzić bo nie mierzyłas jej przedtem i nie wiemy jaka była podstawowa temp, i ile urosła...
Szansa zawsze jest, póki okresu nie ma zawsze jest nadzieja, trzymam kciuki aby się udało -
Alutka128 wrote:Lolka kolka wrote:Obudzilam sie z reka w nocniku, za pozno stwierdzilam ze bede ja mierzyc, jestem w fazie chyba owulacyjnej,wczesniej nie mierzylam,ale rano postanowilam zrobic pomiar pod jezykiem, wyszlo 36,8,wiem ze powinnam to robic codziennie po miesiaczce. Teraz sobie tak z ciekawiosci zmierzylam i wyszlo 37,25 🙄 myslisz ze jest szansa 🤔[/QUOTE
Liczy się ta pierwsza temp., Ponieważ po wstaniu temp ciała automatycznie staje się większą. Ta pierwsza temp Wskazywała by na to że owulacja się odbyła, aczkolwiek ciężko stwierdzić bo nie mierzyłas jej przedtem i nie wiemy jaka była podstawowa temp, i ile urosła...
Szansa zawsze jest, póki okresu nie ma zawsze jest nadzieja, trzymam kciuki aby się udało
W poniedzialek bylam na USG,lekarka podejrzewala tam cialko zolte, ja zatem juz bylam w trakcie robienia testow owulacyjnych do dzisiaj mi wychodza pozytywne, dlatego pomyslalam o temperaturze. -
Po zakończonej miesiączce, zaraz po przebudzeniu i przed wstaniem z łóżka. Jak zrobisz później, to pomiar może być niemiarodajny.Karolina 👩 33
Krzysiek 🧔 30
Starania o 👶 od Maja 2017
PCOS zdiagnozowane
1 biochem maj 2021
14.07.2021 Pink Test II
15.07.2021 Beta ujemna <0,2mlU/ml
walczymy dalej -