X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Temperatura przed okresem
Odpowiedz

Temperatura przed okresem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2024, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, u mnie dziś 11 dpo, 27 dc.

Wczoraj temperatura 36,60 i wszystkie objawy okresu, byłam pewna że zaraz dostanę, a tu dzisiaj 36,80. Brzuch boli od 24 dc. piersi od 26 dc. coraz mocniej.

Cykle mam 30 dniowe, więc do okresu jeszcze chwila. A brzuch codziennie boli, jakby miał przyjść za chwilę.

Test wczoraj negatywny. Myślicie, że jeszcze jest nadzieja? :)

• Martyna Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2024, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze jest szansa dopóki nie ma @ 😀
    Spadek mógł wynikać z implantacji jeszcze :)
    Trzymam kciuki za dalsze testowanie 🤞🏽

04.24 22+2 💔
    06.24 ⏸️
    24.07❤️1,05cm❤️
    7.08 ❤️2,4cm 🐻
    07.09 7,5cm 👧 🩷 ryzyka niskie
    16.09 120g szczęścia 🥰
    2.10 213g wstydziocha 🫣
    15.10 300g gwiazdy ✨ II prenatalne OK
    29.10 438g łobuziary 🍩
    12.11 628g echo ❤️ ok
    29.11 814g akrobatki 🤸🏼‍♀️
    18.12 1145g ✨✨
    28.12 1590g, 35cm prenatalne 🥰🥰
    10.01 1969g wielkoluda 🥹
    27.01 wizyta 🙏🏽
    preg.png
  • Laura2 Znajoma

Wysłany: 22 lipca 2024, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam proszę powiedzcie mi, co może zaburzyć pomiar temperatury? Czy budzenie się w nocy ma wpływ?

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 22 lipca 2024, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura2 wrote:
    Witam proszę powiedzcie mi, co może zaburzyć pomiar temperatury? Czy budzenie się w nocy ma wpływ?
    Specjalista nie jestem, ale podobno tak.
    Budzenie się, długość snu całkowita 😊

• Laura2 Znajoma

Wysłany: 22 lipca 2024, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    Specjalista nie jestem, ale podobno tak.
    Budzenie się, długość snu całkowita 😊
    Dziękuję za odpowiedź

• Pszczolkamaja Debiutantka

Wysłany: 18 sierpnia 2024, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, u mnie podobnie. 10 dpo, temperatura 36,6... nie mierzulam w tym cyklu temperatur regularnie, właściwie po owulacji To pierwszy raz, bo urlop, dałam sobie siana. Dzis po powrocie nie wytrzymalam. Ale w poprzednich cyklach zawsze na starcie 36,6 po owu 37-36,9... Jestem na stymulacji letrozolem, 4 cykl. PCOS, brak owulacji, staram się od 14 cykli.
    I jak to zwykle bywa swiruję od tygodnia, wszystkie objawy na wczesna ciaze 🤣 a tu zonk. 36.6 i nadzieja prysła. Czy może nie ? 😂 klasyczne pytanie: czy któraś tak miała i mimo to była w ciąży?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ