X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Temperatura przed okresem
Odpowiedz

Temperatura przed okresem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2024, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, u mnie dziś 11 dpo, 27 dc.

Wczoraj temperatura 36,60 i wszystkie objawy okresu, byłam pewna że zaraz dostanę, a tu dzisiaj 36,80. Brzuch boli od 24 dc. piersi od 26 dc. coraz mocniej.

Cykle mam 30 dniowe, więc do okresu jeszcze chwila. A brzuch codziennie boli, jakby miał przyjść za chwilę.

Test wczoraj negatywny. Myślicie, że jeszcze jest nadzieja? :)

• Martyna Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2024, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze jest szansa dopóki nie ma @ 😀
    Spadek mógł wynikać z implantacji jeszcze :)
    Trzymam kciuki za dalsze testowanie 🤞🏽

04.24 22+2 💔
    06.24 ⏸️
    10.03.25 Zosia ❤️
    age.png
  • Laura2 Znajoma

Wysłany: 22 lipca 2024, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam proszę powiedzcie mi, co może zaburzyć pomiar temperatury? Czy budzenie się w nocy ma wpływ?

• Marii876 Przyjaciółka

Wysłany: 22 lipca 2024, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura2 wrote:
    Witam proszę powiedzcie mi, co może zaburzyć pomiar temperatury? Czy budzenie się w nocy ma wpływ?
    Specjalista nie jestem, ale podobno tak.
    Budzenie się, długość snu całkowita 😊

• Laura2 Znajoma

Wysłany: 22 lipca 2024, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marii876 wrote:
    Specjalista nie jestem, ale podobno tak.
    Budzenie się, długość snu całkowita 😊
    Dziękuję za odpowiedź

• Pszczolkamaja Debiutantka

Wysłany: 18 sierpnia 2024, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, u mnie podobnie. 10 dpo, temperatura 36,6... nie mierzulam w tym cyklu temperatur regularnie, właściwie po owulacji To pierwszy raz, bo urlop, dałam sobie siana. Dzis po powrocie nie wytrzymalam. Ale w poprzednich cyklach zawsze na starcie 36,6 po owu 37-36,9... Jestem na stymulacji letrozolem, 4 cykl. PCOS, brak owulacji, staram się od 14 cykli.
    I jak to zwykle bywa swiruję od tygodnia, wszystkie objawy na wczesna ciaze 🤣 a tu zonk. 36.6 i nadzieja prysła. Czy może nie ? 😂 klasyczne pytanie: czy któraś tak miała i mimo to była w ciąży?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ