X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie termin wykonania testu
Odpowiedz

termin wykonania testu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ewelina k. Nowa

Wysłany: 27 grudnia 2018, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedy najpewniej zrobić test, miesiączkę powinnam dostać 21 grudnia pojawiło się tylko niewielkie plamienie dzisiaj robiłam test wyszedł negatywnie (zaznaczam przy tym że poprzedni cykl miałam wyjątkowo krótszy - 21 dni a zwykle 28), czy to możliwe żeby było jeszcze za wcześnie na robienie testu

• JaSzczurek Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2018, 01:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety, ale to raczej niemożliwe. 7 dni po spodziewanej miesiączce test jest już jak najbardziej wiarygodny.

zi13flw1mwerwam8.png
    💙 19/07/19 (42+0) 3625g, 50 cm <3
    💗 6/02/21 (39+5) 3710g, 49 cm <3
    💙 14/08/22 (39+5) 4070g, 53 cm <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ