X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie termin wykonania testu
Odpowiedz

termin wykonania testu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ewelina k. Nowa

Wysłany: 27 grudnia 2018, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedy najpewniej zrobić test, miesiączkę powinnam dostać 21 grudnia pojawiło się tylko niewielkie plamienie dzisiaj robiłam test wyszedł negatywnie (zaznaczam przy tym że poprzedni cykl miałam wyjątkowo krótszy - 21 dni a zwykle 28), czy to możliwe żeby było jeszcze za wcześnie na robienie testu

• JaSzczurek Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2018, 01:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety, ale to raczej niemożliwe. 7 dni po spodziewanej miesiączce test jest już jak najbardziej wiarygodny.

zi13flw1mwerwam8.png
    💙 19/07/19 (42+0) 3625g, 50 cm <3
    💗 6/02/21 (39+5) 3710g, 49 cm <3
    💙 14/08/22 (39+5) 4070g, 53 cm <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ