X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie test,ciąża
Odpowiedz

test,ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Proszę o pomoc :(Cykle mam 31 dniowe,okres regularny co do dnia. Staram się o dziecko,14 i 16 dc były starania. Wczoraj 31 dc cyklu zrobiłam test, negatywny i okresu brak ,dziś okresu również brak.Jak myślicie może być za wcześnie?Na teście napisane jest ze można robić o każdej porze wiec robiłam go po godzinie 13 wczoraj,żyję nadzieja że w moczu jest za mało stężenia hcg :( miałyście podobnie jak ja? Proszę o pomoc :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 10:11

• Anna 23 Przyjaciółka

Wysłany: 23 września 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja koleżanka właśnie dowiedziała się ze jest w ciąży w jej przypadku było tak że zrobiła test tydzień po spodziewanym okresie i wyszedł negatywny, pozytywny wyszedł dopiero 4 dni później i jest w 6 tygodniu nie wiem od czego to zależy mi np wyszedł w dzień miesiączki i to wieczorem tylko ze kreska była trochę jasniejsza. Zaczekaj kilka dni zobaczysz co się wydarzy czy okres się po prostu spóźnia np przez stres, czy jesteś w ciąży ale test nie wykazał jeszcze może być i tak. Trzymam kciuki ;) powodzenia

Anna25
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ