X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie test,ciąża
Odpowiedz

test,ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Proszę o pomoc :(Cykle mam 31 dniowe,okres regularny co do dnia. Staram się o dziecko,14 i 16 dc były starania. Wczoraj 31 dc cyklu zrobiłam test, negatywny i okresu brak ,dziś okresu również brak.Jak myślicie może być za wcześnie?Na teście napisane jest ze można robić o każdej porze wiec robiłam go po godzinie 13 wczoraj,żyję nadzieja że w moczu jest za mało stężenia hcg :( miałyście podobnie jak ja? Proszę o pomoc :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 10:11

• Anna 23 Przyjaciółka

Wysłany: 23 września 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja koleżanka właśnie dowiedziała się ze jest w ciąży w jej przypadku było tak że zrobiła test tydzień po spodziewanym okresie i wyszedł negatywny, pozytywny wyszedł dopiero 4 dni później i jest w 6 tygodniu nie wiem od czego to zależy mi np wyszedł w dzień miesiączki i to wieczorem tylko ze kreska była trochę jasniejsza. Zaczekaj kilka dni zobaczysz co się wydarzy czy okres się po prostu spóźnia np przez stres, czy jesteś w ciąży ale test nie wykazał jeszcze może być i tak. Trzymam kciuki ;) powodzenia

Anna25
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ