Test ciazowy
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny. 9 listopada zakonczylam ostatni okres. Nastepnie bylam na wakacjach w Egipcie.
Ogolnie mam nieregularne miesiaczki. Od kilku dni kluje mnie jajnik.
Zrobilam 2 dni temu test owulacyjny rano- wyszedl pozytywny. Nastepnego dnia zrobilam go ponownie- tez wyszedl pozytywny.
Mam watpliwosc czy w 40 dniu cyklu moge miec owulacje?
Dodam, ze zrobilam test ciazowy wczoraj i wyszedl mi cien cienia kreski... albo widac kreske fabryczna.
Co o tym myslicie?
Zdjecie testu ponizej
https://zapodaj.net/plik-BNw2zRm9Wc
Dodam jeszcze ze w dniu zrobienia tego testu( czulosc 10) polecialam po drugi test, troche mniej czuly bo 25 i nie bylo widac zadnej kreski. Jedynie po 20 minutach, jakas jej czesc... to przypuszczam ze jakies utlenienie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2023, 11:24
-
nick nieaktualnyKam.ila wrote:Widzę że równo skończyłyśmy okres w listopadzie. Ja też nie mam okresu na chwilę obecną. Jak się czujesz masz jakieś objawy ? Bo ja totalnie nic poza syfem na twarzy
Wiesz co.. kluje mnie jajnik.
Ale jestem zdezorientowana... owulacja w 40 dniu cyklu? Tu jakis cien.. drugi test negatywny...no glupieje.
-
nick nieaktualny
-
Emka123 wrote:Czesc dziewczyny. 9 listopada zakonczylam ostatni okres. Nastepnie bylam na wakacjach w Egipcie.
Ogolnie mam nieregularne miesiaczki. Od kilku dni kluje mnie jajnik.
Zrobilam 2 dni temu test owulacyjny rano- wyszedl pozytywny. Nastepnego dnia zrobilam go ponownie- tez wyszedl pozytywny.
Mam watpliwosc czy w 40 dniu cyklu moge miec owulacje?
Dodam, ze zrobilam test ciazowy wczoraj i wyszedl mi cien cienia kreski... albo widac kreske fabryczna.
Co o tym myslicie?
Zdjecie testu ponizej
https://zapodaj.net/plik-BNw2zRm9Wc
Dodam jeszcze ze w dniu zrobienia tego testu( czulosc 10) polecialam po drugi test, troche mniej czuly bo 25 i nie bylo widac zadnej kreski. Jedynie po 20 minutach, jakas jej czesc... to przypuszczam ze jakies utlenienie.Starania od 10/2021 👶
👩 29 lat+🧑35 lat
Przedwczesne wygaszanie czynności jajników
PCOS
nieregularne cykle
mutacja MTHFR-hetero w A1298C i C677T
PRL po MTC 291,65
Białko S-61%
KIR Bx z delekcją 2DL5,2DS3 i 4
Hashimoto + niedoczynność tarczycy
Od czerwca 2023 leczenie w Klinice
09/2023- pierwszy stymulowany cykl Ovitrelle-nieudany😩
10/2023- stymulacja Lametta 2x2-brak reakcji jajników-nieudany😢
11/2023- w planie stymulacja 2x2 Lametta+ 2x2 CLO- 11dc pęcherzyk dominujący 11mm, 17 dc brak pęcherzyka, prawdopodobnie się wchłonął- nieudany 😩
09/2024 kwalifikacja do rządowego programu in vitro
10/2024 rozpoczęcie stymulacji - pierwsza procedura- brak reakcji jajników na stymulację-czekamy na kolejny cykl -
nick nieaktualny
-
Cześć! Może któraś z Was pomoże. W sierpniu ściągnęłam wkładkę. Pierwsza mieiasczka 11.11,zaczęliśmy starania. Do dnia dzisiejszego okresu brak 🤷♀️ byłam wczoraj na beta hcg wynik poniżej 0.2 więc jakby nic. Nie czuje się żebym miała dostać okres. Czy możliwe że miałam nieregularny cykl i nic nie pokazuje? Beta i testy ciążowe? Dodam że mam PCO i bardzo nieregularne cykle
-
MagdaRG wrote:Dodam że 2,3,4 grudzień miałam delikatne plamienie,myślałam że to może implantacja,ale jednak nie. To mogło by krwawienie owulacyjne?
-
Kam.ila wrote:Po ściągnięciu wkładki to organizm może świrować. Poczekaj z tydzień powinno się wszystko wyjaśnić w tym czasie 😉
Dzięki za odpowiedź w pon i tak mam ustalona wizytę u gina więc pójdę. Byłam bardzo zaskoczona że przy tych plamieniach miałam objawy owulacyjne. Nie dopuszczałam takich myśli bo przecież to nie czas...mam nadzizje że w najbliższych dniach wszystko się wyjasni 😊 -