X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test ciążowy domowy z krwi
Odpowiedz

Test ciążowy domowy z krwi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ika83 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2021, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakładam wątek ponieważ jestem ciakwa waszych opinii, a może jeszcze nie znacie:)?
    Jest taki test na rynku babycheck-1 wb.
    Robi się go w domu z krwi.
    Czy któraś z Was stosowała? Macie jakieś opinie na jego temat ?

Podlinkuje

https://www.biomed24.pl/babycheck-1-wb-test-ciazowy-z-krwi.html?gclid=EAIaIQobChMIocKa3p-67gIVGed3Ch2yKwN3EAQYAyABEgLuOfD_BwE

mkwia
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2021, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie używałam nigdy tego testu, ale jak mam być szczera to widziałam tylko negatywne opinie o zakłamywaniu drugiej kreski.
    I jakby nie było, jest dość drogi. Dwa takie testy i jest badanie bety w laboratorium.

klz9krhm1wqtef7i.png
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2021, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robiłam. Nie polecam.

Najpierw problem z pobraniem próbki, potem krew skrzepla na tyle szybko, że przeprowadzenie badania graniczylo z cudem, a w dodatku pokazał cień kreski, której być nie mogło, bo dzien później robiłam betaHCG w labo.

Ostatecznie - wolę wydać 35zl w laboratorium i mieć pewność, niż wydać 30zl na ten test i nie wiedzieć nic.

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ