Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie test ciążowy raz negatyw potem pozytyw
Odpowiedz

test ciążowy raz negatyw potem pozytyw

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maltusia Ekspertka

Wysłany: 19 września 2019, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny, wczoraj zrobiłam test i wyszedł negatywny, a dzisiaj chce go wyrzucić i szok, druga widoczna kreska. Co sądzicie? Miałyście kiedyś tak?
    Ostatni okres miałam 3 sierpnia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2019, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testy po czasie określonym przez producenta wyrzucamy do śmieci, bo dalej zachodzą w nim różne reakcje i tak właśnie może się zadziać, że pojawi się jakiś duch i narobi nam nadziei! Także dla swojego zdrowia psychicznego wyrzucamy po upływie określonego czasu :)
    Powtórz test rano, z porannego sika, a jeśli nadal będą wątpliwości zrób bete :) powodzenia!

Tamalka lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ