X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test clearblue
Odpowiedz

Test clearblue

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paula101095 Koleżanka

Wysłany: 1 stycznia, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem 2 dni przed okresem. Zrobilam test ciążowy cyfrowy który pokazał że brak ciąży . Czy taki test jest wiarygodny?

Na betę nie mam jak iść. Do ginekologa najszybciej mogę się dostać w piątek

24 grudnia miałam plamienie jednioniowe w kolorze jasnobrązowym ale to nie był okres. Był 21 dzień cyklu

• PaulaG Autorytet

Wysłany: 1 stycznia, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest wiarygodny

🇮🇪
    IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
    28cs - 05.2018 👱‍♂️🥰
    1 cs - 09.2019👱‍♀️🥰
    6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
    Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
    preg.png[/url]
  • Mciątko Debiutantka

Wysłany: 2 stycznia, 02:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko pobieranie krwi daje 100 % pewności.
    Niektórym testy sikane wychodzą pozytywnie dopiero w 15-16 dniu od owulacji . Szansa jeszcze jest trzymam kciuki 💓✨

• Fit_Martyna_D Nowa

Wysłany: 5 stycznia, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam - nie dają pewności

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia, 22:28

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ