Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test clearblue
Odpowiedz

Test clearblue

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paula101095 Koleżanka

Wysłany: 1 stycznia 2024, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem 2 dni przed okresem. Zrobilam test ciążowy cyfrowy który pokazał że brak ciąży . Czy taki test jest wiarygodny?

Na betę nie mam jak iść. Do ginekologa najszybciej mogę się dostać w piątek

24 grudnia miałam plamienie jednioniowe w kolorze jasnobrązowym ale to nie był okres. Był 21 dzień cyklu

• PaulaG Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2024, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest wiarygodny

🇮🇪
    IO, niedoczynność tarczycy, arytmia, cukrzyca.

28cs - 05.2018 👱‍♂️Nikodem 3090g 51 cm 40+0

1 cs - 09.2019👱‍♀️🥰 Lenka 3730g 56cm 41+4

6cs - 19.02.2025 👩🥰 Lilianna 2530g 46cm 37+2
  • Mciątko Debiutantka

Wysłany: 2 stycznia 2024, 02:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko pobieranie krwi daje 100 % pewności.
    Niektórym testy sikane wychodzą pozytywnie dopiero w 15-16 dniu od owulacji . Szansa jeszcze jest trzymam kciuki 💓✨

• Fit_Martyna_D Nowa

Wysłany: 5 stycznia 2024, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam - nie dają pewności

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2024, 22:28

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ