X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test - druga dziwna kreska...
Odpowiedz

Test - druga dziwna kreska...

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Wiktoria89 Nowa

Wysłany: 5 maja, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, mam 36 lat i staramy się od 4 cykli o dziecko. Robilam przez ten czas testy i były twardo negatywne. Dziś mam 2 dzień spóznienia miesiączki. Wczoraj robilam test i był wyraźnie negatywny (po lewej na zdjęciu), a dziś rano - poniewaz wciaz nie bylo miesiaczki - zrobilam drugi test i druga kreska jest dziwnym cieniem (po prawej na zdjeciu)... Mialyscie cos takiego? :/ Nie wiem, co myśleć.

https://zapodaj.net/plik-wm3Clk3hfy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja, 21:06

• Marta.R. Autorytet

Wysłany: 6 maja, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest jakiś zalany i niewyrazny, koniecznie do powtórzenia

🧑 1985 🧒 1980

Starania o trzecie dzieciątko maj 2025
    event.png
    event.png
  • Barborka28 Ekspertka

Wysłany: 8 maja, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiktoria89 wrote:
    Witajcie, mam 36 lat i staramy się od 4 cykli o dziecko. Robilam przez ten czas testy i były twardo negatywne. Dziś mam 2 dzień spóznienia miesiączki. Wczoraj robilam test i był wyraźnie negatywny (po lewej na zdjęciu), a dziś rano - poniewaz wciaz nie bylo miesiaczki - zrobilam drugi test i druga kreska jest dziwnym cieniem (po prawej na zdjeciu)... Mialyscie cos takiego? :/ Nie wiem, co myśleć.

https://zapodaj.net/plik-wm3Clk3hfy
    Test wygląda na zalany,proponuję teścik do powtórki, a najlepiej zrobić bete. Mocne kciuki🤞❤️

31lat
    Iprocedura✖️
    II procedura
    ❄️4.1.1 8tydzien💔 c.s.
    ❄️ 4.2.2. 5tydzień💔c.s.
    Kir AA✖️ MTHFR✖️ Pai✖️ Ferrytyna✔️
    NK✔️ CD138✔️ witD,B12 i inne✔️Homocysteina✔️Przeciwciała p.plemnikowe✔️h.pyroli✔️allo mlr✔️ cross match✔️ ana✔️
    34lat
    Słabe parametry nasienia✖️
    13.05 4bb❄️ c.s.(accofil, encorton, estrofem, prolutex, ultrogestan, besins, acard75)
    5dpt⏸️
    6dpt 34,2 8dpt 62 10dpt 144 12dpt 413 14dpt 866 20dpt ❤️
    10+5 4,59cm crl 164❤️
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ