Test owulacyjny a test ciążowy
-
Meggy88 wrote:Witam wszystkich!
Czy któraś z was miała negatywny test owulacyjny a pozytywny ciążowy? 🤔🤔🤔🤔
Lub czy ktoś wie czy to w ogóle możliwe?Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Cześć u mnie taka sytuacja owulacja około 17 dc (testy owulacyjne) dziś 32 dzień cyklu okresu brak średnia długość 28-30 ostatni 29 dni. W czwartek bol lewego jajnika bardziej kłucie. Później lekki bol podbrzusza i tak codziennie po trochu. Od domniemanej owulacji do dziś pogorszenie egzemy i to okropnie. Dziś test owulacyjny prawie że pozytywny. Ciążowy dwa dni temu negatyw. Czuję się jak bym miała okres tyle że bez okresu 🫣
Nie wiem jak dodać zdjęcie testu. Czy ktoś z was był w podobnej sytuacji ? Ja już wariuje jeszcze ta egzema dokucza jak nigdy. A też trochę poczytałam na ten temat i okazuje się że się pogarsza w drugiej fazie cyklu lub przy zajściu w ciążę -
Doris98 wrote:Cześć u mnie taka sytuacja owulacja około 17 dc (testy owulacyjne) dziś 32 dzień cyklu okresu brak średnia długość 28-30 ostatni 29 dni. W czwartek bol lewego jajnika bardziej kłucie. Później lekki bol podbrzusza i tak codziennie po trochu. Od domniemanej owulacji do dziś pogorszenie egzemy i to okropnie. Dziś test owulacyjny prawie że pozytywny. Ciążowy dwa dni temu negatyw. Czuję się jak bym miała okres tyle że bez okresu 🫣
Nie wiem jak dodać zdjęcie testu. Czy ktoś z was był w podobnej sytuacji ? Ja już wariuje jeszcze ta egzema dokucza jak nigdy. A też trochę poczytałam na ten temat i okazuje się że się pogarsza w drugiej fazie cyklu lub przy zajściu w ciążę -
Doris, nie łatwiej bylo dzis zrobić ciążowy?
Ja w pierwszej ciąży mialam pozytywny owulacyjny przed ciążowym, a teraz owulacyjny negatywny, a ciążowy pozytywny.
W międzyczasie zdarzyły mi sie cykle z pozytywnym owulacyjnym i okresem, wiec.. To takie trochę na dwa razy.miska122 lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -