X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test po zastrzyku ovitrelle
Odpowiedz

Test po zastrzyku ovitrelle

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Paulina199012 Nowa

Wysłany: 14 lipca, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Ten cykl miałam stymulowany lametta a 8 dni temu zrobiłam zastrzyk. Wiem, że to wcześnie ale zrobiłam dziś test sikany (wyszedł pozytywny) a beta wyszła na poziomie 18,5. Podchodzę z chłodną głową i bardziej chciałam zobaczyć jak reaguje i zachowa się organizm żeby mieć spokojniejszą głowę na przyszłość ale czy taki wynik bety jest normalny w takim czasie od zastrzyku?

• Daga121222 Autorytet

Wysłany: 14 lipca, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina199012 wrote:
    Cześć dziewczyny,
    Ten cykl miałam stymulowany lametta a 8 dni temu zrobiłam zastrzyk. Wiem, że to wcześnie ale zrobiłam dziś test sikany (wyszedł pozytywny) a beta wyszła na poziomie 18,5. Podchodzę z chłodną głową i bardziej chciałam zobaczyć jak reaguje i zachowa się organizm żeby mieć spokojniejszą głowę na przyszłość ale czy taki wynik bety jest normalny w takim czasie od zastrzyku?
    Ja myślę, że taki wynik może dawać zastrzyk, powtórz betę po 48 godzinach, wtedy będziesz mieć pewność

👱🏻‍♀️30🧑🏻‍🦱30

👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻2015
    💍2019
    💒12.08.2022

Starania od 02.2023
    2025 2xIUI ❌

28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
    31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
    11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
    16.06 ➡️ transfer 🍀 4.1.1
    20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
    21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10 prog - 16,4
    23.06 ➡️ beta 7dpt - 51,00 🥹
    26.06 ➡️ beta 10dpt - 234,80 prog - 29,10
    03.07 ➡️ beta 17dpt - 2826,00 prog - 21,12
    Widoczny pęcherzyk z pęcherzykiem żółtkowym 🍀
    10.07 ➡️ mamy zarodek z serduszkiem ❤️🥹 6t+1d
    24.07 ➡️ następna wizyta

Cudzie trwaj 🥹🍀🤞🏻

preg.png
  • Paulina199012 Nowa

Wysłany: 14 lipca, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję 🩵

Daga121222 lubi tę wiadomość

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ