X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test po zastrzyku ovitrelle
Odpowiedz

Test po zastrzyku ovitrelle

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Paulina199012 Koleżanka

Wysłany: 14 lipca, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Ten cykl miałam stymulowany lametta a 8 dni temu zrobiłam zastrzyk. Wiem, że to wcześnie ale zrobiłam dziś test sikany (wyszedł pozytywny) a beta wyszła na poziomie 18,5. Podchodzę z chłodną głową i bardziej chciałam zobaczyć jak reaguje i zachowa się organizm żeby mieć spokojniejszą głowę na przyszłość ale czy taki wynik bety jest normalny w takim czasie od zastrzyku?

• Daga121222 Autorytet

Wysłany: 14 lipca, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina199012 wrote:
    Cześć dziewczyny,
    Ten cykl miałam stymulowany lametta a 8 dni temu zrobiłam zastrzyk. Wiem, że to wcześnie ale zrobiłam dziś test sikany (wyszedł pozytywny) a beta wyszła na poziomie 18,5. Podchodzę z chłodną głową i bardziej chciałam zobaczyć jak reaguje i zachowa się organizm żeby mieć spokojniejszą głowę na przyszłość ale czy taki wynik bety jest normalny w takim czasie od zastrzyku?
    Ja myślę, że taki wynik może dawać zastrzyk, powtórz betę po 48 godzinach, wtedy będziesz mieć pewność

👱🏻‍♀️30🧑🏻‍🦱30

👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻2015
    💍2019
    💒12.08.2022

Starania od 02.2023
    2025 2xIUI ❌

28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
    31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
    11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
    16.06 ➡️ transfer 🍀 4AA
    20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
    21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10, 7dpt - 51,00, 10dpt - 234,80, 17dpt - 2826,00 🥹
    24dpt ➡️ mamy serduszko ❤️

Córeczka 🩷
    20+5 - 382 g
    26+0 - 964 g

⏳19.12 ➡️ wizyta
    ⏳12.01 ➡️ III prenatalne

preg.png
  • Paulina199012 Koleżanka

Wysłany: 14 lipca, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję 🩵

Daga121222 lubi tę wiadomość

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ