X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test z białym paskiem
Odpowiedz

Test z białym paskiem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • lenusia Znajoma

Wysłany: 26 listopada 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny mam obecnie 40dc zrobiłam 3 testy i wszystkie mają różowa kreskę i biała nie wiem jak na to już patrzeć. Miała która taka sytuacje bolą mnie piersi brak śluzu szyjka raczej wysoko i zamknięta w środku cyklu zauważyłam 2 razy brązowe plamienie-malutkie zaledwie 2 razy nie wiem co robić

• lenusia Znajoma

Wysłany: 26 listopada 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo oo

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrzuć zdjęcie

• justa. Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam kiedyś białą kreskę w miejscu testowej, @ przyszła 2 dni po jego zrobieniu. Moim zdaniem kreska testowa musi być chociaż delikatnie zabarwiona, żeby uznać, że test jest pozytywny.

innamorata88 lubi tę wiadomość

ex2bx1hpg9qyhku2.png
  • lenusia Znajoma

Wysłany: 26 listopada 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem. Jak wstawić tu zdjecie

• A może by... Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lenusia wrote:
    Nie wiem. Jak wstawić tu zdjecie

przez stronę zapodaj możesz https://zapodaj.net/
    dodajesz później link do tej strony i mamy wszystkie podgląd na sytuację :)

50c1a0bd9a.png
    34bw43r83m4ak79s.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ