X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test z białym paskiem
Odpowiedz

Test z białym paskiem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • lenusia Znajoma

Wysłany: 26 listopada 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny mam obecnie 40dc zrobiłam 3 testy i wszystkie mają różowa kreskę i biała nie wiem jak na to już patrzeć. Miała która taka sytuacje bolą mnie piersi brak śluzu szyjka raczej wysoko i zamknięta w środku cyklu zauważyłam 2 razy brązowe plamienie-malutkie zaledwie 2 razy nie wiem co robić

• lenusia Znajoma

Wysłany: 26 listopada 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo oo

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrzuć zdjęcie

• justa. Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam kiedyś białą kreskę w miejscu testowej, @ przyszła 2 dni po jego zrobieniu. Moim zdaniem kreska testowa musi być chociaż delikatnie zabarwiona, żeby uznać, że test jest pozytywny.

innamorata88 lubi tę wiadomość

ex2bx1hpg9qyhku2.png
  • lenusia Znajoma

Wysłany: 26 listopada 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem. Jak wstawić tu zdjecie

• A może by... Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lenusia wrote:
    Nie wiem. Jak wstawić tu zdjecie

przez stronę zapodaj możesz https://zapodaj.net/
    dodajesz później link do tej strony i mamy wszystkie podgląd na sytuację :)

50c1a0bd9a.png
    34bw43r83m4ak79s.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ