X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie test z bladą kreską, beta negatywna :(
Odpowiedz

test z bladą kreską, beta negatywna :(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sunrise Koleżanka

Wysłany: 11 lipca 2013, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    Kochane, wczoraj zrobiłam test (z allegro), no i wyszła mi blada kreska. Byla widoczna na pierwszy rzut oka, nie trzeba było się przyglądać. Dziś poszłam na betę a tu zonk sadsadsad wyszła poniżej 1.
    Dziś jest 11dpo. Jak myślicie, zdarzają się cuda, że nastąpiła jakaś pomysłka w laboratorium... Czy wynik jest już 100% pewny?

p.s. test był z allegro, robiłam już ich kilka i nigdy nie wyszła mi nawet bladziusieńka kreska....

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2013, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym poczekała do dnia spodziewanej @ i powtorzyla bete. I jak masz wiecej testow to rob codziennie zobacz czy ciemnieje czy to był jednorazowy "wyskok" tych testow.
    Trzymam kciukasy i powodzenia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2013, 18:55

sunrise lubi tę wiadomość

• dancerina Ekspertka

Wysłany: 30 listopada 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez bym tak zrobiła

2x1nxuun3b4lqpi4.png
  • patrycja87 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak miałam kilka miesięcy temu, miałam cieniutką drugą kreskę, na dwóch testach. Przyszła @ i po niej zrobiłam test i znowu cień cienia, więc szybko do lekarza, ale nic nie widział, ani poronienia , ani szansy na ciążę, cóż mogłam trafić na wadliwy test, może długo leżał ehh, czasem złośliwość rzeczy martwych się zdaża.

Trzymam kciuki żeby u każdej z nas zabiło maleńkie serduszko :)
    oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ