test z bladą kreską, beta negatywna :(
-
Witajcie,
Kochane, wczoraj zrobiłam test (z allegro), no i wyszła mi blada kreska. Byla widoczna na pierwszy rzut oka, nie trzeba było się przyglądać. Dziś poszłam na betę a tu zonk sadsadsad wyszła poniżej 1.
Dziś jest 11dpo. Jak myślicie, zdarzają się cuda, że nastąpiła jakaś pomysłka w laboratorium... Czy wynik jest już 100% pewny?
p.s. test był z allegro, robiłam już ich kilka i nigdy nie wyszła mi nawet bladziusieńka kreska.... -
nick nieaktualnyJa bym poczekała do dnia spodziewanej @ i powtorzyla bete. I jak masz wiecej testow to rob codziennie zobacz czy ciemnieje czy to był jednorazowy "wyskok" tych testow.
Trzymam kciukasy i powodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2013, 18:55
sunrise lubi tę wiadomość
-
Ja tak miałam kilka miesięcy temu, miałam cieniutką drugą kreskę, na dwóch testach. Przyszła @ i po niej zrobiłam test i znowu cień cienia, więc szybko do lekarza, ale nic nie widział, ani poronienia , ani szansy na ciążę, cóż mogłam trafić na wadliwy test, może długo leżał ehh, czasem złośliwość rzeczy martwych się zdaża.
-