X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testerki biorące Clexane/Neoparin 0,4ml i Acard
Odpowiedz

Testerki biorące Clexane/Neoparin 0,4ml i Acard

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    mam pytanie do wszyszystkich testerek z mutacją V Leiden etc.
    Brałyście Neoparin od owu, czy od pozytywego testu?

I to samo z Acardem, cały cykl, czy np. od owu? I jaką dawkę?

Ja czekam na wizytę u hematologa i zastanawiam się jak to było u Was.

Dzięki za odpowiedzi :)

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie Neoparin od pozytywa, a acard przez cały cykl. ;-)

• Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki lamka! Cały czas brałaś 150mg?

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2018, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, chociaż w zaleceniach mam 75, ale zdecydowałam się na 150 po artykule mamaginekolog.

Magda - mbc lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ