X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testowanie po kilku torbielach jajnika
Odpowiedz

Testowanie po kilku torbielach jajnika

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Justyna.Optyk Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2019, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szanowne Panie :)

Na forum jestem nowa. Mam na imię Justyna, mam 24 lata. Od bardzo niedawna staramy się z narzeczonym o 2 kreski :)
    Czy miałyście tak, że torbiele jajnika zafałszowały Wam wyniki ? Ja niestety przeżyłam już to 2 razy, przy trzecim nawet nie robiłam testu.
    W tym cyklu jest inaczej. Temperatura nie schodzi poniżej 37, bóle podbrzusza od tygodnia razem z mdłościami (dlatego sądziłam początkowo, że to torbiel). Byłam dziś na wizycie u ginekologa (24dc) a ta mi mówi, że mam czyściutkie jajniki ! Zapytałam czy to może być ciąża... :) Pani doktor uśmiechnęła się i życzyła, żeby okres nie przyszedł :)
    Odradzała mi robić tak szybko testy... ale kto by posłuchał ? :) Dziś robiłam. Omal wytrzeszczu oczu nie dostałam (negatywny) Ale poczekam przynajmniej jeszcze dwa dni do @ :) Dostałam nadziei i skrzydeł :)

Jak u Was to wyglądało ? Wiem, że cysty potrafią fałszować wyniki :(

wnidupjyplv8ipq3.png

Hanusia, 3870g czystego szczęścia, 57cm miłości ❤️
    39+3 tc
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ