X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testowanie po kilku torbielach jajnika
Odpowiedz

Testowanie po kilku torbielach jajnika

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Justyna.Optyk Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2019, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szanowne Panie :)

Na forum jestem nowa. Mam na imię Justyna, mam 24 lata. Od bardzo niedawna staramy się z narzeczonym o 2 kreski :)
    Czy miałyście tak, że torbiele jajnika zafałszowały Wam wyniki ? Ja niestety przeżyłam już to 2 razy, przy trzecim nawet nie robiłam testu.
    W tym cyklu jest inaczej. Temperatura nie schodzi poniżej 37, bóle podbrzusza od tygodnia razem z mdłościami (dlatego sądziłam początkowo, że to torbiel). Byłam dziś na wizycie u ginekologa (24dc) a ta mi mówi, że mam czyściutkie jajniki ! Zapytałam czy to może być ciąża... :) Pani doktor uśmiechnęła się i życzyła, żeby okres nie przyszedł :)
    Odradzała mi robić tak szybko testy... ale kto by posłuchał ? :) Dziś robiłam. Omal wytrzeszczu oczu nie dostałam (negatywny) Ale poczekam przynajmniej jeszcze dwa dni do @ :) Dostałam nadziei i skrzydeł :)

Jak u Was to wyglądało ? Wiem, że cysty potrafią fałszować wyniki :(

wnidupjyplv8ipq3.png

Hanusia, 3870g czystego szczęścia, 57cm miłości ❤️
    39+3 tc
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ