Testowanie po pregnyl 500
-
Witam jestem pierwszy raz na forum .
10 dni temu miałam podany zastrzyk pregnyl 5000
Dziś w 25 dc poszłam na betę a tam wynik 0.4 .
Miesiączka powinna pojawić się za 5 dni .
Czy myślicie ze mam jeszcze szanse ?
Dodam ze 4 miesiące temu miałam próbę z pregnylem i zaszłam w ciąże , ale fasoleczka wyprowadziła się w 9 tyg .
Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi . -
Olcia92 wrote:Witam jestem pierwszy raz na forum .
10 dni temu miałam podany zastrzyk pregnyl 5000
Dziś w 25 dc poszłam na betę a tam wynik 0.4 .
Miesiączka powinna pojawić się za 5 dni .
Czy myślicie ze mam jeszcze szanse ?
Dodam ze 4 miesiące temu miałam próbę z pregnylem i zaszłam w ciąże , ale fasoleczka wyprowadziła się w 9 tyg .
Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi .
I jak się u Ciebie rozwinęła sytuacja?
Mam podobny problem. Poszłam na betę 11 dni po podaniu Ovitrelle i beta wyszła 2,95. Test w ten sam dzień z jakimś cieniem cienia, a dzisiaj już biel vizira.
Mocne zmęczenie i ból piersi utrzymuje mnie wciąż w nadzieji.30 lat 🙋♀️ 31 lat 🙋♂️
starania od 10.2017
endometrioza 3 stopnia
HSG - październik 2018 - prawy jajowód niezdrożny
laparoskopia - styczeń 2019 - usunięcie torbieli
marzec 2019 - nawrót torbieli
HSG - lipiec 2019 - jajowody obustronnie drożne
laparoskopia - luty 2020 - brak nawrotu
AMH - 2,340 ng/ml
🙋♂️ słabe parametry nasienia - lekka poprawa po zmianie diety
Obecnie:
monitoring cyklu
25.08 - 10dc - zastrzyk Ovitrelle (pęcherzyk 19 mm/endometrium 10mm)
7 dpo - progesteron 28,30 ng/ml
9 dpo - beta hcg 2,96 mlU/ml 😧(pewnie pozostałość po Ovitrelle) -
Cześć ,
10 dni temu podany zastrzyk Pregnyl 5000 dziś test negatywny , czy myślicie ze mam jeszcze szanse na pozytyw ? To mój kolejny miesiąc starań się z zastrzykiem i duphastonem . W Marcu zaszłam po pierwszym zastrzyku , ale fasolka wyprowadziła się w 9 tc . Dziękuje -
Olcia92 wrote:Cześć ,
10 dni temu podany zastrzyk Pregnyl 5000 dziś test negatywny , czy myślicie ze mam jeszcze szanse na pozytyw ? To mój kolejny miesiąc starań się z zastrzykiem i duphastonem . W Marcu zaszłam po pierwszym zastrzyku , ale fasolka wyprowadziła się w 9 tc . Dziękuje
Hej. Oczywiście że jest szansa. Mnie w poprzedniej ciąży pozytyw tzn cien wyszedł dopiero 14 dni po podaniu ovitrelle. Aktualnie jestem 9 dni po podaniu i czekam na testowanie -
Magda1234 wrote:Hej. Oczywiście że jest szansa. Mnie w poprzedniej ciąży pozytyw tzn cien wyszedł dopiero 14 dni po podaniu ovitrelle. Aktualnie jestem 9 dni po podaniu i czekam na testowanie
-
Olcia92 wrote:A wcześniej tez ci negatyw wychodził czy cały czas pozytyw ?
-
Magda1234 wrote:U mnie od podania ovitrelle do 9 dni po podaniu wychodził pozytyw ale to przez zastrzyk były testy falszywie dodatnie a później już negatyw aż do 14 dni po podaniu czyli u mnie 12 dpo ujzalam magiczny cie cienia który był oznaką ciąży
-
endo_pozytywna wrote:I jak się u Ciebie rozwinęła sytuacja?
Mam podobny problem. Poszłam na betę 11 dni po podaniu Ovitrelle i beta wyszła 2,95. Test w ten sam dzień z jakimś cieniem cienia, a dzisiaj już biel vizira.
Mocne zmęczenie i ból piersi utrzymuje mnie wciąż w nadzieji. -
Hey wszystkim .
Dziś robiłam betę powtórka jeszcze w środę bo mam w razie negatywu odstawić duphaston . Zdziwiło mnie to ze w sobotę wynik był <1.2 a dziś odebrałam wynik 0.43 co o tym myślicie ? Zostaje mi pewnie czekanie na środowy wynik bety . Pozdrawiam -
Magda1234 wrote:Dziewczyny czy ovitrelle może fałszować jeszcze test na tyle w 10 dniu po podaniu ze kreska na teście widoczna jest gołym okiem?
Zrób sobie betę jak wynik wysoki to napewno nie ovitrelle , ale zawsze lepiej powtórzyć . -
Olcia92 wrote:Hey wszystkim .
Dziś robiłam betę powtórka jeszcze w środę bo mam w razie negatywu odstawić duphaston . Zdziwiło mnie to ze w sobotę wynik był <1.2 a dziś odebrałam wynik 0.43 co o tym myślicie ? Zostaje mi pewnie czekanie na środowy wynik bety . Pozdrawiam -
Magda1234 wrote:Ja w poprę im cyklu też miałam 0.431 i za dwa dni miesiączka przyszła.
Nie nastawiam się bo to nie ma sensu o swoje 3 poprzednie ciąże walczyłam ostro i dużo mnie to kosztowało wiec nie chce się nakręcać , a ostatnia skończyła się poronieniem co bardzo mnie poruszyło , ale nie poddaje się walczymy dalej 😃 -
Magda1234 wrote:Mnie zastrzyk utrzymywał się do 9 dni a 10 już była kreska czyli wczoraj. Dziś powtórzyłam i jest mocniejsza. Czekam na betę. Wyniki przed 14.
-
Olcia92 wrote:dawaj znać jaki wynik . Trzymam kciuki żeby się udało 🥰 mi chyba nie jest pisany ten cykl , co prawda jadę na betę, ale sikaniec nic nie pokazuje . Który to twój cykl starań ?
-
Magda1234 wrote:Przepraszam że się nie odezwałam z tego wszystkiego zapomniałam tu zaglądać 🙈 beta wyszła ciazowo a po 48h wzrosła o 287 %. Także u mnie październik szczęśliwy 🤰
Bardzo się cieszę ze ci się udało naprawdę 😘
Ja kolejny miesiąc starań teraz dostałam zastrzyk gonapeptyl , jestem 5 dni po wiec jeszcze min 5 do testowania 😍
-