X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie testowanie po pregnylu
Odpowiedz

testowanie po pregnylu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Ja z takim pytaniem do Was, ile dni po pregnylu 5000 mozna zrobic test sikany? dzis jest 12 dni po pregnylu, zrobilam test i wyszla 2 kreseczka, blada ale nie musialam sie jej doszukiwac. Myslicie ze to dzialanie pregnylu? dziekuje za odp i pozdrawiam:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zależy od organizmu ake wydaje mi się że to ciąża. Dla pewności idz na betę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje kochana, popedze na bete w pon... chyba sie nie doczekam:)

• justa. Autorytet

Wysłany: 30 października 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 12 dnio po pregnylu 5000 była biel. U Ciebie z dużym prawdopodobieństwem, ciąża. Gratulacje!

ex2bx1hpg9qyhku2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze dzis 13dzien po pregnylu i nadal kreseczka

• ppaauullaa Koleżanka

Wysłany: 1 grudnia 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie chcę Cię zniechęcać, bo sama wciąż żyje nadzieją, ale...
    dziś mam 12 dzień po pregnylu i 11dpo... rano zrobiłam bobo test (czułość niby 25) i zobaczyłam bladą ale wyraźną drugą kreskę. Pobiegłam zrobić bete, ale nie mogłam się doczekać wyniku i zrobiłam drugi test tej samej firmy ok godz 16 po raz kolejny wyraźna blada kreska. Przed chwilą odebrałam wynik beta hcg i jest marne 5,9.Pisałam do mojej gin i kazała mi się nie cieszyć, tylko odczekać 48 godz i powtórzyc bete, ponieważ to mogą być pozostałości po pregnylu :(

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ppaauullaa wrote:
    nie chcę Cię zniechęcać, bo sama wciąż żyje nadzieją, ale...
    dziś mam 12 dzień po pregnylu i 11dpo... rano zrobiłam bobo test (czułość niby 25) i zobaczyłam bladą ale wyraźną drugą kreskę. Pobiegłam zrobić bete, ale nie mogłam się doczekać wyniku i zrobiłam drugi test tej samej firmy ok godz 16 po raz kolejny wyraźna blada kreska. Przed chwilą odebrałam wynik beta hcg i jest marne 5,9.Pisałam do mojej gin i kazała mi się nie cieszyć, tylko odczekać 48 godz i powtórzyc bete, ponieważ to mogą być pozostałości po pregnylu :(
    i jest ciąża ?
    ja testowałam 11 i 12 dpo wyszła biel vizira :(

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • ppaauullaa Koleżanka

Wysłany: 13 grudnia 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer jest ciąża :) jednak 12 dni po pregnylu z leku nie zostało już nic i wynik 5,9 to moja prywatna beta hihi kolejna to 14, a wczoraj juz 6000 :) 3 lata o to walczyłam i jest. Bądź cierpliwa i na Ciebie przyjdzie czas, jestem tego pewna :)

bertha, Flowwer lubią tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ