testowanie po pregnylu
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny. Ja z takim pytaniem do Was, ile dni po pregnylu 5000 mozna zrobic test sikany? dzis jest 12 dni po pregnylu, zrobilam test i wyszla 2 kreseczka, blada ale nie musialam sie jej doszukiwac. Myslicie ze to dzialanie pregnylu? dziekuje za odp i pozdrawiam:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie chcę Cię zniechęcać, bo sama wciąż żyje nadzieją, ale...
dziś mam 12 dzień po pregnylu i 11dpo... rano zrobiłam bobo test (czułość niby 25) i zobaczyłam bladą ale wyraźną drugą kreskę. Pobiegłam zrobić bete, ale nie mogłam się doczekać wyniku i zrobiłam drugi test tej samej firmy ok godz 16 po raz kolejny wyraźna blada kreska. Przed chwilą odebrałam wynik beta hcg i jest marne 5,9.Pisałam do mojej gin i kazała mi się nie cieszyć, tylko odczekać 48 godz i powtórzyc bete, ponieważ to mogą być pozostałości po pregnylu -
ppaauullaa wrote:nie chcę Cię zniechęcać, bo sama wciąż żyje nadzieją, ale...
dziś mam 12 dzień po pregnylu i 11dpo... rano zrobiłam bobo test (czułość niby 25) i zobaczyłam bladą ale wyraźną drugą kreskę. Pobiegłam zrobić bete, ale nie mogłam się doczekać wyniku i zrobiłam drugi test tej samej firmy ok godz 16 po raz kolejny wyraźna blada kreska. Przed chwilą odebrałam wynik beta hcg i jest marne 5,9.Pisałam do mojej gin i kazała mi się nie cieszyć, tylko odczekać 48 godz i powtórzyc bete, ponieważ to mogą być pozostałości po pregnylu
ja testowałam 11 i 12 dpo wyszła biel vizira
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer jest ciąża jednak 12 dni po pregnylu z leku nie zostało już nic i wynik 5,9 to moja prywatna beta hihi kolejna to 14, a wczoraj juz 6000 3 lata o to walczyłam i jest. Bądź cierpliwa i na Ciebie przyjdzie czas, jestem tego pewna
bertha, Flowwer lubią tę wiadomość
-