X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie testowanie po pregnylu?
Odpowiedz

testowanie po pregnylu?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej. Dziewczęta dziś jestem 12 dni od podania pregnylu. Testy 25 od 3 dni z cieniem drugiej kreski. Są widoczne ze nie trzeba się doszukiwać, ale jednak są jasiniutkie. Zastanawiam się bo objawów ciazowych zero wiec to chyba pregnylu?
    Do jakiego czas wychodziły wam testy z 2 kreska po pregnylu? Pozdrawiam i liczę ze podzielicie się swoimi doświadczeniami; -)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak to sie je. Pierwszy raz mialam pregnyl teraz wlasnie. Testuje w pon. Ale powodzenia.

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana moja zależy od organizmu :) Z tego co mi wiadomo to pregnyl utrzymuje się we krwi do 12 dpo, ale w niewielkim już stężeniu i tego nie wykrył by raczej już test płytkowy :)

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ee Sysia ale te kreski drugie są mega jasne:-)
    Chyba pregnyl szczególnie ze mam niskie tempki i nic w cyckach nie czuje.

Riki lubi tę wiadomość

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szania wrote:
    Ee Sysia ale te kreski drugie są mega jasne:-)
    Chyba pregnyl szczególnie ze mam niskie tempki i nic w cyckach nie czuje.
    A jakiej czułości te testy? Weź Ty idź na betę i popraw mi humor :)

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Asia83 Koleżanka

Wysłany: 4 czerwca 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak to jest z pregnylem ja w 9 dniu po podaniu ovitaelle 500 zrobilam test i wyszedl mi wlasnie cien cienia tez tak jak Ty zachodzilam w glowe czy to jeszcze nie dzialanie zastrzyku dzis jest juz 34dc i beta 2200:) wiec ten cien cienia nie byl juz zafalszowanym, wynikiem tylko poczatkiem ciazy czego i Tobie zycze aha i mnie tez jakos specjalnie persi nie bola tylko zgaga meczy i biegam czesto siusiu:)

Asia83gannyx8d6oetdlra.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testy 25. Poszłam na betę i nie potrzebnie bo na prawdę straciłam 2 ciążę i wiem jak w ciąży się czuje. To na bank pregnyl siedzi. Głowno jedno;)

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szania wrote:
    Testy 25. Poszłam na betę i nie potrzebnie bo na prawdę straciłam 2 ciążę i wiem jak w ciąży się czuje. To na bank pregnyl siedzi. Głowno jedno;)
    Daj nam znać co i jak :)

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie ciąża. Ale dzięki za odpowiedź.

• SunSun Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale beta wyszła mniej niż dla kobiet w ciąży?czy w ogóle nic? Bo teoretycznie skoro zabarwia test z moczu to w krwi tez powinno coś wykazać?

ex2btv738sn49jef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suns Sun beta 6 ale progesteron spadl do 1 fazy wiec okres pewnie jutro:*:)
    Szkoda ze testy namieszaly mi w glowie. W sumie nie czulam owulacji i nie wierzylam w nia. Po laparo zalozylam odczekac 3 miesiace, wiec cykl byl takim testowym bardziej. Moze kolejny bedzie dany (no i wyczekany 3 cykle po mojej ciazy pozamacicznej).

• SunSun Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2014, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm to przykro mi :-( wydawało mi sie ze pregnyl daje sie tylko przy potwierdzonej owulacji.Może następny cykl będzie TWOJ :-)

ex2btv738sn49jef.png
  • morelka Koleżanka

Wysłany: 5 czerwca 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja rowniez testowalam po 14 dniach od podania pregnylu i niestety jedna krecha :/ ile cykli stosujecie pregnyl?

Niedoczynnosc tarczycy , Hashimoto, Pcos
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 czerwca 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kochana stosowalam w 1.pazdzierniku (jajeczko peklo), 2.listopadzie (nie peklo) w 3.lutym(pekło, ciaza, pozamaciczna, usunieta z jajowodem w 7tyg), 4.maj (monitoring mowil ze peklo, ale nie czulam tego, a zawsze owulacje odczuwalam).
    Wierze ze kazdej z nas sie uda.
    Potrzeba czasu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ