testowanie po pregnylu?
-
nick nieaktualnyHej hej. Dziewczęta dziś jestem 12 dni od podania pregnylu. Testy 25 od 3 dni z cieniem drugiej kreski. Są widoczne ze nie trzeba się doszukiwać, ale jednak są jasiniutkie. Zastanawiam się bo objawów ciazowych zero wiec to chyba pregnylu?
Do jakiego czas wychodziły wam testy z 2 kreska po pregnylu? Pozdrawiam i liczę ze podzielicie się swoimi doświadczeniami; -) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szania wrote:Ee Sysia ale te kreski drugie są mega jasne:-)
Chyba pregnyl szczególnie ze mam niskie tempki i nic w cyckach nie czuje.Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Nie wiem jak to jest z pregnylem ja w 9 dniu po podaniu ovitaelle 500 zrobilam test i wyszedl mi wlasnie cien cienia tez tak jak Ty zachodzilam w glowe czy to jeszcze nie dzialanie zastrzyku dzis jest juz 34dc i beta 2200:) wiec ten cien cienia nie byl juz zafalszowanym, wynikiem tylko poczatkiem ciazy czego i Tobie zycze aha i mnie tez jakos specjalnie persi nie bola tylko zgaga meczy i biegam czesto siusiu:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuns Sun beta 6 ale progesteron spadl do 1 fazy wiec okres pewnie jutro:*
Szkoda ze testy namieszaly mi w glowie. W sumie nie czulam owulacji i nie wierzylam w nia. Po laparo zalozylam odczekac 3 miesiace, wiec cykl byl takim testowym bardziej. Moze kolejny bedzie dany (no i wyczekany 3 cykle po mojej ciazy pozamacicznej). -
nick nieaktualnyJa kochana stosowalam w 1.pazdzierniku (jajeczko peklo), 2.listopadzie (nie peklo) w 3.lutym(pekło, ciaza, pozamaciczna, usunieta z jajowodem w 7tyg), 4.maj (monitoring mowil ze peklo, ale nie czulam tego, a zawsze owulacje odczuwalam).
Wierze ze kazdej z nas sie uda.
Potrzeba czasu. -