TESTOWANIE W 9dpo
-
WIADOMOŚĆ
-
Olga856 wrote:Róża 1 wrote:jak u Ciebie sytuacja?.. Powtarzałas może test? 🤔
Olga856 lubi tę wiadomość
-
A okresu nadal brak ból piersi sutków! I wczoraj z wieczora mdliło i dzisiaj rano i słabo ale może ten okres przyjdzie! To jest zagadka 🤔 strasznie ciekawa jestem! Bardzo bym się ucieszyła gdyby się udało 🥰 tylko 2 dni a to wieczność, 😅
-
Marzenia wrote:Róża trzymam kciuki!Ból jak na @nie przekreśla ciąży bo to często jeden z objawów.A temperature mierzysz?
Mierze utrzymuje się 37 stopni i 37.2 ale jakoś smutna jestem ale zobaczymy! Piersi i sutki bolą mocno! Czekam 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2019, 17:44
-
nick nieaktualnyZajsonek wrote:Dokladnie tak jak dziewczyny wyżej piszą, wyluzj trochę, zdrowe to na pewno nie jest i jeszcze to nakrecanie, szukanie objawów kilka dni po owulacji, która bez monitoringu nie ma 100% pewności ze sie odbyła jest moim zdaniem trochę chore.. niektórym test wyjdzie 10dpo innym 15dpo, a jeszcze inne muszą czekać do 20dpo bo zagniezdzenie było dość późno.. każda z nas bardzo by chciała, aby udało się teraz już!! Ale niestety tak to nie działa.. trzeba się niestety uzbroić w cierpliwość.. i sie tak nie nakręcac bo to ogromny stres dla organizmu, a ten jak wiadomo nie jest najlepszy w okresie starań o dzieciątko.. takze wyluzj i czekaj, wiem że ciężko ale uwierz że przynosi to pozytywne skutki 😊
Szukanie objawów? Piszę o tym co przez ten czas czułam, nie wyszukuje niczego na siłę także ty zluzuj!!
Dzisiaj II kreski na teście! Zobaczymy co będzie dalejRóża 1, Olga856 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChodzi o to Roksana, że zaczynając się starać zwracasz większą uwagę na to co się dzieje z Twoim organizmem, a na co wcześniej nie zwracałaś w ogóle uwagi. Także stąd stwierdzenie wyluzowania i nie doszukiwania się objawów na siłę, bo jestem pewna, że przynajmniej w 80% każda z nas miewała takie objawy, na które wcześniej, nie starając się, nie zwracała uwagi. Więc trochę spokojniej
Udało się? To super, gratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2019, 18:48
szona, Angelika1313 lubią tę wiadomość
-
Roksana wrote:Szukanie objawów? Piszę o tym co przez ten czas czułam, nie wyszukuje niczego na siłę także ty zluzuj!!
Dzisiaj II kreski na teście! Zobaczymy co będzie dalej
Roksana Gratulacje ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2019, 18:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olga856 wrote:Oj tak.. Ból sutków to jakaś masakra. Wcześniej tak nie miałam 😊
-
Witajcie kochane tak więc u mnie nie udało się ponieważ dzisiaj kupiłam testy i negatywne 😭 temperatura 36.7 ale okresu brak! Tak więc czekam na okres i mam brać clo! Pozdrawiam gorąco 🙂 boli mi lewy jajnik kłuje ech
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2019, 11:01
-
Róża 1 wrote:Witajcie kochane tak więc u mnie nie udało się ponieważ dzisiaj kupiłam testy i negatywne 😭 temperatura 36.7 ale okresu brak! Tak więc czekam na okres i mam brać clo! Pozdrawiam gorąco 🙂 boli mi lewy jajnik kłuje ech
-
Roksana, pokaż test :> Daj nacieszyć oczy.
Zajsonek napisała Ci zupełnie normalnie, a Twoja odpowiedź do niej nieco słaba
Powodzenia!Lalia lubi tę wiadomość
-
Marzenia wrote:A kiedy powinnaś dostać @? Ja po Duphastonie dostałam po 2 dniach,w dniu spadku temperatury.W poprzedniej ciąży test pozytywny miałam 4 dni po terminie @,ale kreska ledwo widoczna,a taka normalna kilka dni później.Może jeszcze nic straconego
Marzenia powinnam dzisiaj dostać okres! Narazie cisza tylko ból w dole brzucha i kłucie jajnika i dzisiaj zauważyłam gesty śluz mleczny tak jakby! To przed okresem! Dzisiaj jest 7 dzień odstawienia duphastonu! Czekam może się rozkreci! U mnie poprzednio jak brałam duphaston to na 3 dzień od odstawienia pojawił się okres! Zobaczymy! Już się pogodzilam że nie udało się! Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki ✊❤️🌹