Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Testy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • [email protected] Znajoma

Wysłany: 23 maja 2021, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest ktoś jeszcze na grupie ? Zrobiłam dziś dwa testy różne i na dwóch taka sama sytuacja. Od razu na punkcie kontrolnym gruba krecha a po około 30 sekundach pojawiła się druga słabo widoczne kreska która za chwilę zniknęła...chyba to jednak nie ciąża:(

• Miamonia Autorytet

Wysłany: 23 maja 2021, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest ktoś jeszcze na grupie ? Zrobiłam dziś dwa testy różne i na dwóch taka sama sytuacja. Od razu na punkcie kontrolnym gruba krecha a po około 30 sekundach pojawiła się druga słabo widoczne kreska która za chwilę zniknęła...chyba to jednak nie ciąża:(
    Widziałam kilka razy jak dziewczyny na forum pisały o kresce która na chwilkę się pojawia i znika. Który dpo jesteś? Spokojnie powtórz test jutro albo za dwa dni z porannego moczu, póki nie ma @ jest zawsze nadzieja 🍀😊

7u22flw1vl3i5lsf.png
  • niewyspana Autorytet

Wysłany: 23 maja 2021, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam raz taką sytuację, to jest jeszcze reakcja chemiczna, kiedy test się "robi".

klz9krhm1wqtef7i.png

Wysłany: 23 maja 2021, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakieś 9-10 dni...

• Miamonia Autorytet

Wysłany: 23 maja 2021, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakieś 9-10 dni...
    Powtórz najlepiej za dwa trzy dni, albo rób codziennie jeśli jesteś niecierpliwa :)
    Różnie dochodzi do implantacji i różnie testy wychodzą, powodzenia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2021, 16:13

7u22flw1vl3i5lsf.png

Wysłany: 23 maja 2021, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :D może będzie ok :)

• Frezja7 Nowa

Wysłany: 25 maja 2021, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jakiej firmy testy ciążowe polecacie, a które odradzacie? Jakiej firmy testy owulacyjne polecacie? Czy to prawda że najlepsze są testy strumieniowe?

• Kasienka22 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2021, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frezja7 wrote:
    Hej jakiej firmy testy ciążowe polecacie, a które odradzacie? Jakiej firmy testy owulacyjne polecacie? Czy to prawda że najlepsze są testy strumieniowe?

Ja robiłam pierwszy test płytkowy pink i kreska była taka nikła ze łatwo przeoczyć, potem robiłam strumieniowy hellobaby i było lepiej 🙂

🙋🏽‍♀️ 25l.
    🙋🏽 27l.
    + 🐈🐈‍⬛

f2w3ikgn2nxq0ylr.png
  • Gama Debiutantka

Wysłany: 25 maja 2021, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frezja7 wrote:

Facelle - ciążowe i owuluacyjne. Owulacyjne bardzo ładnie mi zaznaczyły pik LH. 8 dpo na ciążowym widziałam cień, który 10 dpo już był wyraźną kreseczką:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ