Testy
-
jest ktoś jeszcze na grupie ? Zrobiłam dziś dwa testy różne i na dwóch taka sama sytuacja. Od razu na punkcie kontrolnym gruba krecha a po około 30 sekundach pojawiła się druga słabo widoczne kreska która za chwilę zniknęła...chyba to jednak nie ciąża:(
-
[email protected] wrote:jest ktoś jeszcze na grupie ? Zrobiłam dziś dwa testy różne i na dwóch taka sama sytuacja. Od razu na punkcie kontrolnym gruba krecha a po około 30 sekundach pojawiła się druga słabo widoczne kreska która za chwilę zniknęła...chyba to jednak nie ciąża:(
-
[email protected] wrote:Jakieś 9-10 dni...
Różnie dochodzi do implantacji i różnie testy wychodzą, powodzenia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2021, 16:13
-
Frezja7 wrote:Hej jakiej firmy testy ciążowe polecacie, a które odradzacie? Jakiej firmy testy owulacyjne polecacie? Czy to prawda że najlepsze są testy strumieniowe?
Ja robiłam pierwszy test płytkowy pink i kreska była taka nikła ze łatwo przeoczyć, potem robiłam strumieniowy hellobaby i było lepiej 🙂
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
Frezja7 wrote:Hej jakiej firmy testy ciążowe polecacie, a które odradzacie? Jakiej firmy testy owulacyjne polecacie? Czy to prawda że najlepsze są testy strumieniowe?
Facelle - ciążowe i owuluacyjne. Owulacyjne bardzo ładnie mi zaznaczyły pik LH. 8 dpo na ciążowym widziałam cień, który 10 dpo już był wyraźną kreseczką -