testy ciążowe 10ml
-
WIADOMOŚĆ
-
gdzieś w okolicy past do butów i chemii domowej to widziałam u mnie
te pepino są 10ml - paskowe i 20ml- płytkoweWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2013, 16:10
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
to ja w naszym tesco tych paskowych nie widzialam, kurcze...
-
nick nieaktualnyhej, ja w lipcu robiłam testy ciazowe te o czułości 10 i zaden mi nie wyszedł pozytywnie, kupiłam przez pomyłkę ten o czułości 25 i pozytywny a tamte dalej ne wychodziły nawet jak miałam potwierdzona ciaże. Kupiłam w Super Pharm
chruszczow lubi tę wiadomość
-
karolek wrote:hej, ja w lipcu robiłam testy ciazowe te o czułości 10 i zaden mi nie wyszedł pozytywnie, kupiłam przez pomyłkę ten o czułości 25 i pozytywny a tamte dalej ne wychodziły nawet jak miałam potwierdzona ciaże. Kupiłam w Super Pharm
karolek a ile dni po owulce robiłaś te testy? -
Guniaczek wrote:gdzieś w okolicy past do butów i chemii domowej to widziałam u mnie
te pepino są 10ml - paskowe i 20ml- płytkowe
To doskonałe miejsce na testyFoto_Anna lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu nas dokladnie w auchanie plytkowy pepino 20 czulosc jest za 7,59 a strumieniowy 10 za 8,59 jakos nie lubie tych strumieniowych moze dlatego ze jak kiedys zrobilam to zupelnie nic nie pokazal nawet kontrolnej kreseczki a nasikalam na niego dobrze xd jakis mam awers;p
-
Czesc dziewczyny...Kupilam sobie test ciazowy o czulosci 10mlU/ml. Napisane jest,ze mozna go wykonac juz 10dni po stosunku.Zatestowalam 11 dni po stosunku-wynik byl negatywny ale zaczynam sie zastanawiac,czy aby na pewno moge byc pewna wyniku,poniewaz to bylo 9dni po owulacji...Owulacje mialam w 18 dniu cyklu (pozno jakos ale bylam przeziebiona tydzien wczesniej) Jak myslicie,czy test ciazowy o czulosci 10mlU/ml. mial prawo nie wykryc ciazy 9dni po owulacji??? Nie wiem po co sie w ogole spieszylam.Teraz poczekam spokojnie do soboty..Pozdrawiam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja chciałam tylko pwoiedzieć, że robiłam dziś testy czułości 10 i 25 (4 sztuki - 3x 10 i 1x 25). I tylko na pepino 10 było ładnie widac piękną różowa kreskę, a na reszcie były szare kreski takie średnie.
Z kolei dzisiejsza beta to 35, więc nie nalezy się załamywac jak test ciażowy jest neg. -
Swan wrote:Lady Dior te 10 dla mnie sa gorsze od 25. A to jak najbardziej mozliwe ze jeszcze nie pokazuje. Zrob moze jutro lub pojutrze hcg.
Kiara a w ktorym dniu po owulacji wykonalas test???
Smutasek trzymam kciukirespondeca lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyw 10/11dpo.
Dziś testy zrobiłam ponownie i tak:
- z allegro czułości 10 kasetkowy - do bani, wyszedł co prawda mocniejszy niż wczoraj, ale słabszy niż pakowy z all czułości 25!
- pepino 10 - chyba miałam jakiś felerny dziś, bo kreska kontrolna taka jakaś licha, jakby w połowie urwana ale testowa mocniejsza nieco niż wczoraj [i najmocniejsza z tego zestawu]
- paskowy allegro 25 ładnie sie spisał po raz kolejny - kreska wyszła szybciej niż na kasetkowym 10, jest mocniejsza niż wczoraj
Także ja polecam albo paskowe 25 albo pepino 10chruszczow lubi tę wiadomość
-
Swan woow Plemniczki musialy byc wyjatkowo silne Mam nadzieje ze plemniki mojego partnera tez sie nie poddaly,choc nie mialam w tym dniu sluzu za duzo ale moze na szyjce bylo wystarczajaco-kto to wie...
Kiara to fajnie,ze Ci tak szybko wyszedl pozytywny wynik-tylko gratulowac :)Mam nadzieje,ze u mnie po prostu bylo za wczesnie...
Pola lola ja tez powinnam dostac w piatek @ ale mialam ciezki katar i moglo mi sie przesunac...Wiesz nie trac jeszcze nadzieji-tylu kobietom test wychodzi negatywny nawet w dniu spodziewanej miesiaczki a co dopiero przed
Teraz mam lepszy (chyba) test o czulosci 12,5 mlU/ml. firmy Predictor i zobaczymy co pokaze..Tamten byl jakis bezfirmowy... -
Lady Dior, dzięki.. nie wiedziałam ze sa testy o czułości 12,5, myślałam ze tylko 10 i 25 u mnie z ta miesiączka jest rożnie. Juz tak długo sie obserwuje ze wiem ze zazwyczaj od dnia bolu owulacyjnego (bo mam tylko taki jeden dzien konkretnego bolu) @ przychodzi po 14 lub 16 dniach. W piątek bede miała 14 dni i od 2 cykli właśnie raczej pi 14 dniach dostawalam wiec raczej to piątek