Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testy ciązowe kłamią
Odpowiedz

Testy ciązowe kłamią

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.Staramy się z mężem o dzidziusia od 5 miesiący. Moje cykle zwykle miały ok 27 dni a teraz już 36 dzień i nic. Tylko dziwne skórcze w brzuchu - takie niecodzienne odczucia. Jakby przed miesiączką choć nie do końca. Robiłam 5 testów ciążowych - wyszły negatywne - nawet cienia kreseczki nie było. Zrobiłam test z krwi i co - niespodzianka - jestem w 5 tygodniu ciąży. Jak chcecie mieć wiarygodny wynik to idzcie na krew. Nie wiem też czy słyszałyście, że testy owu moga potwierdzać ciążę. Owszem - na moim przypadku to prawda. Test owulacyjny wyszedł pozytywny wczoraj mimo ze ciażowy był negatywny

shooa, helutka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vira ja jestem w 34dc. @ nie ma, a testy jak narazie 4 negatywne. Chyba coś w tym jest, że nie zawsze pokazują to co powinny...

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vira czy robiłaś paskowe testy ciążowe?

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vira, gratuluję! :) nudnych i zdrowych 8mcy :)

i jesteś kolejną osobą, która potwierdza, że testy tak średnio działają.
    Więc wniosek jest taki - nie ma @, nie ma II, idź na badanie krwi.

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 36 dc @ brak a testy negatywne :-( i nie mam możliwości zrobienia badania z krwi.. masakra.

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ