X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testy ciązowe kłamią
Odpowiedz

Testy ciązowe kłamią

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.Staramy się z mężem o dzidziusia od 5 miesiący. Moje cykle zwykle miały ok 27 dni a teraz już 36 dzień i nic. Tylko dziwne skórcze w brzuchu - takie niecodzienne odczucia. Jakby przed miesiączką choć nie do końca. Robiłam 5 testów ciążowych - wyszły negatywne - nawet cienia kreseczki nie było. Zrobiłam test z krwi i co - niespodzianka - jestem w 5 tygodniu ciąży. Jak chcecie mieć wiarygodny wynik to idzcie na krew. Nie wiem też czy słyszałyście, że testy owu moga potwierdzać ciążę. Owszem - na moim przypadku to prawda. Test owulacyjny wyszedł pozytywny wczoraj mimo ze ciażowy był negatywny

shooa, helutka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vira ja jestem w 34dc. @ nie ma, a testy jak narazie 4 negatywne. Chyba coś w tym jest, że nie zawsze pokazują to co powinny...

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vira czy robiłaś paskowe testy ciążowe?

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vira, gratuluję! :) nudnych i zdrowych 8mcy :)

i jesteś kolejną osobą, która potwierdza, że testy tak średnio działają.
    Więc wniosek jest taki - nie ma @, nie ma II, idź na badanie krwi.

• Mania1718 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 36 dc @ brak a testy negatywne :-( i nie mam możliwości zrobienia badania z krwi.. masakra.

bhyw3e5eod46r94d.png[/link]
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ