Testy ciążowe z Allegro ONE STEP
-
Hej dziewczyny, chciałabym zapytać, czy któraś miała te testy ciążowe z Allegro one step i wychodziły fałszywie negatywnie, mimo że ciąża była? U mnie dzisiaj 15 dpo i termin spodziewanej @ i zrobiłam ten test rano i wyszedł negatywny, ale nawet nie czuje się jak na @ i piersi jak bolały przed dniem spodziewanej @ tak teraz w ogóle, czy te testy są wiarygodne? Dodam, że na opakowaniu data ważności jest do 2020 rok.
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- reklama.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 17 marca 2020, 09:20
-
nick nieaktualny
-
Kurczę, bo wczoraj był termin @ a nadal nie mam, ale temperaturę miałam dzisiaj niską 35,9, w ogóle nie mierze temperatury dzisiaj tylko zmierzyłam, więc ciąży raczej nie ma, bo tempka była by wysoko, no cóż czekam na tą france, niech przyłazi już
-
Jednak dobrze wychodziły, dzisiaj przylazła @
-
U mnie te testy dopiero po terminie @ pokazały baaardzo bladą drugą kreskę, wcześniej wychodziły negatywne... Na badaniu USG I trymestru wyszło, że ciąża starsza o tydzień, więc nie ma mowy o opóźnieniu owu.
Nigdy więcej ich nie kupię. Radzę sprawdzić innym testem. -