X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testy ciążowe z internetu
Odpowiedz

Testy ciążowe z internetu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • Nikimi Nowa

Wysłany: 5 maja 2022, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Może ktoś opowiedzieć swoje doświadczenia z testami kupionymi z internetu . Chodzi mi o te 10 ml ( super czule)
    Mam problem bo miałam wyznaczona owulację przez testy owulacyjne i potwierdzona u lekarza . Kupiłam zapas tych testów z internetu . Okres powinnam dostać 2 dni temu . Wszystkie testy negatywne robione od 12 dpo aż do terminu miesiączki . Po paru godzinach pokazuje się druga gruba krecha ale tego nie biorę pod uwagę bo ten test już wyschniety.
    Jestem już nastawiona że nie udało się tym razem zajść w ciążę ale nie rozumiem dlaczego tej miesiączki brak . Chyba wolałabym już dostać tej miesiączki. Faza lutealna podobno jest stała ( chyba że się zmienia to mnie uswiadomcie 😅).
    Objawy ciążowe mam ale myślę że to poprostu moja głowa płata mi figle . To możliwe żebym miała jakąś felerna partie testów ?
    Czy to poprostu ze mną jest coś nie tak 🤣
    Jakie są wasze doświadczenia z tymi testami .

• ondzia1112 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2022, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proponuję kupić inne testy, a jeszcze lepiej to pójść na betę. Po terminie miesiączki będzie 100% pewności 😊

👱‍♀️ 35l.
    TSH ✔️ ft3 ✔️ ft4 ✔️ antyTPO ✔️antyTG ✔️
    krzywa cukrową ✔️ insulinową ✔️ glukoza ✔️ insulina ✔️ wit. D ✔️ antytrombina III- lekko ponad normę, białko S ✔️ białko C ✔️homocysteina ✔️ B12❌️
    💊siofor 850 2x1, neurovit 1x1
    AMH 6,63=>3,11
    Czynnik II hetero
    MTHFR hetero
    PAI-1 hetero
    Suple: pregna start, ogestan inozytol, eyeQ

🧔 41l. Lekkie nadciśnienie, alergik
    Hormony ok!
    Ilość 240mln/ejakulat
    Konc. 40mln/ml
    Ruch ogólny 53%
    Żywotność 56%
    Morfologia 2%
    HBA 90%
    Stres oks. 2,64 mV
    Suple: maca, kw.foliowy, NAC, selen, cynk, koenzym q10, l-arginina, wit D, wit. C 4tys.j., ACC
    04.2023 IUI ❌️
    05.2023 biopsja i immuno: alloMLR 0%=>49,8%, kiry: AA, jeden implantacyjny,
    23.06.2023 ET 3.1.2. Accofil, intralipid ❌️💔
    26.07.2023 FET 4.2.2.❌️💔
    Accofil, intralipid
    26.09.2023 FET IVIG, accofil ❌️💔
    27.10.2023 FET IVIG, accofil, prograf, clexane 😔
    ❄️❄️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ