Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testy facelle
Odpowiedz

Testy facelle

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • BlackBee Nowa

Wysłany: 1 grudnia 2023, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy testy paskowe z Rossmana wam się sprawdziły? Są wiarygodne? Czytałam o nich ,że są super czułe.
    Okres powinnam dostać we wtorek. Dziś już 3 dzień po terminie.Wczoraj kupiłam dwa testy,jeden zrobiłam wieczorem druga kreska pojawiła się prawie od razu różowa ,jasna ale dobrze widoczna. Dziś natomiast zrobiłam z pierwszego moczu i tylko jedna kreska. Można już wykluczyć ciąże?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2023, 10:35

• Wa123 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2023, 05:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlackBee wrote:
    Hej, czy testy paskowe z Rossmana wam się sprawdziły? Są wiarygodne? Czytałam o nich ,że są super czułe.
    Okres powinnam dostać we wtorek. Dziś już 3 dzień po terminie.Wczoraj kupiłam dwa testy,jeden zrobiłam wieczorem druga kreska pojawiła się prawie od razu różowa ,jasna ale dobrze widoczna. Dziś natomiast zrobiłam z pierwszego moczu i tylko jedna kreska. Można już wykluczyć ciąże?
    Hej, zrób test z krwi, bhcg da Ci pewność Niestety testy nie są wiarygodne w 100% wiarygodne. Koniecznie daj znać jak sytuacja. Powodzenia i trzymam kciuki🤞😘

Starania od 10/2021 👶

👩 29 lat+🧑35 lat

Przedwczesne wygaszanie czynności jajników
    PCOS
    nieregularne cykle
    mutacja MTHFR-hetero w A1298C i C677T
    PRL po MTC 291,65
    Białko S-61%
    KIR Bx z delekcją 2DL5,2DS3 i 4
    Hashimoto + niedoczynność tarczycy

Od czerwca 2023 leczenie w Klinice

09/2023- pierwszy stymulowany cykl Ovitrelle-nieudany😩
    10/2023- stymulacja Lametta 2x2-brak reakcji jajników-nieudany😢
    11/2023- w planie stymulacja 2x2 Lametta+ 2x2 CLO- 11dc pęcherzyk dominujący 11mm, 17 dc brak pęcherzyka, prawdopodobnie się wchłonął- nieudany 😩

09/2024 kwalifikacja do rządowego programu in vitro
    10/2024 rozpoczęcie stymulacji - pierwsza procedura- brak reakcji jajników na stymulację-czekamy na kolejny cykl
  • Marta.R. Autorytet

Wysłany: 25 stycznia, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi test facelle paskowy pokazał lekką kreskę 10dpo o 3 w nocy po około 8 minutach, dziś 10dpo o 15h ten sam test pokazał kreskę ciut mocniejszą w regulaminowym czasie.
    Tak to wygląda
    https://zapodaj.net/plik-RFpep7xioG
    W poprzedniej ciąży, którą straciłam w 8 tyg test facelle zrobiłam w dniu spodziewanej miesiączki i na obu paskowym i strumieniowym facelle były 2 tłuste krechy.

🧑 1985 🧒 1980
    Czerwiec 2022 piękny chłopiec, 10 apgar
    Marzec 2023 🫄
    Kwiecień 2023 💔
    15.02 6.5mm dziecka 😍 bije serduszko
    21.02 8.2mm bije ❤️
    05.03 28.2mm bije ❤️ rusza głową i rączkami 😍
    26.03 badanie prenatalne, dzidzia zdrowa, 5.8cm, mamy chłopczyka 🙂 niskie ryzyka 💪
    17.04 poczułam pierwszy raz twoje ruchy ❤️
    28.05 synek 20cm i 413g, idealny ❤️
    13.06 waga 540g 🙂
    01.08 Nikodem waży 1525 gr zdrowy ❤️
    14.08 szpital i patologia ciąż, wszystko jest dobrze podobno ważysz 2234 🙂
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ