X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testy facelle
Odpowiedz

Testy facelle

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • BlackBee Nowa

Wysłany: 1 grudnia 2023, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy testy paskowe z Rossmana wam się sprawdziły? Są wiarygodne? Czytałam o nich ,że są super czułe.
    Okres powinnam dostać we wtorek. Dziś już 3 dzień po terminie.Wczoraj kupiłam dwa testy,jeden zrobiłam wieczorem druga kreska pojawiła się prawie od razu różowa ,jasna ale dobrze widoczna. Dziś natomiast zrobiłam z pierwszego moczu i tylko jedna kreska. Można już wykluczyć ciąże?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2023, 10:35

• Wa123 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2023, 05:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlackBee wrote:
    Hej, czy testy paskowe z Rossmana wam się sprawdziły? Są wiarygodne? Czytałam o nich ,że są super czułe.
    Okres powinnam dostać we wtorek. Dziś już 3 dzień po terminie.Wczoraj kupiłam dwa testy,jeden zrobiłam wieczorem druga kreska pojawiła się prawie od razu różowa ,jasna ale dobrze widoczna. Dziś natomiast zrobiłam z pierwszego moczu i tylko jedna kreska. Można już wykluczyć ciąże?
    Hej, zrób test z krwi, bhcg da Ci pewność Niestety testy nie są wiarygodne w 100% wiarygodne. Koniecznie daj znać jak sytuacja. Powodzenia i trzymam kciuki🤞😘

Starania od 10/2021 👶

👩 29 lat+🧑35 lat

PCOS
    nieregularne cykle
    mutacja MTHFR-hetero w A1298C i C677T
    PRL po MTC 291,65
    Białko S-61%
    KIR Bx z delekcją 2DL5,2DS3 i 4
    Hashimoto + niedoczynność tarczycy

Od czerwca 2023 leczenie w Klinice

09/2023- pierwszy stymulowany cykl Ovitrelle-nieudany😩
    10/2023- stymulacja Lametta 2x2-brak reakcji jajników-nieudany😢
    11/2023- w planie stymulacja 2x2 Lametta+ 2x2 CLO- 11dc pęcherzyk dominujący 11mm, 17 dc brak pęcherzyka, prawdopodobnie się wchłonął- nieudany 😩

09/2024 kwalifikacja do rządowego programu in vitro
    10/2024 rozpoczęcie stymulacji - pierwsza procedura- brak reakcji jajników na stymulację-czekamy na kolejny cykl
  • Marta.R. Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2024, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi test facelle paskowy pokazał lekką kreskę 10dpo o 3 w nocy po około 8 minutach, dziś 10dpo o 15h ten sam test pokazał kreskę ciut mocniejszą w regulaminowym czasie.
    Tak to wygląda
    https://zapodaj.net/plik-RFpep7xioG
    W poprzedniej ciąży, którą straciłam w 8 tyg test facelle zrobiłam w dniu spodziewanej miesiączki i na obu paskowym i strumieniowym facelle były 2 tłuste krechy.

🧑 1985 🧒 1980

17.06.2022 Kacperek ❤️
    Kwiecień 2023 7tc Piotruś 😪
    27.09.2024 Nikodem ❤️
    Starania o trzecie dzieciątko maj 2025
    23.09.2025 dwie kreseczki 😃
    5+2 tc bhcg 5124,20 💪
    14.10. Zarodek 3.3mm jest ❤️
    6+3 tc bhcg 53075,30 nie zwolnila 💪 ❤️155
    04.11.25 9+1 tc 2.44cm ❤️161
    13.11.25 10+4 3.76cm ❤️
    27.11. 6.78cm prawdopodobnie córeczka 😍
    07.01. 18+3 284g ❤️
    21.01. 2 prenatalne 418g
    23+2 tc 637g i 149❤️
    29+4 tc 1564g cudownej dziewczynki
    preg.png
    Sanco: czekamy na zdrową księżniczkę ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ