X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testy facelle
Odpowiedz

Testy facelle

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • BlackBee Nowa

Wysłany: 1 grudnia 2023, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy testy paskowe z Rossmana wam się sprawdziły? Są wiarygodne? Czytałam o nich ,że są super czułe.
    Okres powinnam dostać we wtorek. Dziś już 3 dzień po terminie.Wczoraj kupiłam dwa testy,jeden zrobiłam wieczorem druga kreska pojawiła się prawie od razu różowa ,jasna ale dobrze widoczna. Dziś natomiast zrobiłam z pierwszego moczu i tylko jedna kreska. Można już wykluczyć ciąże?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2023, 10:35

• Wa123 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2023, 05:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BlackBee wrote:
    Hej, czy testy paskowe z Rossmana wam się sprawdziły? Są wiarygodne? Czytałam o nich ,że są super czułe.
    Okres powinnam dostać we wtorek. Dziś już 3 dzień po terminie.Wczoraj kupiłam dwa testy,jeden zrobiłam wieczorem druga kreska pojawiła się prawie od razu różowa ,jasna ale dobrze widoczna. Dziś natomiast zrobiłam z pierwszego moczu i tylko jedna kreska. Można już wykluczyć ciąże?
    Hej, zrób test z krwi, bhcg da Ci pewność Niestety testy nie są wiarygodne w 100% wiarygodne. Koniecznie daj znać jak sytuacja. Powodzenia i trzymam kciuki🤞😘

Starania od 10/2021 👶

👩 29 lat+🧑35 lat

PCOS
    nieregularne cykle
    mutacja MTHFR-hetero w A1298C i C677T
    PRL po MTC 291,65
    Białko S-61%
    KIR Bx z delekcją 2DL5,2DS3 i 4
    Hashimoto + niedoczynność tarczycy

Od czerwca 2023 leczenie w Klinice

09/2023- pierwszy stymulowany cykl Ovitrelle-nieudany😩
    10/2023- stymulacja Lametta 2x2-brak reakcji jajników-nieudany😢
    11/2023- w planie stymulacja 2x2 Lametta+ 2x2 CLO- 11dc pęcherzyk dominujący 11mm, 17 dc brak pęcherzyka, prawdopodobnie się wchłonął- nieudany 😩

09/2024 kwalifikacja do rządowego programu in vitro
    10/2024 rozpoczęcie stymulacji - pierwsza procedura- brak reakcji jajników na stymulację-czekamy na kolejny cykl
  • Marta.R. Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2024, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi test facelle paskowy pokazał lekką kreskę 10dpo o 3 w nocy po około 8 minutach, dziś 10dpo o 15h ten sam test pokazał kreskę ciut mocniejszą w regulaminowym czasie.
    Tak to wygląda
    https://zapodaj.net/plik-RFpep7xioG
    W poprzedniej ciąży, którą straciłam w 8 tyg test facelle zrobiłam w dniu spodziewanej miesiączki i na obu paskowym i strumieniowym facelle były 2 tłuste krechy.

🧑 1985 🧒 1980
    Czerwiec 2022 Kacperek 🙆
    Marzec 2023 🫄
    Kwiecień 2023 💔
    15.02 2024 6.5mm dziecka 😍 bije serduszko
    21.02 8.2mm bije ❤️
    05.03 28.2mm bije ❤️ rusza głową i rączkami 😍
    26.03 badanie prenatalne, dzidzia zdrowa, 5.8cm, mamy chłopczyka 🙂 niskie ryzyka 💪
    17.04 poczułam pierwszy raz twoje ruchy ❤️
    28.05 synek 20cm i 413g, idealny ❤️
    13.06 waga 540g 🙂
    01.08 Nikodem waży 1525 gr zdrowy ❤️
    14.08 szpital i patologia ciąż, wszystko jest dobrze podobno ważysz 2234
    27 września jesteś już z nami 😄 waga 3210 💞 poród SN.
    event.png
    event.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ