Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testy facelle
Odpowiedz

Testy facelle

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Chlebchleb Nowa

Wysłany: 31 marca, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy komuś zdarzyły się fałszywe pozytywne facelle paskowe. Robiłam w okolicy owulacji(która nie wiem czy faktycznie miałam), testy ciążowe bo się trochę dziwnie od okresu czułam. I przez pierwsze napewno 30 min były negatywny, ale wieczorem patrzę i na obydwu są dość widoczne drugie kreski. Niby się z partnerem nie staraliśmy a zeszłym miesiącu, ani tym ze względu na to ile się u nas dzieje, ale nie wiem. Zrobiłam dzisiaj rano jeszcze pink ten czułość 10 i po godzinie nadal był negatywny i nie wiem czy te facelle to jakiś błąd fabryczny czy coś

• biondam Debiutantka

Wysłany: 1 kwietnia, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po 5 min nie patrzymy juz na test, mogą się cuda na kiju pojawiac :)

Ona: 31 l. ('95)
    On: 29 l. ('97)

Starania o 1 dziecko od maja 2023 (najpierw ok 1,5-2 lata po prostu bez zabezpieczania się, ostatni rok mocniej).

Ostatnie 3 miesiące szansy naturalnej przed pójściem do kliniki (w maju 26), wspomaganie Duphastonem

Ona: Niski progesteron po naturalnej owulacji, IO, niska ferrytyna... W leczeniu

W normie: Piątka Tarczycowa, FSH, LH, Estradiol, Prolaktyna, Androstendion, Testosteron, Kortyzol, Kwas Foliowy, D3

Suple:

Pregna Start (mąż PregnaStart ON)
    D3+K2
    Omega3
    Probiotyk SanProbi

Duphaston 2*10mg przez 10 dni po owu
  • Chlebchleb Nowa

Wysłany: 5 kwietnia, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki bardzo, bo już się po nastawiałam i w ogóle, ale jak reszta testów wyszła negatywna to nie wiem

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ