Testy Facelle czy Pepino?
-
nick nieaktualnyKtory z tych dwoch testow jest bardziej wiarygodniejszy i szybciej wykrywa ciaze? Czytalam ze te dwa sa dosc dobre. Ja kupilam w aptece Vitam o czulosci 25 ale nie wiem czy nie jest za wczesnie (10dpo). Prosze o wypowiedz kolezanki ktore robily takie testy.
Pozdrawiam
]https://ovufriend.pl/thumb/9e6c7bdb0983aece515e073f798c7005.png[/img][/url]Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 18:16
-
Mnie Facelle (strumieniowy) oszukał, był wyraźny cień w regulaminowym czasie, widoczny na zdjęciu, ale test innej marki z tego samego moczu negatywny i kolejne testy innych marek w następnych dniach również negatywne.
U mnie testy o czułości 25 (Pink, Greenmed, Quixx) w jednej ciąży pokazywały baaardzo bladziutkie kreski przy becie następnego dnia po teście 46, a w innej Pre-test i Greenmed pokazały nawet mocniejsze kreski przy niższej becie.
Na Pepino wychodziły mi jaśniejsze kreseczki niż na tych mniej czułych12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Mi szczęście przyniósł pepino paskowy o czułości 10, nigdy mnie nie oszukał, jak ciąży nie było to nigdy żadne cienie cienia się nie pojawiały, a jak w ciążę zaszłam to pokazał mi bladą kreskę już 10dpo
Natomiast kilka razy oszukał mnie BoboTest płytkowy. Pojawiały mi się czasem jakieś blado-szare drugie kreski. Niby wiedziałam, że kreska ma być różowa, ale jednak... ta nadzieja zawsze się tliła a tu nic -
nick nieaktualny
-
Pepino- pokazuja u mnie slaba kreske ale b.szybko, i jest taka niewyraźna dlugo, a jak robilam z Rossmana Check&Go to mimo mniejszej czulpsci pokazuje teraz gruba rozowa kreche, ale prawda jest taka ze najszybciej z wszystkich testow (Facielle, Pepino) wykryl ciaze Pepino (w sumie najtańszy), takze gdybym miala komus doradzac po swoich doswiadczeniach to bym radzila kupic wiecej tanszych Pepino i szybciej testowac;)PCOS, tylozgiecie, wysoka insulina, MTHFR++
-